Асад е безчовечен и ирационален, оцени Държавният департамент

Той отиде отвъд бруталността, заяви Виктория Нюланд
Обновена: 8 яну 2013 09:50 | 8 яну 2013 09:50, Елка Василева
35
Асад е безчовечен и ирационален, оцени Държавният департамент
Асад отиде отвъд бруталността, заяви Вашингтон. Снимка: архив, Reuters

Дипломацията на САЩ обвини сирийския президент Башар Асад, че е безчовечен и ирационален лидер на страната си, 21-месечният конфликт в която е взел 60 000 жертви по данни на ООН, предаде Франс прес.

"Лично аз определено бих сметнала деянията му за въплъщение на злото", каза говорителят на Държавния департамент Виктория Нюланд.

Още по темата

"Той отиде отвъд бруталността. Това, което направи на народа си, е нечовешко. Асад е един от най-бруталните играчи на международната сцена днес. Не смятам, че човек, способен на престъпления над собствения си народ, може да бъде смятан за рационален в човешкия смисъл на понятието", заяви говорителят на Държавния департамент.

В неделя Държавният департамент на САЩ заяви, че предложеното от Асад политическо решение за изход от гражданската война в Сирия е "откъснато от действителността" и отново призова за оставка на сирийския президент, припомня АФП, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
17
 
! Отговори
Валя преди 11 години
Повечето коментари по-долу са напълно реалистични и човечни. САЩ се задавят от лицемерие и военщина.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Асад е безчовечен и ирационален И Бойко и Бойко !!! и той така
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снощи в едно предаване по една ефирна телевизия онова недоразумение -соломон паси в прав текст заяви,че България трябва да обвини Хизбула и Иран за атентата на бургаското летище и ,че трябвало да се включим във война срещу Иран ,те на това се казва долна еврейска наглещина и вече съм убедена ,че докато светът и човечеството не изринат от планетата Земя ционисткото племе и не се приключи с тази еврейска ционистка талмудистка зараза , заради която страда цялото човечество няма да има управия
9
1
 
19
 
! Отговори
Генерал-Губернатор преди 11 години
Щом така е оценил "Държавният департамент" значи е точно обратното. Народите трябва да се събудят и осъзнаят най-накрая, че шайка еврейски и др. поклонници на дявола и мания за величие ги водят за носа, така както те си знаят.
8
2
 
23
 
! Отговори
Вирджиния преди 11 години
За мен въплъщение на злото са политиките на стрните, които подкрепят терористите в Сирия, ние знаем кои са тези страни, естествено начело в класацията са Турция, саудитска арабия, катар, САЯЩ.....Изключително много съм благодарна на българската журналистка Гайтанджиева, която отиде в Сирия и първа обяви в българските медии, че в Сирия наред с останалите терористични групировки действа и Ал Кайда.
7
1
 
22
 
! Отговори
ГЕОРГИ преди 11 години
АСЕДЕ,никакво даване инак отива СИРЯ под чехъл на САЩ.трепи ако требе ,но не давай властта инак ставате като ИРАК,АФГАНИСТАН И ЛИБИЯ.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безобразие е в 21 век да се избиват така брутално народите помежду си, а тази дума демокрация, която американците искат да наложат в целия свят е отвратителна. Първопричината за всичко са петролните залежи и влияние над целият свят. Погледнете каква демокрация има при тях самите, където неуравновесени личности избиват деца в училища и т.н.Светът е станал джунгла, където по-силния унищожава по-слабия. А този шедьовър на природата ЧОВЕКА има претенции, че е най-висшето създание.
5
2
 
17
 
! Отговори
Кирил и Методии преди 11 години
За бога братя и сестри, пишете на кирилица, аман от тази маймуница и сърбомания, нищо не ви разбираме ...
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do dolnite trima, e razbirate , no ima hora koito oste ns shvastat za kakvo stava duma.Na zapad horata chetat i gledat samo zapadna propaganda i si mislqt che Asad e losch.
3
2
 
24
 
! Отговори
Бай Трендо преди 11 години
Лично аз определено смятам, че госпожа Виктория Нюланд се е изказала неподготвена и очевидно има проблеми, за справянето с които следва да потърси наблюдаващия я психиатър.Това, което направиха империалистическите държави, в съюз с тоталитарните деспотични сунитски режими на Саудитска Арабия, ОАЕ и Катар на сирийския народ, борещ се с тероризма, е нечовешко. Лично аз определено смятам деянията им за въплъщение на злото. Да подкрепим сирийския народ и президента Башар Асад в борбата с тероризма.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Замязало е на Сталинград. Не пожелавам на никой народи тия да му дигнат мерника. Добре че, нашите политици са дупедаваци та нас не ни настигна нещо подобно. Вярно изчезваме като народ и държава, но нека поне да е мирно и хората да изживеят живота си, колкото и да е труден.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха Ционите пропищяха . Я напишете, че еврейчетата днес са предложили закон в американския конгрес, който да позволява на ционистката кукла Обама 3-ти мандат, законът е прделожен от сенаторът Жосе Серано! И тея ше ми говорят за демокрация ?! Що за малоумие ?!