Първа брачна нощ за женените от пръв поглед

Двойките в шоуто ще се сближават на меден месец
Обновена: 26 мар 2015 14:01 | 25 мар 2015 08:21, Александър Попов
72

Стефан и Светлана. Снимка: Нова тв

Вече и трите двойки в социалния експеримент "Женени от пръв поглед" казаха "Да" пред олтара.

Първи бяха Атанас и Антония, които поне на екран изглеждат най-щастливи и развълнувани като семейства. И двамата споделиха, че химията се е получила между тях, независимо от тръпката да видиш половинката си в последния момент. Тони дори сподели, че между тях ще се получи и са създадени един за друг.

Експертите в риалитито също смятат, че това е "двойка с много големи шансове за успех и създаване на здраво патриархално семейство". Наско и Антония редуваха усмивки със сълзи от щастие, луди танци, не се притесниха и с целувките.

Малко по-предпазливо подходиха Стефан и Светлана. На перничанката определено й трябваше време да впие устни в своя избраник и предпочиташе да опознае Стефан с многобройни въпроси. Химията при тях заработи чак в ресторанта по време на сватбеното им тържество и възгласите "Горчиво".

Родителите на Светлана не присъстваха на тържеството като тя ги оправда с техния консерватизъм. Тя обаче бе сигурна, че ще одобрят 28-годишния Стефан. Той изненада вече законната си половинка, че в къщата отглежда шест кучета и три котки. "Обичам животните, но ме е страх от кучетата", призна младоженката. Стефан я успокои, че ще я харесат, независимо, че на пръв поглед изглеждат страшни.

Определено най-обрани от трите двойки в експеримента са мениджърката Гергана и IT специалистът Георги. Приятелките на Гери демонстрираха убеденост, че между двамата ще се получи. По време на сватбеното им тържество те получиха пълна подкрепа от своите родители, двамата видимо се забавляваха, но като че ли при тях ще бъде най-трудно съжителството.

Двойките изкараха своята първа брачна нощ изън обсега на камерите, а в следващия епизод зрителите ще станат свидетели на емоциите им по време на сватбените им пътешествия в различни европейски дестинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Женени от пръв поглед
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бат'Минко-ПРЕЗИДЕНТ!
6
12
 
34
 
! Отговори
з преди 9 години
това някакво "легално" сводничество ли е? Нямаше ли текст в НПК за това?
5
26
 
28
 
! Отговори
Блъско преди 9 години
Колко трябва да си задръстен ,за да искаш да те женят други хора и да ти избират партньор? Това ми заприлича малко на индийските сапунки.Какви пари са им дали за да ги правят на клоуни ,но нещо ми се вижда много *** история всичко това,и кое му е интересното за да го гледам 2-ри път?
4
3
 
40
 
! Отговори
тъпчо преди 9 години
Ша *** проштавате ама може ли да някой да ми обясни какво означава "най-обрани" ? Крадци ли са ги посетили в хотела?
3
7
 
24
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Изчанчена работа!
2
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има нещо нездраво в цялата работа...
1
23
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предаването поддтиква към разврат и безразборни сексуални контакти с непознати. Ох, ама те били сключили брак...подписали се по телевизора и предаването платило разноските. Тъпо предаване, бездарна водеща и поредния доолнопробен сеир за тълпата.