Битката за 100 000 лв. в MasterChef започва

80 кандидати ще се борят за престилката в шоуто
6
Битката за 100 000 лв. в MasterChef започва
Снимка: bTV

Тази вечер започва вторият сезон на кулинарната битка в MasterChef. След първото си издание, което промени представите за любителско готвене из основи, предварителните кастинги на любимото кулинарно шоу на България събраха хиляди желаещи от всички краища на страната.

Те са с различни професии и на различна възраст, но споделят една страст и амбиция – да заслужат титлата и голямата награда от 100 000 лв.

Още по темата

80 кандидати ще имат възможността да поднесат на журито ястие, с което могат да променят живота си завинаги.

Техника, въображение и вкус – това са задължителните съставки по пътя към престилката на MasterChef. Участниците ще разполагат с един час, за да впечатлят Виктор, Петър и Андре.

42-годишен неуспял актьор е подготвил кулинарен рецитал, екстравагантен стил и експлозия от цветове, за да преживее адреналина на шоуто. Но той няма да е единственият, който ще демонстрира артистични заложби – в студиото на MasterChef ще се пеят народни песни, ще се рецитират стихове, ще се дават съвети за свалки, ще се раздават автографи със зехтин, ще се шият рокли от пържоли.

Една смела дама ще призове всички сънародници да се приберат от чужбина и да дадат най-доброто от себе си тук, а един българин, наскоро завърнал се от Африка, ще сравни усещането в кухнята на MasterChef с близка среща с акули.

Един "морски дявол" и риалити звездата от близкото минало Лили Ангелова ще вкарат в размисли строгото, но справедливо жури. Година по-късно и след усърдни тренировки, млад мъж ще изпита уменията си повторно, а специалистка по хазарта, убила собственоръчно 8 диви прасета за последния ловен сезон, смело ще си "насили късмета".

Битката започва тази вечер в 21:30 часа в ефира на bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионерка преди 8 години
Гладна съм !
4
5
 
7
 
! Отговори
по-интересни преди 8 години
Скука и монотония. Подобни предавания има и по немските телевизии. В ранния след обед. За бабите и дядовците. Немските предавания са сто пъти по-интересни от нашенските.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега 50 предавания ще гледате гъши дроб със ананас,стекове,печене на шашлици,адана кебап и топ капъ,приготвяне на крапове,една две изгъзиси с мед,за десерт нуга ,хаха големите специалисти,изредих ви менюто по ресторантите на слънчака и златните,това е модерната им кухня.Кой от тези топ чарпаци ще се изправи срещу мастър шефа на ресторянт ГЮРЛАТА във Варна? Не могат да му стъпят на пилешката супа за шкембето да не говорим
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кефи ме предаването
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Битката започна господ да помага на чарпака.О боже господи,какво хващане на вилицата,трябваше,трябваше да сложи малко сол