Евелина Павлова стиска палци на женени от пръв поглед

Тя ще бъде водещата на социалния експеримент
10 мар 2015 15:13, Александър Попов
9
Евелина Павлова стиска палци на женени от пръв поглед
Снимка: Нова тв

Евелина Павлова ще бъде водеща на новото риалити и социален експеримент "Женени от пръв поглед", съобщи Нова тв.

"Изненадана съм, че толкова кадърни, красиви и общителни млади хора избират този метод за намиране на половинка. Аз съм романтичка по душа, вярвам в принца на белия кон и за мой късмет го срещнах в точното време. Щом хората са избрали алтернатива, за да срещнат техния принц или принцеса, значи животът вече е малко по-различен, но аз одобрявам и научния подход и ще се радвам да се получи, защото в крайна сметка целта е една – дълга и щастлива връзка", заяви Павлова.

В продължение на няколко сезона тя беше водеща на предаването "Аз обичам България", след което се отдаде на майчинството.

"Евелина е перфектната водеща за това предаване. Тя е позитивна, държи на семейните ценности, истински заинтригувана е от социалния експеримент и влага в него лично отношение", коментира от своя страна продуцентът Витомир Саръиванов.

Водещата признава, че в първия момент била със смесени чувства за експеримента, но след като научила всички детайли била сигурна, че това е нещо уникално и иска да бъде част от него.

"В минутата, в която ги видях, разбрах че става дума за нещо напълно различно, това трябва да се види. Емоциите и вълненията на тези хора са толкова интригуващи, имаш чувството, че и ти си на път да застанеш пред олтара с непознат", споделя Евелина Павлова.

В "Женени от пръв поглед" ще бъде проследен живота на три двойки, които се виждат за първи път на сватбата си. След прецизна селекция, основана изцяло на научна база, всеки ще срещне определената си половинка и след един месец интензивен съвместен живот, по време на който двойките ще преминат през различни изпитания и ситуации, те ще разберат дали наистина са открили човека до себе си, онзи, с когото да бъдат едно цяло.

Риалитито тръгва в ефира на Нова тв на 17 март от 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ужас! Това ще бъде поредното предаване,което ще учи младите хора на разврат. Ей,драги българи,имате ли граждански и църковен брак? Аз имам!
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рядко скучна и безинтересна водеща с външен вид на библиотекарка от Полски Тръмбеш
6
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Married At First Sight"Това е предаването.
5
0
 
13
 
! Отговори
Байовото преди 9 години
Щом копират най-тъпата телевизия -TLC , знам какво ще бъде и предаването . p.s. Абе тази Евелина няма ли какво да стиска та се заяла с тез палци ?!...
4
0
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Що направо не си кажете, че сте взели идеята от "90 дни преди сватбата", реалити по tlc.
3
0
 
10
 
! Отговори
Сердикийски Трак преди 9 години
Скудоумие и елементарна суета!
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евелина Павлова стиска палци на женени от пръв поглед , разведени от втори поглед ,предаване за психично болни . Тя ще бъде водещата на социалния експеримент ИДИОТЩИНИ НА ЕКРАНА
1
1
 
25
 
! Отговори
=== преди 9 години
Изтървах! Направо си се представям как стоя пред олтара и се омъжвам за някого, който виждам за пръв път! О, това трябва да е много романтично и разчувстващо! Мечтата на принцесите и принцовете? ...Реалността на хиляди хора в едни скорошни времена. пс А в предаването ще се покаже ли сексуалното сефтосане след великото брачно събитие или ще ми се кумят и почесват само? Питам, за да знам дали да гледам.