Затвориха руска фирма за сирена - служители се къпели в млякото

Пълната проверка на компанията ще продължи до 22 април
Обновена: 4 апр 2014 07:50 | 3 апр 2014 20:20, Елка Василева
232
Затвориха руска фирма за сирена - служители се къпели в млякото
Снимка: YouTube

Руски съд в сибирския град Омск спря за 40 дни дейността на компанията "Търговска къща "СиренА", чиито служители се къпели в млякото, предаде ИТАР-ТАСС.

Галина Гладких от местния клон на "Роспотребнадзор" заяви, че федералната служба е настоявала за 90-дневна забрана, тъй като за 40 дни фирмата не би могла да отстрани купищата нарушения, установени при проверка на санитарните власти. После предприятието пак ще бъде проверено и ако бъдат открити нередности, Роспотребнадзор отново ще сезира съда, каза тя.

В края на март служители от фирмата качили в световната мрежа снимки и видеозаписи от корпоративно парти, показващи как хора от персонала се къпят в пълен с мляко технологичен басейн. Според тях самите млякото после се използвало за приготвяне на сирене "Чечил".

Наказателни дела за производство на опасна продукция с цел продажба и за нарушения на епидемиологичното законодателство са образувани и срещу работници от "Търговска къща "СиренА", и срещу длъжностни лица, допуснали грубото погазване на закона.

Започналата пълна проверка на компанията ще продължи до 22 април. "Роспотребнадзор" е спряла продажбите на сирена "Чечил" с търговски наименования "Сироедово" и "Адигея", произведени от тази фирма.

Първите лабораторни анализи показват, че съдържанието на мазнини и киселини в сирената не отговаря на законовите изисквания - доказателство, че са фалшифицирани. Изследванията продължават, добавя ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още по темата: сиренамлякоРусияОмск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
29
 
! Отговори
иш преди 10 години
Руската демокрация в действие.
164
22
 
29
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
Между другото къпещете се ще получат най-вероятно по две години затвор (както излезна информация), а тук на изнасилвачите не дават толкова, така че робите да спрат да плюят по Русия, а да бачкат здраво за европейските си господари и да не си губят времето в интернет!
163
18
 
46
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
Да, в Русия я затварят, а България дори и материала няма да излъчат, защото поредния милионер ще си плати! Така, че в *** нещата са много по-зле и раята се мисли за велика като плюе по Русия, а за пример ще ви спомена, че дори в съседна Турция минималната пенсия е над 700 лева, а тук робите не взимат толкова ама иначе по Русия са тръгнали да плюят хаха жалка картинка :)
162
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименточно той ги изкара от пътя
161
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ruski bokluci nishto nivo
160
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като са пили Водка като невидели и се оказват хомо групичка в млякото...
159
4
 
8
 
! Отговори
Германец преди 10 години
Приетият в Германия закон, с който се наказват жени,които правят секс с кучета за сега не е оказал въздействие,а обратно -този секс станал по-масов и по-дискретен особено сред по-възръстните жени-примерно на годините на....М-л
158
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин ще ги вкара в пътя
157
6
 
17
 
! Отговори
Тъпомер преди 10 години
Ха ха ха сега остава да кажете че фесовете са измислили италианското биде дет го имам в къщи без да съм турчин и си подмивам дирника редовно! Ке се гътна от смях.
156
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ахахахаха!!!!! ТЕ,ТУРЦИТЕ, САМО ТЕ СИ МИЕЛИ ЗАДНИЦИТЕ!!! НЯМА ДРУГ НА СВЕТА ДЕТО ДА СИ МИЕ *** С ВОДА!!! Абе момчета турчета, вие телевизори нямате ли, филми не гледате ли? Няма ли с какво друго да се гордеете та обсъждате пи форумите това, че си подмивате задниците? Никой нормален европеец няма дори да си помисли да спомене такава тема...
155
0
 
2
 
! Отговори
svolach преди 10 години
oi bljat smatri kakaja krasata
154
5
 
23
 
! Отговори
dave преди 10 години
Значи в тяхното сирене има два вида сирене... if you know what I mean...
153
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне сиренето си го правят от мляко ...
152
8
 
4
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
И нали тук майките им са оправяни от 10 бащи и се получават страшни *** и *** и със увредено съзнание и с по 150 болести,дори болестта на Гошер ряпа да яде!
151
2
 
5
 
! Отговори
до 179 преди 10 години
И какъв е точно ДНК микса на българското ДНК?Нещо лайци с трици ли зарибяваш?Ама нали знаеш ,че може да те изкарат с ДНК тестовете ,че си и растение ,знаеш предплагам колко съвместимост имат хората и едни плодове?
150
10
 
2
 
! Отговори
До 177 преди 10 години
Направи си ДНК-а тект и ще разбереш че не си българин! 99.9% ще излезеш *** !!!!!500 години не са малко.
149
19
 
19
 
! Отговори
Водка Братушка преди 10 години
РУСНАЦИТЕ СА АЛКОХОЛИЦИ И НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО! МЕГА ***;)
148
12
 
18
 
! Отговори
Българин преди 10 години
От 170 млн. души население на Русия хванаха 5 *** и голямата работа станала, всички русофоби у нас се изпуснаха в гащите от кеф, все едно у нас няма такива случаи.Ще ви дам само един пример за България : *** и турчин тоалетна хартия не ползват, а една гнусна пластмасова бутилка, дето всички подред си я навират в дирника и се сменя веднъж годишно. Но тъй като Мюмюн, Ахмед и Хасан не ползват камери и Интернет, няма откъде да знаете какво ядете.
147
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 10 години
tia savsem sa izperkali
146
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
94 та КомиГущер , не съм анонимен ама онези нещат да ми пишат никаАз съм Кошмара