Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!

Майка й добави, че Габриела е прекрасен човек
3 сеп 2018 12:45,
96
Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!
Габриела Медарова Снимка: Facebook

Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.

Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

Районният съд в Пловдив прекрати днес делото срещу танцьорката Габриела Медарова и го върна на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения, ограничаващи правата й.

Първото е, че досъдебното производство не е било предявено на адвоката на Габриела - Орлин Търновалийски, след приключването му. Друго нарушение е, че в обвинителния акт не е конкретизирано дали леката телесна повреда, нанесена на студентката Катя Андреева, е без разтройство на здравето.

Още по темата

В хода на досъдебното производство прокуратурата не е разяснила на пострадалите собственици на автомобили какви са правата им.

Нарушение се явява и липсата на конкретно описани вреди в обвинителния акт. Прокуратурата е посочила единствено общата вреда, която е за 39 755, 18 лв.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката в почивката на заседанието, цитирана от "24часа".

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок.

"Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение.

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира Катя Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
37
 
! Отговори
Вярно е преди 5 години
ама защо продължават провиненията, след като си сгафила веднъж?
59
2
 
74
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
На всеки може да се случи да се разсее и да удари една или най-много две коли.Ама да се надрусаш като животно и да блъскаш наред десет! коли на паркинг може да се случи само на изключително нагла и безотговорна ***!
58
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рязбора се че на всеки може да се случи...... според тая лигла е нормално да караш пиян и друсан и е слупайност да натресеш 10 коли. Също така не е извън нормите да раздаваш шамари и тупаници по заведенията. Но все пак щом съдът го приема за нормално значи е нормално. Какъв прекрасен човек само!
57
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се че на всеки може да се случи..... аз например съм на 36 и съм виждал РПУ от вътре само веднъж, с чисто досие съм и имам една глоба за превишена скорост. Тя е на двадесет и..... и има шофиране в нетрезво състояне и под въздействие на наркотици. Какъв прекрасен човек само, дай Боже повече такива!
56
1
 
25
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
А какво стана с тази дето обърна рейса? Замаза се май работата?
55
1
 
45
 
! Отговори
Бързата сметка преди 5 години
За 40 бона бая пилони ще изкърти. Прекрасен човек е.
54
4
 
42
 
! Отговори
гио преди 5 години
като я гледам тази, типичен пример за професия кифла, мечтата на 95% от жените в България.
53
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми - не може да се случи на всеки. Досега не съм се дрогирала и не съм нападала хора, не само в тоалетни, а където и да е!
52
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно е от комунистическо семейство. Те ги възпитават да бият и да не зачитат закона.
51
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям и сух. Под гърба. За Габи.
50
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам да каже - продължаваме напред
49
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искам да плащам данъци на фчдържава, която стимулира всякак мутрите и техните мутреси!
48
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична нарко мутреса. Гнусен ми е животът в България! Отчайващо е!
47
1
 
38
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До АнонименОплаква се, че килията била 4 на 4, а някои хора живеят на толкова пространство заедно със съпруг, или / и с децата си. Като е искала да й е просторно, да не е вършила дивотии, да не се друса и да пие и да се купи подходящо за нейния стандарт жилище. Да не смята, че заради нея ще строят луксозни затвори, тук не е Саудитска арабия, нито пък тя е шейх /шейха/.
46
1
 
31
 
! Отговори
Герова преди 5 години
А ако бяха ударили тази Медарова, питам аз. какво ли щеше да е?... И между дрегото, каква е тази, освен същество с неуравновесен характер - може ли да ми каже някой с каво е известна (освен колите и побоя над г-жа Андреева)?
45
2
 
36
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
На тая дриссла преди 30 години щяха да и дадат една мотика девети номер и с няколко активни мероприятия по подканване към труд в колектива на ТКЗС щеше да стане ударничка. А ся ко? Чекне ми са на някаква тръба, *** батацитте, два...
44
1
 
51
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Много са ми интересни такива родители, дето хал хабер си нямат кво трашче са отгледали и продължават да си мислят, че дете им е мило, добро, тихо, кротко, умно и т.н... слепи ли са кво са??? Види го, че чеппп за зеле не става тва нещо и пак си мисли че е най... Иначе да вярно, на всички нормални хора им се случва да карат друсани, да удрят хората без причина и да си въртят задниците по нощните заведения :D :D :D
43
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си клати д-то за пари, той живота вече я наказал да бъде маргинал завинаги.
42
2
 
43
 
! Отговори
Щерев преди 5 години
Наркоманката в затвора точка.
41
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ДРУГАРКО МЕДАРОВА, НЕ МОЖЕ Д СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ ДА НАПАДА И ПРЕБИВА МОМИЧЧЕТА ПО ТОАЛЕТНИТЕ НА ЧАЛГОТЕКИТЕ. СЛУЧВА СЕ САМО НА НАРКОМАНИЗИРАНИТЕ СЪЩЕСТВА БЕЗ МОЗЪК И ВЪЗПИТАНИЕ!