Украйна е забранила достъп на редица чужди граждани

Решението било в интерес на националната сигурност
25 дек 2013 16:15,
65
Украйна е забранила достъп на редица чужди граждани
Михаил Саакашвили също не е бил допуснат. Снимка: архив Reuters

Украинската Служба за сигурност потвърди днес, че в интерес на националната сигурност през ноември и декември е наложила временна забрана за влизане в страната на редица чуждестранни граждани, предаде РИА Новости, като се позова на съобщение от ведомството.

По-рано депутатът от управляващата Партия на регионите Олег Царьов разказа пред украинското издание на в. "Комерсант", че МВР и Службата за сигурност са забранили по негово искане влизането в страната на 36 души, включително на бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили.

Според Царьов тези хора прокарват в Украйна политическите интереси на други държави. В началото на декември Саакашвили посети Украйна и открито подкрепи местната опозиция.

На 12 декември украинската Служба за сигурност забрани влизането в страната на руския опозиционен политик Борис Немцов, отбелязва агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
42
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
По време на протестите Джон Маккейн излезе да буни протестиращите, аз да бях на секундата бих го задържал и и ескортирал до някоя сухопътна граница. Все едно Медведев да излезе на "Окупирай Уолстрийт" и да вика "Давайте мужики, вот тебе палец Обама, нигер". Ще е чудо, Тези постулати "Запада е добър , изтока е лош" вече не работят.
17
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ехе да имахме и ние политици остояващи националния интерес.Не го изсираите на комунизъм и евтонджос популизъм.Всичко е интерес кои да ти крадне ресурса и кои да ти е другарче,ако дечурлигата и хоноруваните психопатчета доло се опитват да го замаскират като друго.То приятно им хапване на вратовръзки като въпросния Саака ,дето се нааака ,а нямаше кои да му избърше насрания ,че онея негови другарчета като им замирише и бягат.
16
8
 
15
 
! Отговори
УФФФ,Червени фашисти преди 10 години
ООН: В България полицаите са двойно над нормата!Ченгетата у нас са 442 на 100 000, при норма 222 на 100 000В България на 100 000 души се падат 442-*** полицаи. Според изискванията на ООН нормата е на 100 000 жители на дадена държава да има 222-*** служители на реда. Най-малко полицаи има в Швейцария. На 100 000 глраждани на алпийската страна се падат 195 униформени. Следват САЩ. Там на 100 000 американци се падат 223-*** пазители на закона. На другия край на класацията са Беларус с 1442 служители на 100 000 души от населението и Русия с 978 полицаи на 100 000 души население.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е истина колко ретарди има в този форум...
14
4
 
19
 
! Отговори
Варна преди 10 години
До стар комунист.Пич аз съм 81-ва и бях в казармата 1 година.Мозакът ти явно вече е изперкъл
13
12
 
20
 
! Отговори
стар комунист преди 10 години
Китайците са империалисти, затова отиваме за обмяна на опит при др.Ким Чен Ун.На всички тарикатчета ви е спукана работата.Смятам лично да ви водя строевата подготовка в казармата, всички родени след 1980 г и пропуснали казармата- при мен, по 4 часа строева подготовка, след това 8 часа работа, след това вечерно училище с изучаване на история на партията , комунизъм и научен комунизъм.В събота и неделя почивка-отиваме на помощ на белене.Записване за леки коли и апартаменти също при мен!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ukrainskata vlast za sigornosta na stranata , qvno imat na predvid Kameran !
11
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на украинските служби !Спрян е притока на *** в страната. Най-накрая Украйна показва признаци на съвземане след 20 години упадък. Дано скоро видим подобни смели действия и в България !
10
7
 
33
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
е не е истина и като толкова е било зле защо бяхме станали 9 мил.,защо след 79г. децата ни до 16г. възраст получаваха безплатни лекарства,защо всеки *** беше поне с основно образование,а останалите с средно и висше-защо едно студентско общежитие беше 14лв.-и на всичко това гадното бяха разни партийни и профпредседатели които ти стъжваха живата,а ленински съботници не е имало всяка седмица просто защото работехме и в събота до 13ч,както и ходехме на училище-така че има още останали от" онова"
9
22
 
11
 
! Отговори
стар комунист преди 10 години
Забрана на всички компютри и джиесеми.Защо да плащаме да строим белене, ще го построим с "доброволен" труд и бригадирско движение.Ще видим зор с "нашите" капиталисти, как да вземем приватизираните предприятия от себе си?!И да ви кажа при соца трудно можеше да краднеш защото нямаше какво, а сега се краде наготово и по много.Вие дето много филосовствате тук, най-много ще изгубите ако се върне соца.Ние не търпим тарикати и мързелани като вас, но все пак надеждата е във вас, да строите белене
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНорвегия е в НАТО и е достатъчно богата на нефт,газ и високи технологии.И си има достатъчно солидни полувековни търговски връзки с Евросъюза.Финландия защо кандидатства в НАТО?
7
19
 
20
 
! Отговори
стар комунист преди 10 години
Живял съм при тъй-наречения социализъм, който бае ви Тошо нарече "недоносче".Но всички вие които много знаете, но тук зад компютъра пишете глупости.Искам да се върне онова време за да ви видя как ще се гърчите и давите от собствената си злоба!Приготвил съм ви всеки месец по 4 ленински съботника, бригада в помощ на селското стопанство. Никакви дискотеки, връщане на казармата- задължително 3 години, всички в комсомола, на нашата партия не и трябват висшисти- всички на полето!
6
3
 
22
 
! Отговори
аС преди 10 години
Така и трябва , за да не е разграден двор
5
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Телени мрежи,забрани,изходни и входни визи,тормоз и побой над журналисти...Класическа азиатско-посткомунистическа неототалитарна картинка.
4
3
 
28
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
bravo na urkaina
3
7
 
32
 
! Отговори
крайно преди 10 години
време е и у нас да се случи същото -не може някой да ти идва на посещение в страната и да се изказва за политици избрани при редовни избори ,все едно някой да ми дойде в къщата и да ми дава акъл кое къде да сложа-просто ще му покажа къде е входната врата ,отдавна вече не се старая да бъда мила и възпитана,а то какво стана при нас кой откъде дошъл и дава съвети и нашите "политици" ги слушат със зяпнали уста и я докарахме до тук-с разрушена икономика,без младо население,без перспектива,без вяра
2
3
 
33
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Тоя трябва да бъде убит с камъни , отглеждаше терористи самоубийци и започна една война и след това се ***
1
2
 
22
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ще ги убеждават,че Европа е грешен избор.