Задигнаха бижута за $6 млн. под носа на полицията в Ню Йорк

Обирът е станал в новогодишната нощ на метри от Таймс скуеър
4 яну 2017 08:18, Елка Василева
10
Задигнаха бижута за $6 млн. под носа на полицията в Ню Йорк
Един от обирджиите, отмъкнали бижута за 6 млн. долара. Снимка: Reuters

Трима крадци са обрали бижута за около шест милиона долара в Ню Йорк под носа на хиляди полицаи, охраняващи новогодишното празненство на Таймс скуеър, съобщи Франс прес.

Полицията все още издирва тримата обирджии, които се виждат на охранителните камери на Кей Джи Кей холдингс - базирана в Индия фирма, търгуваща диаманти на едро, съобщи за АФП детективът Ахмед Насър.

Към 22 часа на 31 декември, когато на Таймс скуеър се бяха събрали близо един милион души и бяха разположени около 7000 полицаи, тримата мъже са влезли в сграда, намираща се на метри от площада. Те се качили на шестия етаж, където е офисът на фирмата, разбили вратата с железни прътове и чукове, след коетоограбили два сейфа с пръстени, обици, гривни и колиета, уточни детективът.

Крадците си тръгнали с плячката малко след полунощ, докато купонът на Таймс скуеър е бил във вихъра си.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: обирНю Йоркбижута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
re12 преди 7 години
До До 7А, ще останат индианците :)
7
0
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Логично Уотсън, но за Америката не съм съгласен, щото ако изгонят бежанците - няма да останат хора в Америка.
6
3
 
2
 
! Отговори
ХС преди 7 години
Според мен е вътрешен човек който е работил и знае местоположението и мислел как да го направи и накрая е решил навръх нова година да бъде по спокоен и като започне шоуто на там скуеар да се слее чрез тълпата и после дим да го няма. Немога едно да разбере ако е техен гражданин трябвало досега да са го хванали този на снимката повече прилича на бежанец ако е така то тогава американски трябва да изселят всички бежанци от страната им и да бъдат по спокойни:-? 🎅 👼 🔥
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4и от къде разбра че са без маски? От снимката на Дне.с.бг?
4
2
 
15
 
! Отговори
Циник до 4 преди 7 години
Море 6 000 000 - бая си е сериозно мене ако питаш! Ако успеят на черно да ги шъкнат за 3...пак си е далавера! Иначе на тази фирмичка ще и вдигнат застраховката...и готово! Евала на пичовете! Смели, и находчиви! Халал да са им парите....да си ги харчат със здраве , и естимаро! Ако са хитри - кеф ти Банско...кеф ти Несебър...при нас ще си живуркат яко!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да държиш подобни богатства и някакви си да дойдат с лостове и чукове и да ти ги откраднат ми звучи несериозно,както е и несериозно да не са с маски,а с открити лица.Полицията в случая няма връзка.Частните фирми и компании си наемат охранителни фирми,които ги охраняват.Имало е и аларма с много нива на защита,а тея с лостове и чукове.Нещо не се вързва...Може да са инсценирали обир за пред застрахователите,коета май е най-вероятно ми се струва.
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е "скуеър"? Написано с малка буква, явно не е име, значи е някаква българска дума, може би е вид "судоку"?
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тоя прилича на Спенс о-0