Признания за изнасилвания и секс за пари във Vip Brother

Трима замениха лукса със соц обстановката на общежитието
Обновена: 24 сеп 2014 14:07 | 23 сеп 2014 11:28,
117
Признания за изнасилвания и секс за пари във Vip Brother
Зорница и неверният Тачо. Снимка: Vip Brother

Трима от участниците във Vip Brother смениха лукса със соц обстановката в Трудово-възпитателното общежитие. Атанас Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева събраха най-много номинации за изгонване и напуснаха къщата на Big Brother.

Черешката на вчерашния епизод на риалити предаването обаче беше мисията „Комсомолски кули“ за определяне на седмичния бюджет, в която съквартирантите трябваше да споделят свои лични тайни. За целта всеки участник взимаше куб от земята, на който беше изписано откровение и разкриваше неподозирана тайна.

От признанията в мисията стана ясно, че танцьорът Наско е бисексуален, но голямата му мечта е да има жена и деца. Историята му за това как се е преборил с рака разчувства всички съквартиранти. Жени призна, че е практикувала групов секс. Влади Въргала разкри, че се е борил с алкохолизма и в момента води битка да запази семейството си. За проблеми с алкохола призна и Камелия Тодорова.

Певицата Кали разказа, че два пъти е била жертва на изнасилване. От кулата на Албена Вулева стана ясно, че е хомосексуална и че е ходила с охрана. Камелия Воче призна за лифтинг, че е била отвличана и че дължи пари.

Зорница Линдарева, с която Тачо изневери на Жени, била компаньонка срещу сериозни суми, но не предлагала секс срещу пари. Тя призна също така за връзките си с чужди мъже. В тази връзка едно от последните кубчета на кулата на Жени беше именно името на Зорница. Бившата миска заяви, че не се чувства нито по-грозна от любовницата, нито по-глупава.

За секс, но срещу заплащане, призна Евгени Минчев. Той заяви, че един от общо 15-те му апартамента е закупен именно с пари от любовни ласки.

Най-изненадващо беше признанието на члена на Политбюро Йорданка Христова, която разкри, че дъщеря й е "различна" и защити връзката й с Камелия - бившата половинка на певицата Люси Дяковска.

Впоследствие обаче тя поиска мисията да свърши с коментара "стига с тия гейски истории, защото има и нормални хора". Това доведе до скандал с другия член на Политбюро Евгени Минчев, който я нарече "комунистическа певица" и впоследствие я номинира за изгонване.

В изповедалнята Йорданка Христова също "върна жеста" на Минчев. Лордът обиди и Big Brother, след което бюджетът на съквартирантите падна на минималните 300 лева.

Заради скандала и отнетите пари Евгени Минчев също получи сериозен брой гласове за изгонване, но заради статута му на член на Политбюро беше пощаден и в мизерията на соца се оказаха Наско, Иво и Зорница. Там те получиха специален статут на партизанска организация и придобиха правото да гледат всичко, случващо се в къщата, а и в изповедалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
3
 
! Отговори
една преди 9 години
със слипове ходят само дивите аграри
86
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ma какво всички мрънкат против предаването?Гледането никъде не пише,да е задължително.Като сте такива интелектуалци-спирате го и отивате да си четете Достоевски,аман от карикатури и мрънкачи.*** 50 лв на улицата да намерите и пак ще мрънкате-това е проблемът на народеца,а не некво предаване.
85
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
местя
84
6
 
13
 
! Отговори
123 преди 9 години
Потресена съм...Това наистина е дъното!
83
4
 
6
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
От площадите на древния Рим, където робските тълпи тревожеха с честия си вик Хляб тия що ги владееха, ехото се понесе и стигна до шумните улици и жълтите павета на София, където потъналите в разврат и доволство патриции отвръщаха Зрелища. И ако някога римските императори смятаха себе си достатъчно великодушни, за да подхвърлят по някой залък на тълпите същите тези роби, които им отплащаха с кръвта си по пясъчните арени днешните властелини смятат и това за много: Яжте на ВИП Брадър ..."
82
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що не вляза в брадъра да ги изтърбуша всичките моми.че ги откиня.
81
6
 
12
 
! Отговори
бомбадджия преди 9 години
биг смрадьр
80
7
 
9
 
! Отговори
rambo преди 9 години
този вип брадър трябва да бъде забранен със закон.от 25 години хне съм го гледал нито веднаж.но приказките който сам чул за него са под всякаква критика.цялата простотия на българина и българката може да се види във вип брадър.а после защто света ни се подиграва че ние сме бай *** балкански.нищто смислено нямало във вип брадъра сама пиянски изцепки и секс и простотии за който ни плюва цяла европа.и5скам закон за забраняване на бай ганьовското предаване вип брадър което унищтожава бг имиджа ...
79
6
 
11
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
От това прокажено предаване не съм гледал дори минута. Пълно с ***, лезбийки, алкохолици и връзкари. Долна пасмина.
78
5
 
15
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ФИЛОСОФИЯТА НА ЦИОНИЗМА. НАСАЖДАЙ НА ВСИЧКИ ГОИМ СКОТЩИНА И ПРОСТАЩИНА, ЗА ДА ГИ ГРАБИШ ПО- ЛЕСНО. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА ИЗДЪХВАНЕ, А НИ ЗАНИМАВАТ С ПОДОБНИ *** ПРЕДАВАНИЯ, ЕВТИНОТО УДОВОЛСТВИЕ ЗА БЪЛГАРИНА, КОЕТО НИ СПУСКАТ СВРЪХБОГАТИТЕ ***.
77
6
 
16
 
! Отговори
Пуио преди 9 години
Егати тиняците!
76
5
 
2
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Plyusa e che za poreden put izbulva pumiyata v bulgarskoto obshtestvo za da se vidi oshte vednuj kakvi bokluci sledvat mladejite ni i nakude otiva Bulgaria s pari i bez pari.Tova schitate li za normalno da se nalagat obratnite v tyahna polza kato vechnata jertva?Jeni schitah che e normalna tya cyala bg spala s neya i grupovo..normalno li e?A normalnite hora da budat ignorirani,zashtoto ne praveli shou.Minusa e po tejuk ot plyusa.Lesnoto e prosto da smenya kanala,no e jalko che BG nyama primeri.
75
8
 
16
 
! Отговори
Димо преди 9 години
Какво очакваш, то тази телевизия е на Бойко. Всички знаем какво се случва, канят се едни хора удобни на герберите, а другите ги сдъвкват с парцалите-спарвка Барека и онази от Челюсти. Не че не си го заслужава, но това каго тенденция не е от вчера. Да не изброявам, Диков, Кеворкян и онези двамата водещите от БТВ. Сега защо не питат Кой назначи доказан и уличен в корупция шеф на митниците като Танов, което е в пъти по-скандално или поне толкова, колкото и случая Пеевски. Ама мълчанието е злато.
74
7
 
17
 
! Отговори
666 преди 9 години
...NAI GOLQMATA SELSKA *** NA SOFIA..
73
8
 
22
 
! Отговори
Ивелин Т. преди 9 години
Хляб и зрелище за народа... Някой въобще питал ли се е, какви са внушенията преди предсрочния вот на 5 октомври прави Брадъра. Определено тв-формата има за цел да облъчи народа, да мобилизира десните избиратели, а левите да разколебае. Уча пиар и реклама магистратура, един от лекторите в анализа си също каза, че в момента има едно шоу, което яко налива вода в мелницата на ГЕРБ с тава окарикатуряване на комунизма. Това е положението, всичко у нас е режисирано в Банкя, дори и фалита на КТБ.Народе!
72
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vip kyrvi i pedali v bg. za sajalenie tova sa modelite za podrajanie v bg ot mladite xora
71
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ааа има много още нови варианти на бай ***, до които Алековия герой изглежда като дете от детската градина, неговия бай *** е мутирал в какво ли не-бай Франкенщайн.
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
факта че това е най-коментирана статия означава че имайки поне бегла представа за въпросните "випове"и четейки за откровенията им си казваш мнението,много коментари не означава добри коментари и харесване нали!?а Калина дето била два пъти изнасилвана хахахаха дали си спомня кой я е изнасилил двата пъти дали е поне един и същ че и тя е здрава пияндура,без-Спорно обаче за себе си разбрах че никога няма да бъда "вип"и слава Богу
69
4
 
29
 
! Отговори
тото преди 9 години
*** брадър
68
4
 
42
 
! Отговори
тъпчо преди 9 години
Без да съм го гледал знам,че мирише!И то яко! Вътре е пълно с редки образования.