Джон Кърби: Русия все повече губи силите си

Руската армия е отслабена а икономиката на страната е в колапс
26 апр 2022 19:45, Йоана Цонева
187
Джон Кърби: Русия все повече губи силите си
Снимка: БГНЕС

Руската армия е загубила мощта си и е държава е отслабена след нападението си над Украйна, заяви прессекретарят на Пентагона Джон Кърби във вторник преди срещата на съюзниците и партньорите от НАТО, предаде "Ройтерс".

"Армията им е отслабена. Те са държавата им е по-нестабилна в момента,като се изолират допълнително от света", каза Кърби в интервю за CNN.

Още по темата
"Целта ни е Русия да не може в бъдеще отново да заплашва съседите си", допълни той.

"Икономиката на страната е в колапс. Макар и руската армия да не е напълно изтощена, със сигурност е претърпяла страшно много загуби заради нахлуването в Украйна", каза той.

Джон Кърби не даде повече подробности за оценката си относно състоянието на руската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ не е необходимо да печатат пари. На Wall Street днес влизат 170 милиарда, пари от цял свят. Тея пари Русия ги прави за години.
133
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 145Втълпено им че са велики от 22 години, направиха опит да свалят Путин през 2012г., милицията на жужа ги смаза от бой, затвърди си властта диктатора но и стана много параноичен :)))
132
3
 
3
 
! Отговори
Руснака преди 2 години
До 131 когато на САЩ им трябват пари те просто си ги печатат ха ха ха без коментар много *** народ
131
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За руснака и русофила всичко е измама, той не вярва в нищо. Правилно един написа долу - тея хора живеят в симулация. Те вярват каквото им се каже от Кремъл. Жалка нация. Язък, че им дадохме език, кирилица, култура. Трябваше да ги оставим са говорят китайски.
130
0
 
5
 
! Отговори
паралелепипед преди 2 години
Прочетох и прослушах речта на въпросното лице на английски и трябва да ви кажа, че преводът е яко избягал от оригинала. Добре, че другаря Джон Кърби не знае български..., но говори руски много добре.
129
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък Лекаря нека си обяснява. Всички имаме роднини и познати в чужбина. На мене леля ми работи в Цюрих в една банка. Взема 250 бона на година. Идва си лятото във Варна и изкупува имоти. Кой ще ми повярва? Рософил ли?
128
2
 
1
 
! Отговори
123 преди 2 години
Прессекретарят на Пентагона не може да е казал това. Те всеки ден пишат, в техните медии, че Русия кара кара по план с войната и начинът да се отслаби е с много санкции, които ще и стопират и военната промишленост. Рейтингът на Путин е повече от 90%. Това е фейк, за източна Европа.
127
9
 
4
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ преди 2 години
Предишната студена война, барела е стигнал до 2-5 $ за барел. Това я чака Русия след 3 месеца.
126
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той "лекаря" е учил 20 години, специализирал е още 20 и сега е на 53 и годишната му заплата е 345,000 евро, обаче той дори на работа не ходи, името му работи за него, щото е най-добрия лекар, само дава по 1 час онлайн консултации на ден и тя парата идва. Обаче е дежурен тук, за да ни разправя колко зле е Раша и колко е добре на Запад :))
125
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 133Как ще прекарат паток през Хималаите рашките, това е невъзможно русофилче, тъй че Индия е отпиши от сметките, както отпиши и Китай :))) Секнах ли ти оптимизма Митрофанова.......хахахахаха :)))
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Лекаря си е добре там. Ти да го мислиш.
123
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин играе слаб покер. Влиза на масата с двойка и тройка, САЩ вадят четери Попа. Играта е обречена. Жалко за руския народ и вярващите руснаци. Чакат ги дълги години мизерия и дългове към Европа.
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са уникална държава с това че когато им трябват пари те просто си ги напечатват......хаха! Просто си печатали, ей така колкото искат......после четем.....Така че този дълг държавата САЩ го дължи на институцията Федерален резерв която също е на държавата......хахаха, частната ФЕД била на държавата САЩ. Ох, ще умра от смях. Това ли ви е образованието бе, запаадни дегенеерати?! Това ли научихте, че работи западната финансова система?! :) Лол :)
121
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фащ много ги боли затова реват непрекъснато.. За Китай какво мислят аджеба? Китай не играе по тяхната ***.. А Индия? жалко..
120
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудно ми е, защо аджеба най-яростните путинофили живеят на Запад а не в Новосибирск или Воронеж например :))) Хем плюят Запада, хем живеят там и не искат в Раша, на това му се вика мазохизъм........хахахахаха :))) На Нинчето синчето къде живее, да не би в Масква или Ню Йорк, сетете се сами русофилчета :)))
119
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Руснака Стига тоя дълг бе. Към кого имат дълг към себе си. САЩ са уникална държава с това че когато им трябват пари те просто си ги напечатват, нещо което другите държави и да го правят не могат да си пласират парите и срещу тях не могат да получат нищо. Така че този дълг държавата САЩ го дължи на институцията Федерален резерв която също е на държавата САЩ. Просто не говорете за дълга на САЩ като не разбирате нищо.
118
0
 
4
 
! Отговори
117 преди 2 години
124, фактите са различни от вашите писания. Може би имате някакви тежки лични спомени, но светът се промяня. А и е различно в различни места. В България, според Борисов, допреди година всичко е цъфтяло, за 2/3 от българите обаче далеч не е било сносно. И сега не е. Затова в парланента се занимават с пустословие и сквернословие.
117
3
 
4
 
! Отговори
Лекаря преди 2 години
Не работя в Германистан, а в Испания (Мадрид). Тук средната работна заплата за ортопед е 8 хиляди Евро. Аз взимам повече, защото работя от много години и имам стаж/опит.
116
4
 
5
 
! Отговори
Миячът преди 2 години
Щастлив съм тук. В Гермаанистан. Ставам сутрин, хващам влака, пътувам 1 час до предградието на Франкфурт, помощник мияч съм в един ресторант. Много плащат германците, 13 евро на час, малко над минимума. Като ги умножа в левове и луда пара. И плащат, не са като нашите. Работя с братята ми афганистанци, албанци и един кююрд има. Бачкам 10 часа. За БГ пращам по 100 евро месечно на майка ми, да си плати лекарствата. Тук разправям, че съм лекар и карам Мазда. Вярват ми тъъпаците.
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом янките го казват, значи Точно обратното ;)