Убийството в Русе влиза в съда, Северин - с три обвинения

Мъжът уби с особена жестокост журналистката Виктория Маринова
18
Убийството в Русе влиза в съда, Северин - с три обвинения
Снимка: архив, БулФото

Окръжната прокуратура в Русе внесе в съда обвинителния акт срещу Северин Красимиров за убийството на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на ТВН. Това съобщиха Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор и Георги Георгиев, окръжен прокурор на Русе.

Още по темата
Срещу Красимиров са повдигнати три обвинения - за блудство, за изнасилване и за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин за пострадалата и с особена жестокост, предаде БТА.

По думите на Арнаудова случаят от 6 октомври миналата година разтърси България не само с жестокостта, с която бе извършено престъплението, но и с изключително неприятния факт на внушения, направени от определени кръгове срещу българските институции и държава.

"Внушения за това, че в България журналисти, които се борят срещу корупцията и извършват разследвания срещу корумпирани длъжностни лица, биват убивани. Този случай се оказа, че е чист криминален случай", заяви още Арнаудова.

Георгиев обясни, че се касае за криминално престъпление, извършено по сексуални подбуди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Не разбирам, защо още не е закаран до някой ров, да коленичи и куршум в тила.
14
14
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Това беше политическо убийство !Цяла България знае !!!
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А той не си ли е казал подбудите,че ще му ги внушават като чист криминален случай по делото с внесено обвинение с три подточки с обобщаваща за начин на извършване на убийство по особено жесток начин и мъчителен за пострадалата журналистка,което значи,че е разказал нещо как било,а не казал кой с какво го е подбудил за злодеянието.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога го пускат, потам за един приятел.Ще се почине година две и хоп на свобода. Моля не се надявайте напразно са се случи нещо друго, все пак сте в Булгаристана.
11
2
 
21
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Нека разгледаме двата случая-в Русе и Пловдив.В Русе един безполезен(направо вреден) за обществото индивид убива перспективна млада бяла жена.В Пловдив полезен за обществото човек убива абсолютен пара.зит.Съдът се готви да даде еднаква присъда.Вие какво мислите!?
10
8
 
3
 
! Отговори
агент Николай преди 5 години
Колкото разкриха Белнейски,пълна боза е и този случай,и тук се прикриват нещата,но все пак сме България,тука може всичко
9
0
 
16
 
! Отговори
x преди 5 години
и тоз ли ще хрантутим вместо да се случат нещата бързо и безболезнено
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обясни, че се касае за криминално престъпление, извършено по сексуални подбуди........................или по-скоро : по мозъчно първосигнални подбуди.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Не ти се разбира нищо !
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте му 2 години условно и да се свършва.
5
1
 
4
 
! Отговори
До 1-Андрешко преди 5 години
Андрешко,ами дай сведения.Кажи тежката си дума.Явно знаеш всичко. А с матурата как ще я караме защо не учиш,поне мъничко и да поумнееш,че полуграмотните и полуинформираните са най-страшни с безапелационното си мнение.Дано като почнеш да се бръснеш,да почнеш и да разсъждаваш. Иначе си като шопо пред жирафа,гледа го и ,,Такова животно ,нема!!!" -нищо не може да го убеди ,защото е........Андрешко!
4
3
 
4
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 5 години
Дрги ми Шерлок....д-р.Уотсън.... мне не я е убил този .... извънземните са!Боже - прибери си верисиите!
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои фактори забравят че тоя обиец призна че е действал под опиянение от дрогата и алкохола.А дали само сексуалната възбуда е причината за жестокото убийство,когато убиецът е под въздействието на алкохол и опиати е спорно.Просто тоя неприкосновеност е търсел и жадувал за жертва,която да"изкупи" омразата му към обществото.Дали затова не бил на "правилното"място в "определен"момент.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Росен уби 6 човека па ги мести фърля у герано и какво ли не а накрая го самоубиха. Същото е и с тоя неща.стник. Търча с телефона и в ръка снимаха го с биг брадъра а после се оказа че телефона е на мястото на убииството и не е пипан. Абе изпбщо си мамата трака у върбалака.
1
3
 
18
 
! Отговори
Андрешко преди 5 години
Ето точно сега вече цяла България вярва, че тази от..реп.ка е извършителя.