Опозицията иска Кадафи – жив или мъртъв

Бунтовниците обявиха награда за главата на полковника
24 авг 2011 20:34, Елка Василева
130
Опозицията иска Кадафи – жив или мъртъв
Снимка: Reuters

Преходният национален съвет /ПНС/ на Либия обяви днес, че предлага амнистия на всеки от антуража на Муамар Кадафи, който залови или убие полковника, предаде Ройтерс.

Председателят на ПНС Мустафа Абдел Джалил добави, че бизнесмени от Бенгази, които пожелали да останат анонимни, предложили два милиона либийски динара /около 1,6 милиона долара/ за залавянето на Кадафи.

Още по темата

"Преходният национален съвет обявява, че всеки от вътрешния кръг на Кадафи, който убие полковника или го залови, ще получи от обществото амнистия или прошка за всяко престъпление, което е извършил", подчертал Джалил на пресконференция в Бенгази.

"На режима на Кадафи няма да бъде сложен край, докато той самият не бъде заловен - жив или мъртъв", подчертал Джалил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
17
 
! Отговори
сади преди 12 години
Н А Т О , ФАШИСТИ,СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ,Н А Т О , ФАШИСТИ,СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ,Н А Т О , ФАШИСТИ,СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ,Н А Т О , ФАШИСТИ,СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ,И ЗА ДА НЕ МЕ РАЗБЕРЕ НЯКОЙ ПОГРЕШНО-ГОЦЕ Е *** ГАД,А СТАНИШЕФ Е ГЕЙ..А МУТРИТЕ СА МНОГО..А КОСТОВ Е МРЪСЕН ФОЛЕН МОШЕННИК ***..ТОДОРА ЖИВКОВ *** СЕЕЛСКИ БЕКне е нужно да си комунист за да не си сляп или да не можеш да мислиш..и стига вече с това ,защото и то омръзна..
27
3
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА АЛЕКС ДЖОУНС КАДРИТЕ С ЛИКУВАЩИТЕ БУНТОВНИЦИ СА ЗАСНЕТИ В КАТАР НЕ В ЛИБИЯ!ОГРОМЕН ПИ АР СКАНДАЛ ЗА НАТО И МЕЙНТРИЙМ МЕДИИТЕ,СЪБУДЕТЕ СЕ ЗА НОИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!
26
6
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Еееее още ли неса го сгащили тоя ненормалник аиде че ми светнаха много далавери там и чакам само да се поуспокоят нещата и заминавам
25
2
 
7
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 12 години
MY LOVELY saForomistd LEFTEROV..As idinsdtvinu TEP,GALAGTIKA,MISHO i 2ma,3ma oshti titani4eski ovajavam i tcina.Priadtna ve4ir i pozrafv za TEP i Familiadta Ti....very truly yours....
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гъци-гъци Кадафинце ела при батко че да гушна милионите.
23
2
 
6
 
! Отговори
do 23 преди 12 години
Како Креми пак разбиваш! Такива хора като теб за жалост вече са все по-рядко.П.С. От Лефтеров..оня твоя почитател!
22
4
 
6
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
N:19___AS Nikugash Ni bih si puzvolila da narika nashite dumakini ut DNES.BG-ili something like this..........Mnuzina tug ut FOROMad bi sledvalu da 4itat knigata na KNIGGE(giranetc/ za ETIKA,ISTETIKAi HOW TO ACT in Sociaty......GADDAFFItu e bil na KORABa na 1q moi sapruk katu VIP gost i As mo pravih kumpania 5,6 dena...Skromen i speshi na golata paloba ,napravu diukme,na daskite,samu s 1 4erga....i 1 hasar....Korabad beshi KITuloven......
21
1
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
ДОЛУ НАТО И АЛКАЙДА!
20
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде, всички комунисти/социалисти, другари и другарки, интербригадисти и тем подобни *** да хващат самолета и да отиват да защитават Кадафи-то. Един по един бастионите на диктаторските режими падат.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
текст под кадър :УЕУЕ КВО СТАНА !
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако съм на Кадафи на местото, щях да обява по 10 000$ за глава на всеки един от бунтовниците. За командващ 100 000$ и така нататък. Той пари има. Трябваше да го обяви докато имаше още телевизия и радио, защото сега му отрязаха комуникацията с народа. Главата на един от ония бунтовници неструва нищо почти. Дават ги по СНН и другите медии как крещят Аллах Акбар...Е кой е с талибаните ?
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всяка една идеология е създадена като утопия. Ясно е че винаги има недоволни и жадни за власт и от двете страни. Така че проблема не е в идеологиите а в хората които я прилагат.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Увеличаването на приходите на компаниите за сметка на възнагражденията за работниците в крайна сметка отново удря компаниите, коментира икономистът."Карл Маркс го е казал правилно в някаква степен - капитализмът е саморазрушителна система", заяви в интервю пред "Уолстрийт Джърнъл" авторитетният икономист и Нобелов лауреат Нуриел Рубини. По неговите думи увеличаването на приходите към компаниите за сметка на съкращаването на разходите за заплати води до един затворен кръг, който в крайна сметка тласка икономиката към депресия.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според международните военни конвенции е забранено да се убиват военнопленници. Садам беше убит в нарушение на международните закони! ама хамериканците кога ли са ги спазвали. Те даже не си плащат таксите за членство в ООН.
14
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам либийците му събарят паметниците. Бих ги посъветвал да ги запазят, че само след 6 месеца ще започнат да се молят да се върне. Разбира се това може да се случи и доста по-рано. :) Те до сега живееха в комунизма. От тук насетне ще им се наложи и да работят.
13
2
 
12
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Хаххаххахаа, абе Нато има интерес колкото може повече да се пръскат пари за оръжия, за да им се пласира военната продукция!!! Нато ако искаха да го унищожават бързо за един месец да бяха го разбили със съхопътна войска.
12
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днеска се обзаложих с един познат, че ако са влезнали и са превзели Триполи, следващата стъпка е да се обяви награда за главата на Кадафи. Те знаят че е подкрепян от народа си, но историята е покавала че предатели винаги се намират. Все някой ще го предаде. Дас е обявява парична сума за убийството на някой ...И този който дава парите да говори за демокрация е меко казано перверзия.
11
19
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ясно е всичко........Този е мъртвец !. Но дано да го заловят жив,та да гледаме на живо по Ал Джазира и СНН обесването му. Ще бъде незаменимо удоволствие. Лелеееее какво шоу а ....Този се бе провъзгласил преди време за "Царя на Африка" .....и в най- големите му кошмари не е предполагал че ще бъде разбит,ще се крие като съсел,ще бъде преследван като див звяр,а бил Цар аааааааа !. Но сам си го заслужи- за куче като него ,кучешка смърт !
10
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАТО И ОПОЗИЦИЯТА СТАНАХА ЗА СМЯХ.ТОЛКОВА МНОГО ОРЪЖИЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕДИН ГРАД.ОФФФФФФФФФФ НЕКАДЪРНИЦИ.ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ПРЪСНА НАТО И СВЪРШИ ЕДНО НИЩО ПЪЛНО КАТО ЦЯЛО.ЦЯЛАТА УПРАВА НА НАТО Е АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНА ЯВНО.
9
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тъй ще е тя, свършено е с кадаифа