Готвят и шести сезон на "Под прикритие"

Михаил Билалов и Мариан Вълев обраха аплодисментите
6 юни 2016 07:56, Петя Славова
53

Михаил Билалов. Снимка: Булфото

Българският сериал "Под прикритие" ще има шести сезон, научи "Монитор" от създателите на кримката по БНТ. Събота вечер беше истински празник за феновете на сериала, когато пред НДК те се снимаха с любимците си и изгледаха финалния епизод.

Димитър Митовски, който върна БГ киното обратно в играта с "Мисия Лондон", а с "Под прикритие" рязко вдигна рейтинга на БНТ, отново бе блестящ – повечето зрители са доволни от последната серия.

Режисьорът и продуцент най-сетне се реши да се раздели с един от трите си най-култови образа – Иво Андонов. Захари Бахаров, който влиза в кожата му, пропусна гала вечерта заради представление във Варна. В конферентна връзка обаче призна, че сериалът винаги ще бъде част от живота му.

Още по темата

Негова холограма посрещаше зрителите на входа на НДК в будка като стрелбище, а предимно тийнейджъри можеха да го стрелят със специален пистолет, докато той им се "подиграва" всеки път с думите: "Пак не уцели". От другата страна пък имаше още високотехнологични чудеса – още една холограмна фигура на Захари говореше на хората, а до него бяха тези на Ивайло Захариев, Йоана Темелкова, Бойко Кръстанов, Мариан Вълев, Владо Пенев.

Всички те на определени секунди изговаряха реплики от сезона. Почитателите им ги галеха по главата или си правеха селфита с тях.

Най-оглушителните аплодисменти бяха за Михаил Билалов, който си остава неповторим като топ мафиота Джаро и до голяма степен играта му осмисляше сериала. Колегата му Мариан Вълев също се радваше на ръкопляскания и молба за снимки с красиви момичета.

Христо Мутафчиев, разписал се с ролята на Миронов, пристигна малко преди прожекцията, спря се и се ръкува с охраната на входа, представи се и се поинтересува от техните имена.

Бойко Кръстанов, чийто герой е готов за нови подвизи според финала, се появи в светъл панталон и тъмносиньо сако в компанията на русокосата си приятелка Витория.

Ивайло Захариев обра точките със стройната си фигура, опакована в елегантен черен костюм. Актрисата Силвия Петкова пристигна с режисьора на сериите Зоран Петровски, като се държаха здраво за ръце и веднага предизвикаха съмнение дали не са сред пресните двойки в артгилдията. Тя бе заложила на ефирна тип плажна рокля в светли тонове в комбинация с кецове.

Според данните на БНТ над 3500 са били зрителите в залата в събота вечер.

"Смятам, че този край ще даде възможност за нови проекти, които БНТ ще може да направи със същото качество и стандарт, които показа с "Под прикритие". Със сериала извоювахме място на обществената медия не само на европейската, но и на световната сцена – нещо, за което никой от нас не можеше и да си мечтае в началото", заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
25
 
8
 
! Отговори
Де Гол преди 7 години
Много съм щастлив ,че не съм гледал тази кич помия , да се направи филм не се иска само натурализъм/ ако знаят тази дума младите филмаджии/ а и акъъъъллл.
17
17
 
6
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 7 години
И него няма да го гледам!
16
3
 
29
 
! Отговори
Алекс 1 преди 7 години
До 1 Тъй е - на нас все нещо не ни изнася и все нещо не ни допада! В последните месеци, сериалът е закупен в 186 държави!Да не мислите, че тия си дават парите за некачествени филми, колкото и евтино да ги пласираме?Хайде, затворете си устата - изпълнението на Мариан Вълев и М.Билалов, са на световно равнище!Браво!
15
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В 6 сезон Ерол Метин става шеф на гдбоп, Попов се пенсионира и отива да отглежда пчели в Турция, където възкръсналият Джаро е износител на портокали за Щатите.... Оооо, я по-добре да няма 6 сезон изобщо!
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гала вечерта със сигурност се е получила добре ОБАЧЕБеше обявено че последния епизод ще се предава пряко освен в зала 1, и по БНТ разбира се, също така и на ГОЯМ ЕКРАН пред НДК. ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ.Пред НДК имаше доста хора който чакахме това събитие но 21:30 както бе обявено в медиите и в програмата на НДК това не се СЛУЧИ.На кого трябва да БЛАГОДАРИМ за това. Питам защото излиза че истинските фенове който нямат покани явно не са им толкова важни май !!!
13
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моментът, в който решиха да убият момичето в първи или втори сезон беше, оттогава сериала се обезсмисли.
12
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрях да гледам сериала. Какво точно ни показва този сериал... Едни и същи монотонни и безидейни сцени. Велики и надути лафове на "всеможещи".
11
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под прикритие се явява апотеоз на криминално мутренския модел на управление в страната.Общественните финансиране и показ на това кинонедоносче са истинска гавра с българите,които имат нужда от истинска култура,а не от реклама на местната престъпност.
10
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно върха на бг цинизма
9
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филмът е направен за оскверняване на хората
8
11
 
56
 
! Отговори
1 преди 7 години
Пълно с тъ*пи хейтърски коментари, ми то от Щатите се бълват постоянно крими сериали не ревете толкова, в България се направи един изключително успешен филм и в 130 държави и пак ще се намери някой мислител да каже че за нищо не става.... не политиците, сами си се затриваме като нация
7
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Половината от спонсорите на сериала са точно мутри и техни фирми. И това ако не е върха на бгцинизма, здраве му кажи.
6
3
 
26
 
! Отговори
.... преди 7 години
Сезон 6 - любовната история между Куката и полицайката :) Що да не само може да му сменат името ;) Айде стига толкоз сезони. Финала си беше перфектен. Поздрави за добрата продукция
5
9
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Първите 2 сезона бяха интересни, после вече се разбози. От последния сезон гледах последната серия и видях доста банален край. Ако направят филм само за "Куката" може и да се получи някой шедьовър.
4
18
 
25
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
От двадесет и пет години в България вилнее мутро крими терор и диктатура,които съсипаха държавност,икономика,морал.Под прикритие се явява апотеоз на криминално мутренския модел на управление в страната.Общественните финансиране и показ на това кинонедоносче са истинска гавра с българите,които имат нужда от истинска култура,а не от реклама на местната престъпност.
3
4
 
27
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
Едва ли ще се направи 6-ти сезон. И какво ще има в него? Няма кой да участва... смисъл че останаха само Туджарова, Куката и Близнака. Който и от тримата да стане новият бос, няма хора под ръка с които да върти нещата. А и от кой става бос? Туджарова не става, тя не може да говори по телефона, а да върти сделки - никаква я няма. Куката излезе в Сърбия, няма хора с България които да движат нещата. Близнака е готин, но и той не става. Той е само за действие, не за мисъл. Така че.... няма 6-ти сезон
2
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези пък ако направят и 6-ти сезон, при положение, че от 1 година разправят, че този ще е последния... Златната кокошка трябва да бъде експлоатирана до край. Такава боза беше последните 1-2 сезона, ама като не знаят кога да спрат.
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да има 6-ти сезон. Това са слухове. Най-вероятно ще напрввят друг сериал, който да се хареса на хората.