Зеленски: Бием се сами, 137 украинци загинаха в първия ден

Аз съм основната мишена, заяви президентът на Украйна
Обновена: 25 фев 2022 07:23 | 25 фев 2022 07:00, Александър Попов
191
Зеленски: Бием се сами, 137 украинци загинаха в първия ден
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че 137 украинци са загинали в четвъртък, след като страната му е била подложена на мащабна атака от страна на руските военни сили.

"Днес ние загубихме 137 наши герои, наши граждани - военни и цивилни", каза Зеленски във видеообръщение, като добави, че още 316 души са били ранени.

Още по темата

Президентът на Украйна заяви, че в Киев действат „руски диверсионни групи” и че Украйна е "оставена сама да се бори с Русия”.

"Оставени сме сами да защитаваме държавата си", каза Зеленски във видеообръщение към нацията. "Кой е готов да се бие заедно с нас? Не виждам никого."

"Моето физическо унищожение е приоритет на руското нашествие, аз съм основната мишена. Очаквам да бъда убит, по този начин врагът иска да ликвидира политическата ни независимост".

"Втората цел е моето семейство, но ние всички оставаме в столицата", добави Зеленски. Според украинските медии президентът е бил многократно посъветван от представители на службите за сигурност и чужди наблюдатели незабавно да се отправи към Лвов, за да бъде в относителна безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сте сами!
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И преди да оставиш ключовете от резиденцията , да не забравиш да отблокираш Босфора , че нали беше "наредил " да го затворят !
59
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
-И сам войнът е войн бе Зеленски ; групов НАТОВски отговор Гласовете на Байдън ,Джонсън и Столенберг се откроява и чуват най ясно
58
6
 
0
 
! Отговори
Зеленски преди 2 години
Дано сащ му дадьт политическо убежище макар с подобен ход да рискуват - гнева на путин и контрасанкции
57
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе бок луци гинат жени и деца ,а тука руски *** пишат глупости!жалки сте за няколко копейки
56
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна е само три пъти по-малка от Русия. Няма как руснаците само с някакви пършиви 150 хиляди човека да те правят смешен и да не си способен да ги върнеш обратно, че и да им завземеш няколко области докато се окопитят и те да обявят мобилизация. Украйна трябва да се вземе в ръце, а не да реве САЩ да я спасява с войска. Това е нереалистично, защото ще подпали трета световна.
55
0
 
0
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
До ДианаЯвно никога не си била в Матушка Русь, или поне извън Москва или Питер, иначе нямаше да пишеш глупости.
54
1
 
15
 
! Отговори
йордан преди 2 години
НАТО НЕ Е ПОМОГНАЛО НА НИКОЙ ОТ ЧЛЕНКИТЕ СИ ПРИ НУЖДА. СПОМНЕТЕ СИ КАК ТУРЦИЯ ЗАВЛАДЯ НАВРЕМЕТО ПОЛОВИН КИПЪР. ТЕ СЪЩО БЯХА ЧЛЕНКА НА НАТО !!!! И КАКВО ОТ ТОВА ???? - НУЛА - ЗЕРО.
53
7
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До дедо Не е точно тъй, значи, според мен! САЩ не могат да говорят това, което се харесва на Русия-това да не ти е Хитлер да обещава едно,пък да прави друго?САЩ са сериозни и принципни хора-като кажат нещо,гледат да го спазват..А нищо не се знае какво ще стане утре,знае ли се?..Ти остави туй, ми знаеш ли кво казал бразилския премиер - следващите след Украйна сме били ние! Ще ги трепат руснаците нашите кел.яви, лъжливи и со.поливи политици, па и нас барабар с тех - те тва ще ни докарат БСПтата
52
1
 
17
 
! Отговори
АНонимен преди 2 години
Тази американска марионетка изяде дървото, защото мислеше че някой ще дойде да помага, ама от запад само декларации и осъждания получиха хахах
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гад предателска ,къде е сащ къде ЕС ,*** гащите
50
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Адмирации за украйна,груз200 вече пътува към рашка!Сами срещу хитлер
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Аз съм основната мишена, заяви президентът на Украйна"_________Разбирам защо е станал комик, има чувство за хумор.
48
2
 
13
 
! Отговори
ТЕАТРАЛНО преди 2 години
НАЛИ БЕШЕ МНОГО ЕРБАП ТОЯ ЗЕЛЕНнаСКИ , ЩО РИВЕ СЕГА КАТО ВИДЕ ДЕБЕЛИЯ !!!???
47
2
 
14
 
! Отговори
Зеленски преди 2 години
Ще прави компания на навални в пандиза а - байден ще организира мьлчалив протест пред руското посолство в вашингтон в знак на подкрепаБай дьн яко го изигра да вдигне газа за европа
46
2
 
3
 
! Отговори
Туньо преди 2 години
Ти не си разбрал! Той просто се жалва!
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американски диверсанти в пълно бойно снаряжение вече 4 седмица вървят из Сибир.- Ефрейтор, вече 4 седмици вървим из Сибир и никой не сме видели, нали така?- Така.- Тогава може да махнем рекламата на кока-кола от каските?
44
2
 
6
 
! Отговори
съвет преди 2 години
"Моето физическо унищожение е приоритет на руското нашествие, аз съм основната мишена.Ще ти дам съвет.Скрии се някъде.Нямаш ли мазе? А и се запаси с памперси.
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушай сега *** ,вземи си храна и вода за няколко дена и тичай при Путин да искаш милост , докато не е станло още по страшно и преди Украинците да те разкъсат на парчета ! ъе до ушите , но ако Руснаците проявят разбиране , че е грешка на ГЛУПОСТА ти , може и да се поуспоят нещата ?! Онази баба с пушката от кухнюта в Киев няма да помогне !
42
2
 
20
 
! Отговори
Алабала преди 2 години
Вие кой очаквахте да се бие с вас? Запада никога не е искал да се бие директно с Русия, винаги сте били сами, не го ли знаехте? Запада ви постави между *** и наковалнята, но вие бяхте слепи за да го осъзнаете.