Освиркаха Найджъл Фараж, той се крие в пъб

Демонстранти започнали да скандират "Измет"
Обновена: 17 май 2013 14:53 | 17 май 2013 14:52, Елка Василева
11
Освиркаха Найджъл Фараж, той се крие в пъб
Найджъл Фараж. Снимка: архив, Reuters

Лидерът на Британската партия за независимост Найджъл Фараж е бил освиркан и обиждан по време на пресконференция в Шотландия, предаде Франс прес.

Още по темата

Полицията е трябвало да се намеси, за да помогне на Фараж да се скрие в пъб в Единбург.

По време на пресконференцията демонстранти започнали да скандират "Измет" по адрес на Фараж. Един от тях обвинил партията на Фараж в расизъм. На свой ред той обидил демонстранта, че не е толкова интелигентен, колкото изглежда.

Говорител на лидера на евроскептичната и популистка формация подчерта, че Фараж изобщо не се е притеснил от инцидента, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Генно недуразумение, резултат на вековната английска традиция да се женят за първите си братовчедки. Снимката е показателна.
8
0
 
33
 
! Отговори
ахмак преди 10 години
Този е голям ахмак. Искам да го видя как ще изгони чужденците и ще накара префинените англичани да клечат по полетата за ягоди и да мажат вар/киреч по строежите. Икономика не се прави от кафенетата и офисите. Трябват черноработници, които да вършат работата срещу ниско заплащане. Отминаха годините, когато Кралството получаваше даром всички блага от колониите си. Сега трябва сами да си ги изработват или да плащат за това на чужденците. И ще го правят, независимо дали иска или не. Фарадж - ***
7
3
 
26
 
! Отговори
do 5 преди 10 години
Кое му е свястното на този? Този не е политик, а пълен малоуомник! Обръща клишетата в политика и настройва хората от един лагер срещу хората от друг. Това ли е политиката според теб? По този начин се постига много бързо ескалация и конфликти. В много случеи и военни. Проблемите са напълно познати на всеки! Но не се решават по този просташки начин! Близко е до мозъка на всеки средно интелигентен човек. Този английски клоун си играе с емоциите на хората. За това си е и получил заслуженото отношени
6
2
 
27
 
! Отговори
дааа преди 10 години
английския Сидеров, говори правилно, но незнае как да го постигне това дето го казва. и обича парите повече от хората.
5
14
 
8
 
! Отговори
БГ Дипломат преди 10 години
Г-н Фарандж, хареса ли ви влажността на устата ми, как намирате гейпинга на *** ми? Само кажете в каква поза да застана, г-н Фарандж, за да мога да се аресам на чужденците и на вас конкретно!!!
4
31
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Мен ме кефи Найджъл един от малко светстни политици в Европа е ,който открито критикува американо-ционисткия нов световен ред!
3
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА ШОТЛАНДЦИТЕ ТАКА МУ СЕ ПАДА
2
8
 
85
 
! Отговори
пИдал пИдалев преди 10 години
Фарадж-мазен английски ***...Явно шотландците са балканджии хора(highlanders) и са мъжки момчета-не обичат пИдали!
1
8
 
89
 
! Отговори
Lukasz Piszczek преди 10 години
Това заслужава този мазен крокодил. Отвратителен човек!!!