Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нужен никакъв полиграф. Публикувайте документите за сделката с 14 дка на Ваклин груп - особено нотариалните актове и договора с Фандъкова, кой я е финансирал и всичко ще стане ясно. Лицата по делото са просто фигуранти, масовка.
114
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тотален провал на прокуратурата и държавата, тотален провал на гимнастика Радев и неговите кукловоди
113
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП електората реве на умряло :) Поредната корумпирана и самозабравила се чиновничка бе спипана и Позитано е в несвяст :) Гаврата със соц. измеетта продължава!
112
10
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Ваня 101 Ваня , не знам дали е докосвала парите , ама се е докоснала яко до корупцията и дано си получи заслуженото , за назидание на такива като нея.Ако всеки рекитиран се оплаче , няма да има такава корупция.
111
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иванчева искала от инвеститорите да правят детски градинки! Каква наглост! Доживотна присъда без право на жалба!
110
3
 
5
 
! Отговори
А депутатите? преди 6 години
Че вижте дупедатите колко са ходили в чужбина и то с нашите пари! Защо не са публично закопчани и държани по 5 часа на слънце без вода и достъп до тоалет? Защо напр. Сидер ага не е закопчан и измъчван като кметицата на Народа след гуляите ме по френски супер хотели с най- скъпи шампански...
109
2
 
7
 
! Отговори
ЗК преди 6 години
На физиономията на този Дюлгеров личи, че е нечист човек!
108
3
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Всички на полиграф и истината ще лъсне!Полиграфа трябва да е извън България иначе има опасност от манипулиране на резултатите!
107
6
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 6 години
До Анонимен 105 *** тая и любовник ли е имала?Ба си мамата.Много и жълти зъбите , а и нагла , нагла...
106
8
 
3
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Дали Дюлгеров е посредник или комбинатор няма значение. Важното е че птичкате влезе в кафеза и ще бъде сготвена. Да знае, че всяка жаба да си знае гьола. Ако беше работила с гребенчето и ножицата , това нямаше да се случи.Между другото къде се учи висше образование по фризьорство?
105
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха взимала от разбойниците, демек признаваш, че е корумпирана ? И какво е давала на народа ? Една детска площадка за 2000лв а тя с любвоника й са прибирали по 30 000лв изпрани пари
104
6
 
5
 
! Отговори
dg преди 6 години
вземала е от разбойниците и е пазила хората от бетонджиите, с какво е навредила на народа?
103
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпираната кметица от началото на година е посетила над 4 европейски държави.Има един от най-скъпоплатените адвокати взимащи по 30 000лв НА ИНСТАНЦИЯ !!!Всички детски площадки правени по нейно време са от фирмата на любовника й. Строителството в МЛАДОСТ НЕ Е СПИРАЛО, но за едни фирми става бързо, а другите докато се сетят, че трябва да платят им се бавят с месеци
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматка Da , но доказателствен материал няма. Ко прайм сега. Е Йончева съди ББ които по телевизията каза, че незнам колко хил.лв са дадени за нейните командировки . Аз го чух Е и сега се казва в съда , че ББ не е казвал такова нещо . Съд да но не в Бг. Тук има съд като сграда , но няма правосъдие Не очаквай много от съда / правосъдиетто е умряла работа тук. Мутрите влизат и излизат от тая сграда като , че ли са с пропуск. Събоди се
101
6
 
7
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
До wd-12: Няма доказателства, че Иванчева се е докосвала до парите! Не вярвай на приказки без доказване!
100
6
 
10
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
До Анонимен-2: Но тя не е хваната с пари! Просто са намерени, оставените от Дюлгеров пари! Той е казал това при разпитите! Както и , че не е разбрал дали те са видели, че оставя плика !? Тоест -- никакви доказателства, а само приказки!
99
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според обвинителите на Иванчева всеки кмет, който ходи в чужбина и си позволява почивка там от няколко дена, трябва да се счита за подкупен. Нищо, че кметската заплата не е голяма, но все пак човек може да си позволи едно ходене до Гърция веднъж годишно. Ама явно за нискоинтелигентните обвинители това е голям коз в тяхна полза ;)
98
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Официално БСП са се скрили като мишки, но неофициално са активирали цялата армия от *** да варди корумпираната кметица. Защо никой не обясни как едни строителни фирми веднага си получават документите, а други им изчедват преписките и ги бавят с месеци !?????Защо никой не коментира, детските площадки с които кметицата рекетира фирмите се правят ОТ ЕДНА ФИРМА, тази на любовника й ? ТОВА НЕ Е ЛИ ПРАНЕ НА ПАРИ ?
97
3
 
2
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
До Анонимен-1: Нима не разбираш, че трябва да се осигури спокойствие на процеса! А не да е пълно с крякащи репортерки!
96
7
 
3
 
! Отговори
до П.Пито преди 6 години
Ако вярваш на адвокати си го закъсал яко. Тъжно ми е за теб.