Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"

Футболистът получи голямата награда – чек за 100 000 лева
16 дек 2014 09:50, Красимир Ангелов
73
Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"
Снимка: Булфото

Футболистът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа", след като събра най-много гласове от журито във финала на играта.

Бившият капитан на футболния Берое, който преди 2 години прекрати кариерата си заради тежка контузия, получи 5 от общо 10-те гласа на журито и изпревари Светлин Занев (събрал 3 гласа) и  Димитър Димитров – Митко, който остана с 2 гласа.

За Джаферович глусаваха певецът Крум Сираков, еколожката Йорданка Николова – Йори, плувкинята Дамяна Матева, неврохирургът Емануил Манев и бившият футболист на "Левски" Светослав Бърканичков. За Занев своя глас дадоха Надежда Прокопиева – Надя, Антон Агонцев и лекоатлетката Ива Пранджева. Митко пък получи един глас от зрителите на предаването и един от Станислав Илиев - Финдо.

"Последният оцелял" получи чек за 100 000 лева от Павел Станчев, изпълнителен директор на bTV и продуцента на играта Евтим Милошев. Най-симпатичен на зрителите пък стана Димитър Димитров, който получи специална награда от плувеца Петър Стойчев.

"Като бивш футболист съм участвал в много колективни победи, но индивидуална такава никога не ми се е случвала", сподели веднага след финала  Джаферович.

"Моята цел и моята игра беше най-много социална. Аз съм опитал от самото начало да разбера какви са хората в племето, какви са им отношенията, намерих хора, с които да играя и не съм ги предал от началото на играта“, допълни бившият футболист, който в момента е маркетингов директор в "Берое".

"Гордея се най-много със стратегическата игра, която направих. Аз знаех къде искам да започна и къде искам да свърша", заяви още Джаферович.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Занев постигна най-много победи в цялата история на Сървайвър и само заради този рекорд трябваше да спечели наградата. Бърканичков го предаде, а уж бяха най-добрите приятели преди шоуто. То само като му видиш физиономията на Бърканичков и е ясно колко подъл, завистлив и комплексиран човек е. Изобщо в това шоу се показа в цялата си прелест мръсотията на българите.
33
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мИТКО Е ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ,ЗАЩОТО ИМА ЛЮБОВТА НА ЗРИТЕЛИТЕ,А ТОЯ ИМА ГЛАСОВЕТЕ НА ЕДНИ ПОДЛЯРИ.Ваня беше най - жалкия тааааам.
32
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРОТИВЕН Е И ТОЙ И ЖЕНА МУ ! ГОЛЕМИ СТРАТЕГИИ Е ИМАЛО , Е ПОДЕЙСТВАХА,ЩЕ ГИ НАПРАВЯТ ПО - БОГАТИ , НО НЕ И ПО - УМНИ И ДОБРИ, ПОДЛЯРИ ! ИЗЛАГАЦИЯ .
31
5
 
28
 
! Отговори
Наталия преди 9 години
Трябваше да спечели Митко, а Ваня с подлите си постъпки не трябваше да спечели.
30
4
 
4
 
! Отговори
se dve преди 9 години
Беър Грилс пие пикня :)
29
1
 
9
 
! Отговори
se edno преди 9 години
Беър Грилс е СЪРВАЙВЪР :)
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя заслужаваше да е на трето място,те за победител го наредиха хаха смешници,тая Йори си мисле,че ще делят ли,заради това ли се радва толкова след Занев и Митко ,тоя победител леле Бог да ни е на помощ .Ако дойде някой марсианец ад играе някое реалити,веднага ще му дадем наградата - да не се излагаме пред чужденците !! ц - ц
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМнооого си прав/а !
26
2
 
10
 
! Отговори
p преди 9 години
то какъвто е "survivora", такъв е победителя!
25
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е най-големия подлизурко. В един епизод каза с ехиден смях : "Ако всички бяха нови играчи и играеха за първи път, щях още повече да ги права луди" Тоя лъжеше с всяка своя дума, а глупендрите гласуваха за него, защото просто другите са по-директни и им казваха истини в очите това е. Българина необича да му казват, къде бърка, а да го хвалят дори и да е най-големия *** и *** на света. Доста жалко за другите двама къде къде по-достойни участници.
24
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАЗОЧАРОВАНИЕ ! НАЙ - НЕДОСТАЙНИЯ ! СЛЕД ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ПОБЕДИТЕЛИ ОТ МИНАЛИ СЕЗОНИ ТОЗИ ЩЕ Е НАЙ - СМЕШЕН ,КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ДО НИКИ МАРТИНОВ И ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ? МИШКАР .
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До mnЗанев победи в сума ти игра и показа категорично, че е най-лабилния участник във формата. Омръзна ми да слушам кой какъв бил и как се вайка, че не му пуска любимата му кобила. Тоя беше с пъти по-незаслужил от Ваня. Като цяло никой от тия 3-мата не заслужаваше. А оня мурук Ива Пранджева дори незаслужаваше да стига до края. Егати срама за българския спорт. Супер пълзящо създание. Ветропоказател!
22
6
 
23
 
! Отговори
е преди 9 години
Ники Мартинов директно отиде при Митко ,Георги Костадинов също,до Ваня остана жена му и Йори подскачаше като зашематена хаха не му се зарадваха много.
21
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ваня , щеше ли да успееш да спечелиш без помощта на една ЖЕна ? Смееше се на Занев и Надежда,но и ти направи същото,шушу-мушу със една откачалка,та д а отидеш на финала,тоя има ли една спечелена игра,освен онази,с която спечели мястото си до финала.Пълен слабак като футболист,пълен провал като ''мъж'' и като човек е тоя.Митко обаче взе това,което заслужаваше,наградата на публиката,защото е най - големия!
20
7
 
15
 
! Отговори
mn преди 9 години
Занев ги победи на всички видове игри... това е истинският победител;Ваня само се наговаряше с тоя-ония и спечели 2 игри на кръст
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАЙ - ПРОТИВНИЯ И НЕЗАСЛУЖИЛ ПОБЕДИТЕЛ В СЪРВАЙВЪР !
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И как като всичко хора са гласували за Митко и всички в студиото го подкрепяха,само хората на острова бяха за Ваня и негодуваха против Митко и му се смееха,защото е имало първоначална уговорка,зъбавата му и гнусна жена е правила разни уговорки с участниците,а тая Йори е гнусно и подло създание,как пък не я е срам да говори такива неща за хората,сега тоя ще й даде част от наградата ама друг път,вместо митко победител тоя гнусен футболяга ама то всичко се връща,дете чакат.
17
3
 
20
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Най-противното издание на този "формат". Посланието беше "оцелей сред лицемерието и панаирите" , а уж трябваше да оцеляват в джунглите на Камбоджа. Толкова истински и неподправени бяха всички, че направо да ти се пригади от човешкия род. Два месеца някакви "реализирани и успели българи" / Пази Боже ! / се карат по плажовете. И най-накрая спечели футболистът. Нашенският сървайвър, няма що. Единствената, която ми направи добро впечатление беше Силвия Радулова. Тя поне е смела.
16
2
 
1
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До МарксТо за всеки, който е следил играта, му е ясно горе-долу кой за кого е гласувал. За Агонцев, който за мен беше изненада, имаше спойлери - напил се и си казал човека. Но той гласува не по съвест, а по $$$. Единственият неясен беше Бърканичков, но сега съм сигурен, че е доволен от избора си, защото в крайна сметка си го върна на Занев.
15
1
 
22
 
! Отговори
!! преди 9 години
Митко заслужаваше да спечели,но той взе най - важната награда,така че да му е честито на Ваня,но е изключително неприятен човецеч,както и грозноватата му женичка.Да са живи и здрави,но имаше фактоти и то не малко,които го направиха победител,ако някой е забелязал имаше доста хора,които не му се зарадваха,а се хвърлиха към Митко,Финдо се показа като истински пич,като гласува за него.