Застреляха полицейски бос в Армения

Заместник-директорът на арменската полиция Геворг Мерян бе прострелян три пъти в главата около дома си
3
Застреляха полицейски бос в Армения
Снимка: БГНЕС

Заместник-директорът на арменската полиция и бивш съветник на президента на страната Геворг Мерян беше застрелян пред дома си в Ереван, съобщи полицията, цитирана от Ройтерс.

33-годишният полковник бе прострелян три пъти в главата и веднъж в тялото близо до входа на блока му около 20,30 ч местно време, съобщи полицията в комюнике.

Мерян беше съветник на президента по съдебните въпроси, преди да бъде назначен за заместник-директор на полицията през юли 2008 г.

Местните медии съобщават, че преди това той е ръководел екип, наблюдаващ усилията за овладяване на ширещата се корупция в бившата съветска република.

Полицията съобщи в комюнике, че генералният прокурор, началникът на полицията и ръководителят на комитета по сигурността са инспектирали местопрестъплението.

"Лекарите установиха, че Мерян е починал от куршумите в главата и тялото. По случая е образувано дело и полицията полага усилия да открие извършителя", се казва още в комюникето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
АЛОООООООо преди 15 години
Какво значение има картинката в случея? Като деца сте прости ей!
1
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
тия от редакцията. Същата картинка бяхте публикували когато писахте за атентат в Турция. Как да ви четат и вярват хората след това?