Джон Кърби: Русия все повече губи силите си

Руската армия е отслабена а икономиката на страната е в колапс
26 апр 2022 19:45, Йоана Цонева
187
Джон Кърби: Русия все повече губи силите си
Снимка: БГНЕС

Руската армия е загубила мощта си и е държава е отслабена след нападението си над Украйна, заяви прессекретарят на Пентагона Джон Кърби във вторник преди срещата на съюзниците и партньорите от НАТО, предаде "Ройтерс".

"Армията им е отслабена. Те са държавата им е по-нестабилна в момента,като се изолират допълнително от света", каза Кърби в интервю за CNN.

Още по темата
"Целта ни е Русия да не може в бъдеще отново да заплашва съседите си", допълни той.

"Икономиката на страната е в колапс. Макар и руската армия да не е напълно изтощена, със сигурност е претърпяла страшно много загуби заради нахлуването в Украйна", каза той.

Джон Кърби не даде повече подробности за оценката си относно състоянието на руската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Роб до гроб "Щастието не се измерва с пари, а с всекидневна радост." Откъде ще знаеш, когато никога не си имал наистина пари? Каза ти го Путин докато си гледаше в часовника за половин милион евро ли? :)
113
8
 
5
 
! Отговори
 има ли друга преди 2 години
има ли друга държава по света сега 21 век която да е водила войни със всичките си съеседи и то в рамките на последните 20-25 години от които повечето време е била под узурпацията на ченгето от кгб?
112
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 117 "Руснаците са гладни и скъсани ли? Да, има гладни и скъсани. Има и други" 90% живеят като скоотове, 0.01% са олигарсите и крадците около Джуджака и останлите в момента ги смачкават, за да се присъединят към останалите 90%.
111
6
 
10
 
! Отговори
Руснака преди 2 години
А най великата държава САЩ защо имат най големият дълг трилиони долари и живеят на кредит и само печатат кога ще си платът дълга или ще фалират великият САЩ е гола вода
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И за Ирак така лъжеха че имал химично.
109
0
 
10
 
! Отговори
Роб до гроб преди 2 години
Щастието не се измерва с пари, а с всекидневна радост. Ако си с 25 годишен кредит и мислиш първо за това всеки ден. Ти си роб. 25 години. Банката ти е господар 25 години.
108
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекаря Русофилите са рядко кофти комбинация - неграмотни, некадърни и мързеливи. Затова се присмиват на работещите, имащите и можещите, за да се чувстват някак си "равни" с тях. Да, обаче не са, защото не са си заслужили. А най-смешно ми става когато започнат да обясняват, че всеки, който има, е придобил собствеността си с някакви незаконни действия. Порочен кръг от извинения и самозалъгване.
107
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно, за Русия идват лоши дни.. Преиграха.
106
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом има риска за масово унищожение САЩ трябва да отстъпят ако са по-умни.
105
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са гладни и скъсани ли? Да, има гладни и скъсани. Има и други. За другите се създаде специална авиокомпания до Турция. Вчера и Швейцария отмени преустановеното издаване на визи. На туристи от Русия се надяват Испания, Италия, Гърция, отмениха забраните за издаване на визи за руски граждания. От руски туристи само по великденските празници Италия е печелила около милиард евро (пишеше го в немки официоз. А в БЪлгария ще има ли руски туристи? А британски ***?
104
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 106/110 Русофила мисли, че да работиш много е лошо. Затова и той и господарите му са на този хал - защото са мързеливи, а като резултат - и неграмотни.
103
7
 
6
 
! Отговори
Лекаря преди 2 години
Аз пред 3 месеца си взех чисто новата спортна Мазда, поръчка от Мексико, пък вие обяснявайте колко зле на запад. Хахаха нема такива скъсаняци
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 102 "Как живее западноевропеецът, 90% от западноевропейците?! Как? Ходил ли си да видиш?" Не само, че съм "ходил", но и съм живял дълги години на Запад. А ти ЖИВЯЛ ли си на Запад, та "знаеш" как живеят или се осведомяваш от руските държавни медии за това как живеят?
101
3
 
8
 
! Отговори
не на нацизма преди 2 години
Диктатура е когато чуваш само едно мнение.Било то и правилно, във времото без опонент , това мнение ще се опорочи. 1990 г. американците ни учиха на плурализъм, свобода на словото. Сега се връщаме в 50те. Само дето успяха да изместят берлинската стена на границата с Русия. А буферната зона, сега е в НАТО. Иначе си приказвайте, кой, кой. Америка иска унищожението на единствения си опонент при това славянски. 32 години с нищо не прокопсахме, освен мафията и политиците. Изчезващ беден оглупя.л народ
100
3
 
8
 
! Отговори
106 преди 2 години
Бягай от тука бе, църрвул! Дежурният "лекар", пардон обслужвач на тоалетни, дето ни разправя за щастливия западен рай. Имам приятели лекари, знам от колко до колко работят, нямат време да се наспят. Той денонощно дежурен да ни разправя колко много печелел. Цъървулин!
99
5
 
6
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Като се говори за светЪт!!! трябва да се отбележи, че са краварите и л акеите им, а иначе са 17%,....а останалите страни имат да им връщат за ГРАБЕЖИТЕ!!!
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спряха кранчето на поляците. Не искат да плащат газта в рубли. Чакат отчаяно азерски и тексакки газ. Добре че се стопли, до ноември имат време да си намерят алтернатива.
97
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кравата мокри сънища сънува !
96
9
 
7
 
! Отговори
До 102 преди 2 години
Аз съм лекар, живея в западна Европа вече 20 години и знам как се живее. Не е необходимо някакъв *** от Бг да ми обяснява разликата.
95
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До неприятел "Почвам да вярвам, че има централно организирани руски мекерета, да пишат пропагандни глупости по разни форуми." Че това е всеизвестно, не става изобщо дума за подозрения, а за ФАКТ. Руснаците плащат, за да поддържат множеството исторически лъжи с които си служат вече 140 години.