US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!

Само така щели да секнат спекулациите за убийството му
Обновена: 3 май 2011 09:34 | 3 май 2011 07:17,
61
US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!
Снимка: БТА

Членове на американския Конгрес искат снимките на убития Бин Ладен да бъдат публикувани, предаде Франс прес.

Сенатор Карл Левин, председател на комсията по отбраната в горната камара, изрази убеденост, че в крайна сметка снимките ще бъдат публикувани.

"Мисля, че в даден момент снимките на трупа му ще бъдат публикувани. Не зная кога, но съм сигурен, че те трябва и ще бъдат публикувани", заяви Левин пред журналисти.

Намеквайки за евентуални антиамерикански ответни удари, той добави, че според неговата интуиция разпространяването на тези снимки трябва да бъде забавено, докато се успокоят реакциите.

Колегата му Джо Либърман, председател на сенатската комисия за вътрешна сигурност, заяви, че "може би е необходимо да се публикуват фотографиите на трупа, колкото и отблъкващи да са, имайки предвид, че е бил прострелян в главата, за да се отхвърли всяка идея, че има измама от страна на американската администрация".

Либърман уточни, че е абсолютно убеден, че убитият е Осама бин Ладен.

Председателят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите, републиканецът Майк Роджърс, подчерта:

"САЩ желаят да запазят достойнството, ако е имал такова, на Осама бин Ладен, за да не изострят проблемите в други части на света, и ще предоставят достатъчно доказателства, за да бъдат сигурни хората, че става дума за него".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
3
 
! Отговори
nimportequi преди 13 години
Убиха го, ако изобщо е бил той но не доказаха че стои зад атентатите. За демокрация съм но това не е никак демократично.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Теории,фантазии,конспирации...срам ме хвана как не съм могъл да се сетя пръв!Робърт Лъдлъм изглежда като сополиво *** пред сладкарница сред толкова гениални конспиратори.Пишете романи бе хора!А иначе просто гръмнаха една известна ***.
55
0
 
0
 
! Отговори
Osama ben Laden преди 13 години
like this
54
0
 
1
 
! Отговори
н преди 13 години
12 век в на Пиринеите на един конспираторолог му дошло на ум: "Абе, кво ли ше е ако таз работа с аристокрацията я пренебрегнем и кажем че сички сме равни. Дали всъщност тия синьокръвните не са си направили театъра сами...?"М се появи и каза:На пиацата са се появили 3-4 алхимици и ти ги слушаш... Слушай ги, но не ги чувай, за да не представиш техните мисли за свои случайно....
53
7
 
8
 
! Отговори
м преди 13 години
Във форума има 3-4ма ***,които са прочели по 10ина книги за световните конспирации и са гледали ЦАЙТГАЙСТ,обаче са забравили ,че това е просто литература и кино-не само вие четете,но поне не представяйте заключенията и мислите като свои.
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УБИТАТА В ГЛАВАТА РИСУНКА ОСАМА БЕН ЛАДЕН ,БЕ ВЕДНАГА ПОГРЕБАН НА СТРОГО СЕКРЕТНО МЕСТЕНЦЕ ,НИКОИ НЕЗНАЕ КЪДЕ И НИКОИ НЕМОЖА ДА ГО ВИДИ , А СЕГА СНИМКИ -КАРТИНКИ НИ ПОКАЗВАТ.ЯВНО ЕВРЕИСКОТО ПРОТЕЖЕ МАИМУН ХЮСЕИН ОБАМА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ И ТРУПА АКТИВ И ТО4КИ.СЕГА НА ХОД Е ЕВРЕИСКИЯ ХОЛИВУД ,КОИТО ЩЕ СПРЕТНЕ ТАКОВА ЕКШЪН ФИЛМ4Е ЗА ЗАЛАВЯНЕТО НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯ БЕН ЛАДЕН ОТ РОДА НА "РАМБО",4Е ЩЕ СЪБЕРЕ ОСКАРИТЕ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ НАПРЕД , А ГЛУПАВИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ЩЕ ЦЪКАТ И ЩЕ ВИКАТ СТРАШЕН ФИЛМ ...
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 47"подготвили са не6то евреите"Тука си много прав. Тероризмът е нужен на евереите като въздуха. Впрочем то те го подклаждат и финасират, за да "узаконят" собствените си безчинства.
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗАГИНА ИЗМИСЛЕНИЯ АМЕРИКАНСКИ РИСУВАН НЕВИДИМ -НЕУЛОВИН ТЕРОРИСТ ОСАМА БЕН ЛАДЕН, КОИТО ГОДИНИ НАРЕД БЕ ИЗПОЛЗВАН ОТ САЩ ЗА ОПРАВДАНИЕ НА ТЯХНИТЕ ГРАБИТЕЛНИ ВОИНИ.ЯВНО ВЕ4Е Е ИЗМИСЛЕН И НАРИСУВАН ОТ САЩ НОВИЯ ТЕРОРИСТ ГОТОВ ЗА НОВИЯ 20 ГОДИШЕН САПУНЕН СЕРИАЛ.КАКВО ЛИ ИМЕ ЩЕ МУ СЛОЖАТ .
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Либърман уточни, че е абсолютно убеден, че убитият е Осама бин Ладен."Евреина е убеден. Световните медии също, но казват: "Самия бен Ладен не изключва възможността да даде изявление пред медиите относно смъртта си."
48
0
 
9
 
! Отговори
Пунта Мара преди 13 години
Извадка от The Guardian, 16 юни 2002: "На 11-ти септември, докато самолетите на Ал Кайда се врязваха в Световния търговски център и Пентагона, Групата Карлайл провеждаше конференция във Вашингтонски хотел. Сред почетните гости на конференцията беше и един високо ценен инвеститор: Шафиг Бин Ладен, брат на Осама."
47
2
 
10
 
! Отговори
някой преди 13 години
"Жената убита при американската операция срещу скривалището на Осама бин Ладен не е негова съпруга и не е била използвана като жив щит от лидера на Ал Кайда преди да бъде убит. Това съобщи официален представител на властите в САЩ, внасяйки корекции в съобщената вчера информация, предаде Ройтерс." Ха-ха-ха-а-а-а!!! Постепенно нещата ще си дойдат на мястото. Следва официално съобщение, че убитият не е бен Ладен.
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както и на луната кацнаха така и с убиството на Осама - виртуална реалност:) Осама отдавна е починал от естествена смърт ама нали трябваше да замажат още едно свое престъпление в Либия и да отвлечат вниманието на овцете та момента е избран идеално...
45
1
 
6
 
! Отговори
анти ислям преди 13 години
ина4е няма логика япониа да я нокалтираш за един ден а с арабският свят да се лигавиш ве4е стана 1300 години и да виждаш 4е 4еп за зеле нестава от тях
44
2
 
10
 
! Отговори
анти ислям преди 13 години
Иракския петрол вече не е достатъчен и трябва да се насочим сега и към Либия, Осама вече се изтърка като вариант и трябваше да се приключи с него за да може вниманието да бъде насочено в друга посока, а и никой неможе да ме убеди че толкоо години наред Осама е неуловим с тези модерни технологии просто е играчка да го елиминират... смешници. апсолютно си прав но нещо друго пропусна за6то силните поддржат исляма дори сега когато е на искуствено дишане подготвили са не6то евреите
43
0
 
0
 
! Отговори
Loverman преди 13 години
До 44:ХАХА респект
42
1
 
9
 
! Отговори
men преди 13 години
Иракския петрол вече не е достатъчен и трябва да се насочим сега и към Либия, Осама вече се изтърка като вариант и трябваше да се приключи с него за да може вниманието да бъде насочено в друга посока, а и никой неможе да ме убеди че толкоо години наред Осама е неуловим с тези модерни технологии просто е играчка да го елиминират... смешници
41
0
 
19
 
! Отговори
До Loverman преди 13 години
Такъв човек наистина съществува и той е бизнес партниор на клана Буш. Най-голямата подигравка за облъчените хамериканци е това, че реконструкцията на Кота 0 ще се прави именно от този холдинг...
40
1
 
4
 
! Отговори
prisonplanet.tv преди 13 години
Светът на МарлБоро не прощава..някой хора просто отказват да излязат от него.. а има толкова филми вече, кадето са разобличени всички и всичко..за к'во са ми тея филми нали си имам Holywood и CNN, NBC, FOX, SKY .. никой не е застрашен от промивка на мозъка
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Мисля, че в даден момент снимките на трупа му ще бъдат публикувани. Не зная кога, но съм сигурен, че те трябва и ще бъдат публикувани", заяви Левин пред журналисти. Наистина много претупано стана та и снимки не успяха на направят на фото шопа. Но както знаем снимките ще бъдат такива като от кацането на луната:)
38
1
 
14
 
! Отговори
13 преди 13 години
Както се казва: Осама е убит, колкото е и виновен за атентатите от 11-ти.