Социални конфликти с джаз ритми в "Танц на Ръба"

Сериалът – от тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
2 яну 2018 08:50, Петя Славова
3
Социални конфликти с джаз ритми в "Танц на Ръба"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Черна джаз банда от 30-тe попада в социален конфликт с елита на lондонското общество по пътя към успеха в "Танц на Ръба". Английският драма сериал е номиниран за наградата "Златен Глобус" в категорията "Най-добър мини сериал или телевизионен филм" за 2014 г. и може да го видим от 2 януари премиерно за България.

Сюжетът ни запознава с историята на черна джаз банда от 30-те години на миналия век, която търси слава и популярност в Лондон, но бива оплетена в сложна мрежа от интриги и конфликти от Лондонския елит.

"Танц на Ръба" представя един свят на страст и предразсъдъци, умесени с джаз музика, през погледа на известния английски драматург Стивън Полиакоф. В главните роли влизат Чуитал Еждиофор (Луис), номиниран за "Златен Глобус" в категорията "Най-добър актьор в мини-сериал" за 2014, и Джанет Монтгомъри (Сара) - станала известна с роли в сериалите "Салем" и "Това сме ние".

За ролята си в "Танц на Ръба", английската актриса Джаклин Бисет (Лейди Кремоун) печели "Златен Глобус" за най-добра поддържаща актриса в мини-сериал през 2014.

По пътя към славата черната джаз банда на Луис Лестър постепенно се смесва с Лондонския елит, а опианяващата комбинация от музика, пари и партита пренася музикантите в бляскав, но опасен свят. Чувство, че бандата е успяла да се слее с богатото общество  и да избяга от чуждите предразсъдъци се оказва наивно. Внезапната смърт на един от членовете на групата се превръща в поредно изпитание, като поставя музикантите в ситуации на политическо нечестие, злоупотреба с власта и предателство. 

Ще успее ли бандата на Луис да се справи с предизвикателствата на събдата и английското общество вижте в новия мини драма сериал "Танц на Ръба", от 2 януари в 20:50 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо само турски и индийски помии гледат най вече заблудените пенсионери
2
1
 
4
 
! Отговори
Гатанка преди 6 години
Капа върху кюнец- що е то?Отг. Модна тенденция
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филма който никой няма да гледа днес!!!!!