Вегетарианката Севда отваря ресторант в Слънчев бряг

100-те бона ще използва и за мечтата си – да има дете
3 юни 2016 08:07,
23
Вегетарианката Севда отваря ресторант в Слънчев бряг
Снимка: bTV

Свой ресторант в Слънчев бряг ще отвори през лятото победителката във втория сезон на MasterChef – Севда Димитрова. Освен с кулинария, бургазлийката бленува да продължава да се занимава и с фотография.

"Сега е много модерно да се снима храна. Свое местенце ще имам, разбира се. За през лятото с мъжа ми наехме заведение в Слънчев бряг, а от на есен – ще мислим наново", разказа вегетарианката пред bTV.

Още по темата

По време на финала заклетата вегетарианка опита патешко месо, но е категорична, че не би повторила отново. Преди заветната дата пък тя успяла да притвори очи само за час и половина, преди отново да се изправи пред шеф Ангелов, шеф Токев и шеф Михалчев.

Уменията си зад печката тя и другият финалист Евгени доказвали в рамките на цели 16 часа.

"В началото бях неуверена, защото като че ли всички знаеха много и на теория и на практика. С времето чак придобих увереност", разказва още победителката в MasterChef.

Голямата награда от 100 000 лв. тя ще използва не само за професионалното си развитие, но и за да осъществи мечтата си да си има детенце.

"Мъжът ми е солта в живота ми – най-важната подправка", категорична е тя. Двамата се запознават преди повече от 20 години в дискотека, където той е DJ и оттогава са неразделни.

През 2008 г заминават за Испания, където се включват в пътуващ цирков епик като фотографи.

"Иска ми се в България да се завърне традицията да се ходи на цирк. Някак тъжно е, че хората вече не го правят. В чужбина не е така", обясни Севда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: СевдаMasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати и глупаците, които са коментирали тук.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За такава терминология, каквато се използва в статията, трябва да има уволнения и глоби. "шеф" на български означава само едно нещо - началник, а тук явно се използва в друг смисъл. Второ, пише се тук за някаква, но поне да бяха обяснили каква е и в какво е победител. Никой не е длъжен да гледа всички *** предавания и да знае участниците в тях.
17
0
 
1
 
! Отговори
До 18 Веско преди 7 години
Ха, значи майстор готвач втори сезон. Е, какво ще да му е интересното на новоизлюпен майстор-готвач. Дай ми някой майстор готвач с опит и кажи къде му е кухнята. После защо да е победител от придобиването на някакъв майсторлък, от немайстор-готвач, станал майстор-готвач?! Нещо обяснението ти яко куца, при това меко казано не е редно в сайт на български да се използва небългарска терминология.
16
1
 
2
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До Какво е това?Какво е "MasterChef"? - Maйстор готвач
15
2
 
4
 
! Отговори
Инвалидистан преди 7 години
Ние мисловните инвалиди,поздравяваме най-добрите танцьори в инвалидна количка (да не дава Господ) и най-добрите готвачи,мразещи месо.След внимателно проследяване конкурса,стана ясно,че художествените (и фотографски) умения са най-важни за спечелването му.И злобаПредимство са порции-десетограмки,предназначени за преяли синигерчета,но добре изрисувани.Очаквам следващото "събитие" да е готвене с 3Д принтер,а до тогава ще се раздават четки и маслени боички.Креативните водещи бяха на ниво-браво!
14
3
 
3
 
! Отговори
Какво е това? преди 7 години
Какво е "MasterChef"?
13
3
 
1
 
! Отговори
Някой да знае ? преди 7 години
Севда на турски е обич а тая каква туркиня или българка ?
12
9
 
4
 
! Отговори
БългарскатаКасандра преди 7 години
Ние каквито сме се събрали тук, сме се събрали. Ми ти, какво правиш с нас? Бактън от адвокати нa ***. И не, севджан нищо не заслужаваше, но с такова бутане финала и на луната можеха да го направят :)!
11
15
 
13
 
! Отговори
преди 7 години
Таз копанарка я бутаха от началото до края! Където и да отвори ресторант все тая. Още преди месец и половина имаше статии, че точно тя ще спечели. Те така е тука баце....
10
4
 
21
 
! Отговори
Спец преди 7 години
Браво на Севда и честито - напълно заслужено спечели!Дай Боже да се сбъднат и другите и мечти!
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати смотанярските риалити състезания...Стига с това шеф Грую, шеф Мую.Нарича се готвач, главен готвач.Много стИ мУдерни бе
8
12
 
16
 
! Отговори
тоя отдолу преди 7 години
Кое й е успялото на севджан, бе пръч?? Бутана от началото на шоуто, без никаква харизма, със скучни манджи. Мъ нали трябва нашия франчайз да се отличи с нещо, та дай да изберем вегетарианка
7
6
 
9
 
! Отговори
от мен преди 7 години
страшно мразя цирк
6
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука сте се събрали един дол комплексари, обсъждащи успешни хора. Злобата се връща обратно, нали знаете. Севда заслужаваше най-много.
5
11
 
6
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
след 5 дена е спасовден, да вземе да смени пръча, че сигурно в него е проблема
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До въпроси има ли?За инвитро ще са
3
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Противника и беше много по достоен и трябваше да спечели, но продуцентите на шоуто определено залага на драматичните истории от миналото, а не на действителните качества.
2
32
 
13
 
! Отговори
въпроси има ли? преди 7 години
100-те бона ще използва и за мечтата си да има дете. Ще си купи дете за сто бона? Правилно ли съм разбрал?
1
10
 
23
 
! Отговори
нина преди 7 години
на какъв цирк да ходим *** Севдо? ти къде живееш........... та цирка е пълен навсякъде около нас, не виждаш ли? наоколо ни управляват крадци и разбойници много си мила ама не си в час.......