Какво всъщност се случи при атаката на флотилията

Разказите на активисти и командоси с уникални кадри от операцията
2 юни 2010 12:46,
341

 

Източник: Reuters

Израел започна експулсирането на близо 700 чуждестранни пропалестински активисти, задържани при завземането на флотилията, превозваща хуманитарна помощ.

Междувременно Израел започна да изтегля семействата на дипломатите си в Анкара. Израелско радио съобщава, че ще бъдат прибрани около 50 души, които са свързани с персонала на консулството и посолството на Израел в Анкара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква сигурност и на кого сигурността, бе, като говорим за МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ!!!!!
39
1
 
1
 
! Отговори
555 преди 13 години
999,ПОМОЛИХТЕ ДА НЕ МЕ ЗАНИМАВАШ С ПРОСТОИИТЕ СИ,КАКВО НЕ РАЗБРА ОТ ДУМИТЕ МИ!!!
38
6
 
13
 
! Отговори
klm до анонимен 36 преди 13 години
А ти като отиваш да правиш нещо застрашаващо сигурноста на някого да не очакваш с хляб и сол да те посрещнат. Или може би ти преценяш какво застрашава сигурноста му
37
1
 
7
 
! Отговори
ТТТ преди 13 години
(Анонимен 35)"Да дадат записите на 100 журниалиста които са били на кораба в МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ." Е почакай малко де. Толкова много записи не се преработват за един ден.
36
2
 
3
 
! Отговори
prost преди 13 години
до 12: В интерес на истината началото на 20ти век е имало индианци терористи, ако не вярваш потърси. А IRA а RAF а тамилските тигри дето са измислили колана бомба и те ли са семити? Внимавай да не ти паднат капаците!
35
1
 
2
 
! Отговори
999 преди 13 години
Допотопно е твоето ниво, още си в робовладелския строй! Ама има Видовден, както казва Негово Величество НАРОДЪТ...
34
2
 
3
 
! Отговори
555 преди 13 години
До 999 - приятелю,не ми давай акъл,моля.И не си хаби простотиите за мене.Намери си някой на твоето допотопно ниво и си разигравайте там вариантите за ядрените бомби,пък дано и да намерите такъв при който да останат живи хора на планетата.А като не намерите такъв вариант-обади се на приятел,ще те научим,няма да си първия
33
0
 
2
 
! Отговори
TTT преди 13 години
POMOSHTA E 15 TONA GORIVOTO NA KORABA E TRI PATI PO SKAPO KO PRAIM SEGA MAFIQQQ
32
6
 
12
 
! Отговори
TTT преди 13 години
В нас твърдо съм забранил пушенето. От прозореца на хола виждам на отсрещния тротоар един с цигара. Да хвърля ли една саксия отгоре му? Принципно такива са действията на израел.
31
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе вас ако ви нападнат пирати, няма ли да се защитавате с пръчки и ножове, или с каквото имате под ръка?!
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз с фотошопЪТ мога да те издокарам как ти си карал кораба докато Татяна Дончева се опитва да те нападне зад волана на Апачи и с тежка къртечница на гърба. Да дадат записите на 100 журниалиста които са били на кораба в МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ.
29
11
 
13
 
! Отговори
Калоян Матев преди 13 години
Ти си зле със зрението. Вижда се, че командосите бият с палки, веднага след слизането. Естествено, че ще бъдат нападнати от активистите! За евреите отдавна важи един въпрос: " КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ?"
28
11
 
16
 
! Отговори
Р преди 13 години
Също така има и филмче с изетите уръжия , прътове, прашки, 1 граната и сумати ножове.... Вземете да се поинтересувате малко преди да ги вините.. и мен да ме нападат с ножове и да ме линчуват, ще стрелям....
27
5
 
16
 
! Отговори
Р преди 13 години
Мноооого сте зле, сериозно.... добре бе в Youtube го има цялото филмче, как слизат командосите и веднага биват нападнати с пръчки и ножове, единия бива наръган.. другия бива изхвърлен...Самите власти от край време приемат хуманитарни власти за там , но всеки пат предупреждават, че ще тършуват за оръжия. Заради това и воените слизат само с пайнтбол уръжия и по 1 пистолет за всеки случей, когато биват нападнати и наръгани първите няколко командуси другите започват да стрелят с пистолетите.
26
12
 
12
 
! Отговори
999 преди 13 години
Евалата ще я правиш, когато някоя ядрена бомба падне върху евреите... Не е далеч времето, когато тия лъжци пак ще си платят, както през втората световна!
25
6
 
1
 
! Отговори
KOLEV SELQNINO DURT преди 13 години
napraite edna voina ve4e be i bez tva mi e sku4no,samo prostotii naokolo,daite da postrelqm malko s tanka moje i s avtomata,edno vreme na KONTRATA QKO julih s TRI DVE i 4ETIRI TRI kato kontra igraeh DVE DVE det sa,i na BATALFILDA igrah,to i sq o6te cukam de,ari te v CE ES PAWAR SARVAR EDNO da melim CE ES pi6a sa LUDOTO KOLE
24
15
 
18
 
! Отговори
555 преди 13 години
Абсолютна операция в защита на държавата,независимо от това какви ще са коментарите и международните последици.Евала на такова правителство и армия,свалям им шапка.и се замислям за това,което става у нас.........
23
9
 
9
 
! Отговори
Павката преди 13 години
Кой кого е пребил, бе, ти от три дни се насираш да ЛЪЖЕШ!! Я гледай добре!
22
13
 
17
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Е, и какво се вижда ?! Така наречените хуманитаристи прибиват израелски войници, които се спускат на кораба. Аз гледах един друг репортаж, на който много ясно се вижда как група "хуманитаристи" почти смазаха от бой един командос. Е това ли са хората, които искат да предоставят хуманитарна помощ за Газа !? Това според мен са си активисти от Хамас, които просто са искали да предизвикат безредици. Е, предизвикаха ги ...
21
8
 
11
 
! Отговори
Христо преди 13 години
За твое сведение, преди две години ЗА ПРЪВ ПЪТ израел не победи във война с арабите. ОБАЧЕ НЯМА ДА Е ЗА ПОСЛЕДЕН! Евреите се *** тотално вече, започнаха да приличат на Северна Корея във фобиите си!