В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън

Американският президент бърка думите, спъна се три пъти на стъпалата
29 мар 2021 13:40, Елка Василева
603
В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно притеснен заради физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за здравословното му състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Доналд Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ, пише Денис Юрганов в zavtra.ru.

Говорейки за това, че нещо не е наред със 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословни проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че Байдън вече беше вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал по тези стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Още по темата

Кадри с падането на Байдън по стъпалата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. А от друга страна вече имаше подозрения, че е влошено здравето на държавния глава на САЩ, като журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е убеден, че Байдън трябва да премине тест за оценка на умствените си способности, като тази препоръка лекарят направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз видях каква физическа и психическа форма е необходима за изпълнението на тези задължения. В момента мога да ви кажа, че това как Байдън се крие от обществеността, е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, написа в Twitter Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медията не получи отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди опасенията на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак Обама в продължение на 22 години. След като се запозна с медицинското досие на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън би трябвало да предизвиква безпокойство . „Не съм единственият, който повдига въпроса, че той няма пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на американците на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда, не беше добре приета от тях и те виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Съгласно  Конституцията на САЩ президентският пост в САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
442
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Старчески домнаселението...свободни предприемачи,силни и свободни хора,бачкат здраво...децата им и те,имат справедливи правила и ги спазват,имат армия която пази домовете им,имат независима и справедлива съдебна система...и си плащат за това...твоите,деца къде са,ти кой си...можеш ли си купиш памперсите...или дъщеря ти им се налага да проституира в някое "лошо" население за да ти ги купува...нещастнико
441
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
моля ви...спрете децата си...опашките пред руските посолства от желаещи визи...са километрични...всеки с гънка мозък да си направи изводите за манипулациите на кгб и събоманите
440
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
кгб и дс троловете четат фактите както дявола евангелието...е "здравият"путин...нещо манекен...с палтета от "инвентара на кгб от 70-те",с трактори от същият инвентар и същата година...кечист...да заповяда в която си избере зала в САЩ и с който си избере кечист...рибар...е хвана сърбия и РСМ,ама Народа на Русия...в бедност и болест...минава диктаторите от 20 век...позор...та с пози няма как да стане...да си избере щат от Съюза и да си мери ВБП...щастието и Свободата на хората населяващи ги..
439
2
 
4
 
! Отговори
sorry преди 3 години
Е,няма място за паника!Другарят Путин му го пожела,а в смисъл... на скоро ще си одиш!
438
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А фашистите от Twatter не изтриха ли веднага поста му, с последваш бан?
437
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е наред? Стига ве, това е шокиращо!!!!! Сериозно ли?!?!?!
436
3
 
4
 
! Отговори
Дядката се пери, преди 3 години
но ще вкуси от Новичока на Путин, не знае с кого си има работа!? Дано изкукалата му глава не запали нова война!
435
9
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
на война като на война г-н Президент...Свободен и Справедлив Свят...Бог ни дава Живота!!!те ..китай и руската им провинция ни обявиха биологическа война...агресия по сайтове...самолети без обозначителни,отчаяна агресия на човеко убийци,свалете ги г-н Президент...време е за Пречистване...време за Катарзис...има Бог и той ни дава животите и Свободата...не дължа нищо на путин и господарите му от китай!!!
434
9
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Старчески домхаха..бедни духом...справка чичко гугъл...ценности...да си фен на азис...не е ценност,да лъжеш и убиваш за путин за евтини рубли също не е ценност...така умря тръмп ...и той предаде САЩ за рубли и умира бавно и мъчително,същите съчинения плющяха СССР против Президента Рейгън...и ги погреба...факт е ,че САЩ си направиха равносметката и ще играят безкомпромисно...време е за Катарзис,милиарди се молим за Катарзис г-н Президент на САЩ!
433
3
 
16
 
! Отговори
Старчески дом преди 3 години
Тръмп беше номер 1! Много нестандартен, истински. Това *** как го избраха, не знам, направете си сметка какво е населението там.
432
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пено, как се казваше оня германец дето ми взе акъла? - Алцхаймер!
431
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бай Пешо,бай ***, трябва и ти да си като бай Дън, с деменция и тежко късогледство , та не видиш най-голямата ,около 1/7 от земната суша държава на картата ахахахах..., сберете се това дементите и се правете ,че я няма!
430
1
 
2
 
! Отговори
Ако баба ти... преди 3 години
До Пешо.Ти къде си сега. Русия я боли болитото какво ти си мислиш и подобвни.Толко я нема,че и си представа нямаш.
429
1
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
Администрацията на Белия дом както и дълбоката държава се придържат строго към плана. Ако пък Бай Дън не подаде оставка можем да се досетим какво следва...
428
0
 
2
 
! Отговори
До Шушумига преди 3 години
Там са още по-зле нещата.
427
0
 
5
 
! Отговори
По-опитен преди 3 години
Добрутро!
426
22
 
2
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 години
До Ewiak RyszardСамо че Русия вече я няма на геополитическата карта - вместо това имаме Китай!
425
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алцхаймер???
424
12
 
8
 
! Отговори
Ewiak Ryszard преди 3 години
Къде отиваме? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Русия отново ще има военни бази в чужбина. Това означава също отслабване на САЩ и велика криза. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия.
423
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на ме ли Байдър ми прилича на мумия?