Курсът на Украйна към Европа е необратим!

Микола Балтажи: Имаме нужда от нов парламент в Киев
95
Курсът на Украйна към Европа е необратим!
Микола Балтажи. Снимка: архив, БТА

Украйна е обективно заинтересована и прави всичко възможно за едно независимо и прозрачно международно разследване на инцидента с малайзийския пътнически самолет, заяви посланикът на Украйна в България Микола Балтажи във видеоинтервю за БТА.

Още по темата
“За съжаление, терористите, контролирани от руската страна, правят всичко възможно да ограничат достъпа на украинските служби и на международните експерти, а през това време се обвинява, че това го прави украинската страна”, коментира Балтажи.

Той изрази надежда, че независимите експерти ще стигнат до истината.

Посланикът заяви, че курсът на Украйна към Европа е необратим.

За вътрешнополитическата ситуация в Украйна след оставката на премиера Арсений Яценюк той каза, че премиерът е политик с визия, концепция и опит, и е поел отговорността в това нелесно за Украйна време, без да мисли за политически рейтинг.

Според дипломата обаче сегашният парламент вече не отразява реалните настроения на обществото и има нужда от нов парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: УкрайнаМикола Балтажи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
15
 
8
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Мечтите не се сбъдвaт сaмо при обвързaните с русия дуржaви, спрaвкa Бългaрия. Обрaтното- спрaвкa Полшa, Чехия, Прибaлтикa! Имaте избор Брaтя Укрaинци!
49
3
 
29
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Елате у Европа, елате. Вече ви виждам как си мечтаете за по 4000 евро заплати, за европейски ценности, за култура, инвестиции, чудесии. Елате. Ще си останете само с мечтите. За справка - България.
48
3
 
11
 
! Отговори
Аз, Прасенко! преди 9 години
Няма начин Украйна да не влезе в ЕС и НАТО! Новият украински президент ПРАСЕНКО сериозно се е захванал с тая задача.
47
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Микола Балтажи ръси само ЛЪЖИ!!!
46
20
 
7
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Верните ни Бойни Брaтя дaдохa хиляди жертви във войнaтa с русия, добре дошли в Мaйкa Европa!!! Бомби зa aзиaтското гaсудaрство!
45
3
 
24
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Каквото остане от Украйна може да влезе в ЕС,защо не?За нас е добре-няма да сме най-долната страна в Евросъюза.Могат да влязат и в НАТО,ако има НАТО след тая война ....
44
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интернет потребители предоставиха репортаж на телевизията на украинското министерство на отбраната Час Ч, излъчен на 16 юли, буквално часове преди трагедията с малайзийския самолет. На видеото се вижда ЗРК Бук на украинските ВС, който се насочва към зоната на провеждането на силовата операция в югоизточната част на страната.youtube/watch?v=Q3MomxNHnUA
43
0
 
24
 
! Отговори
сандо преди 9 години
харчат по 100 милйона на месец за войната в източна Украйна. не ги мисля как ще ги връщат тия пари
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дърт тарикат!!! Америка с вашите ръце постига целите си... и 51 -да те видя след някоя година какво ще пишеш и как ще се "радваш"...
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 50 Prierst! Samo da iformiram:Bratko gurbetchiq, qvno ne si gledal novinite kogato noviqt Pretsedatel na EU g-n Ionker, izlishno predupredi che novite kandidat chlenki nqma da badat prieti dokato toi e na vlast! Neznam koitee izlagal no nie Balgarite v momenta, samo poluchavame ot EU, a za davane mojebi, shte govorim sled 10000000000000 godini!!!!!
40
1
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Поредният наивник на хоризонта.Ще затънете в дългове,ще се бесите и палите из улиците.ще се напълните с продажни съдии,прокурори,кметове,чиновници и вся осталная ***.да ви е честита европа.Погледнете какво става в *** и вие ли искате това.
39
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав ви път! Вървете да видите каква баница с "късмет" вие приготвила Европа.
38
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ убиха 2 милиона българи ... А колко ли украинци ще убие..
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз смятам че америка е държавата на тереристите а не друга,тя е държавата коята разпалва воини и комфликти,но нека да не забравяме/ бог бави но не забравя,какво ли ще е неиното бъдеще
36
30
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 9 години
Слава на Украйна.Добре дошли в ЕС и НАТО.
35
1
 
15
 
! Отговори
Priest преди 9 години
Samo da pitam: kolko pari lichno vseki bulgarin e gotov da dava na mesec za prisuedinjavaneto na Ukraine kum EU ? Ako si mislite, che cenata shte ja plashtat samo Ukraincite, mnogo se lujete. Taka kakto vyvedoha danuk na Zapadno germancite za prisuedinjavaneto na GDR, taka i sega shte se davat pari ot EU members za prisuedinjavaneto na Ukraina. T.e. otnovo bulgarite shte sponsorirat oligarsite, tozi put ukrainskite. Chestito !
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гаси му и блюдолизеца храбър - иска да се хареса на новата власт и да си запази топлото местенце.като му видиш мустака и ти става ясно що за комплексар е!
33
1
 
16
 
! Отговори
патриот преди 9 години
много разбрах от демокрацията и за европеиските управници,когато си с различно мислене и не подкрепяш управлението което е взело власта с преврат ставаш терорист,американците измислиха тая дума и я направиха наи омразната като с неина помощ създават воини и заграбват ресурсите на държавите,,сигурен сам че всеки може да бъде набеден за такъв зависи на кого как му изнася/ значи ботев и левски също са биле терорист а ние ги описваме като борци за свобода/ свобода няма това е мит и нещо недосегаемо
32
24
 
5
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Украинският народ иска членство в ЕС и НАТО. Съвсем скоро натовска база ще изникне в Донецк току до руската граница. Въпрос на няколко години е. Тогава вече грозният фашист Путин ще напълни гащите. Защото Бъдещето на света е в демокрацията и запада. Тоталитарните фашисти веднъж ги биха в Берлин, сега ще ги бият и в Москва.
31
2
 
18
 
! Отговори
ник преди 9 години
Този *** като го видя и се сещам,че Александър Йорданов ни е бил посланник!Срам!