Двете издирвани момичета от "Pussy Riot" са избягали от Русия

Те набират чужди феминистки за нови протести
26 авг 2012 15:18, Елка Василева
152
Двете издирвани момичета от "Pussy Riot" са избягали от Русия
Протест в подкрепа на Pussy Riot във Варшава. Снимка: Reuters

Двете момичета от "Pussy Riot", които са издирвани от руската полиция, са напуснали страната, предаде Асошиейтед прес,като се позова на съобщение на руската пънк група.

Тя информира днес в Twitter, че двете активистки са избягали от Русия и "набират чуждестранни феминистки в подготовката за нови протестни прояви".

Още по темата

През февруари пет членки на феминистката група взеха участие в провокативно изпълнение в най-големия московски катедрален храм "Христос Спасител", за да протестират срещу управлението на Владимир Путин и близките му отношения с Руската православна църква, припомня АП.

Момичетата носеха емблематичните балаклави (шапки с дупки за очите и устата) и само три бяха идентифицирани и арестувани. След оспорван съдебен процес на 17 август те бяха осъдени на по две години затвор в трудова колония.

Дни по-късно московската полиция обяви, че издирва останалите, което бе възприето като предупреждение към групата да спре протестите си срещу Путин, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щеше ми се да го..в другия крачол и ме домързя.Защо не пишете за германските им последователи,които направиха същото изпълнение в германка черква?Задържаха ги и ги очаква затвор по 3 години.
16
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** как деградира света не е истина.... до преди 20 години такива неща не същесвуваха и граничеха с научната фантастика... сега всеки 2ри дрсиляк е деградирало наркоманче алкохоличе или *** ***
15
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За интелигентните хора разделителната линия на дискусията е :- човешки права / липса на човешки права;За българския селянин (които е всичко друго, но не и интелигентен) дискусията е :- за Русия, против Турция и Америка / против Русия, за Турция и Америка.Ние говорим на различни езици, другари селяни. Освен това говорим за различни неща. Затова няма как да се разберем.
14
6
 
45
 
! Отговори
dick riot преди 11 години
Нещастни посрани ***, курвички платени! И не ги наричайте пъкарки, те НЕ правят музика никаква! Дори нямат някаква идеология, за която да се борят! Да се гавриш в храм с вярата на хората, да се гологъзиш в музей, егати протеста!Добре че се хващат на въдицата им такива като Иван Костов и Мадона, за да ги подкрепят....Платени разглезени нагли ***!
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ЗА НЕМСКИ ПУСИ РАЙЪТ КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ ЛИЦЕМЕРНА МЕДИЯ ДОЛНА ? ЩЕ ПОЛУЧАТ 2 ПО-ГОЛЯМА ПРИСЪДА ОР УСКИТЕ, НО ЗАПАДЪТ МЪЛЧИ... ШИ*АНА ПРОПАГАНДА ...
12
0
 
26
 
! Отговори
Исус е Месията преди 11 години
Омразата към християнството и доброволното участие на тези момичета в оскверняване името на Исус намират продължение в продължаващи актове на омраза,които са омраза към самия Бог .РТ съобщава за 4 големи кръста отсечени в различни части на страната по подобие на украинската антихристиянска организация Фемен,която отрязва кръст с електрически трион издигнат за памет на 7-10млн.умъртвени от глад украински християни през Холодомор,най-зловещото престъпление срещу човечеството.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
neka im poblikuvat telefonnite nomera az she se otkaja ot eu i balgarskiat pasport a te da mi datat RUSKI SHE NAPRAVIM SMIANA DA SI JIVEAT V MULTIKULTURNA EVROPA
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо не споменавате колко е доволен Западът да приюти в редиците си прогресивната руска младеж. Нали знаете, западът обича да привлича "мозъци" от други страни, еле пък от Русия.
9
7
 
11
 
! Отговори
do 4 преди 11 години
Плаща им се от евреите да рзбият великия СССР и ти внимавай, като ходиш до тоалетна да не изскочи някои евреин отдолу
8
1
 
28
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Аз чак...сега разбрах,какво значи Пуси Риот;обясни ми го...комшийката,на която чат-пат прескачам...оградата.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е луд да остане на принципа : Ела, вълчо , изяж ме
6
5
 
29
 
! Отговори
VAL преди 11 години
ЩЕ ГИ НАМЕРЯТ СПОКО! МЯСТОТО ИМ ПРИ ДРУГАРКИТЕ!ТЕ НЯМА ДА СТОЯТ СПОКОЙНИЧКО И ЩЕ СЕ УСЕРЪТ НЯКЪДЕ, ПРОСТО НЯМА НАЧИН!
5
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Русия има достатъчно ***,тъй,че два *** липсват,не се забелязва!
4
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да очакваме скоро и нови порно филмчета с техните изпълнения.Не разбрах групов секс на публично място какво общо има с Путин .А и ,че им се плаща яко /ОТ КОГО ЛИ?/ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО .
3
10
 
35
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Набират пари за алкохол и наркотики ,а каузата им е за извинение ,че набират пари чрез проституция.
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено, че са избягали няма да чакат и те да отидат на топло.
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xi4 da ne se pribirat.da odat pri onia monster lady garga