Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
9
 
3
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Адвокатските номера са безкрайни!!!!!
94
4
 
16
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Герберска постановка!
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо бяха 1млн. после 500 хил. със стискане на ръцете,след това 250 хил дали пак са стиснали ръцете.след което набързо прескочиха 125 хил. като недорузомение и много за даване и се премина на дребна сума като за махленска от 70 хил. и то за похлупак пак част като 14 ли 14 от хилядарките липсваха и накрая бая намазани с вешество за отражение се появиха накакви 54-56 хил. светещи като коледни елхи гирлянди от пари и от ония към чии погледи са насочени от все страни,каква е разликата какъв е кмет
92
4
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Анонимен 89На кого да вярвам, на Марковски, който стои с името си или на цитат от в. "Труд" на Пеевски, където казват, че "Прокуратурата била казала ..." ? Други цитати от медиите на Пеевски са, че "Иванчева живеела в лукс, защото имала куче и ходила на почивка в Гърция, където яла калмари", като цитират прокурора Георгиев, чиято заплата официално е 7500лв.
91
4
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Има един мътен момент в задържането на Дюлгеров. Защо веднага не е поискал личен адвокат, а е приел служебен? Или си е мислел, че не е замесен в престъпление или, че помага на прокуратурата.Като не са го пуснали още същата вечер, се е усетил, че и той е в казана с Иванчева.
90
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партията майка се е активизирала да брани корумпираните си кадри. Жалки сте.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Do 88Ти сигурен ли си, че е фалшива новина или само защото някой си бил казал нещо и го приемаш за вярно? Свъвсем скоро всичко ще бъде представено пред съда. Ще видим доста увисени носове тога.
88
5
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
А така ... сега кой и защо пусна и тиражира фалшивата новина, че Иванчева била казала "Поставили сме го на колене. Няма да пусна преписката, докато не плати ?Когато се пуска фалшива новина с цел манипулация на "материала" в казионните медии не се персонализира източника :"От прокуратурата твърдят...", "От министерството казаха ...", "Службите твърдят ...".Ако не пише кое е лицето, ако се цитира друга медия(особено угаждаща на властта), а не първоизточника, информацията е невярна!
87
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя алчността му личи на физиономията.
86
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро е поставен комбинатор.
85
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле колко ресурс са отделили за промяна на общественото мнение, цели сценарии пишат. Другари, другарката ви я гепиха по най-левашкия начин, защото толкова и е мозъка и е безкрайно нагла. Преглътнете го.
84
2
 
13
 
! Отговори
ист преди 6 години
Заради корпуративните си интиреси бизнесът е взел здравето на много кметове.Държавата се управлява от криминалния капитал - предприемачи, работодатели, капиталисти -един и същ крадлив бок лук.
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДръндерЧе тя и да е с ръкавици,това не И пречи да запушва устата на Иванчева,със или без ръкавици.Това което си написал е празна фраза,няма никаква стойност.
82
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изнудвала, дали и, взела ги е. Закопчаха я.
81
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 13 тома доказателства ни пускат по няколко думички, евентуално извадени от контекста и защитниците подскачат. Даже искат да им бъде предоставено обвинението. Нещо като граждански съд ли ще правим? Хванаха я, факт. Невинна докато не мине през последна инстанция, факт.
80
4
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Сутрина слушах. Оказа се че имала следи от страни на ръката и под носа си. Първото от подписването на протоколите а второто, когато една полицайка и затворила устата с ръка. И питам аз толкова ли е некомпетентна полицайката, че не пипа маркираните пари с ръкавици?
79
11
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Морковски, морковски, *** дебел, с красноречие работите не стават. Има 10 тома записи от подслушване, има видеозаписи от срещи - колкото и да шикалкавиш, няма да ти стане играта.
78
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има вече множество свидетелски показания от други изнудвани от Иванчева хора. Скоро и тези доказателства ще бъдат добавени към делото.
77
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Медийте без достъп до материали по делото ни пускат кьорфишеци а ние се дърлим и псуваме.Нека обвинението изкара доказателствените материали пред съда и чак тогава да плямпаме.
76
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичкото другар защитава корумпираната кметица :) Скоро като влезе делото в съда и като се чуят всички доказателства и ще им увиснат нослетата :)