Бурките ще ни лишат от красотата на жените!

Чешкият президент с критично изявление за мигрантите
17 окт 2015 18:25,
66
Бурките ще ни лишат от красотата на жените!
Снимка: БТА

Чешкият президент Милош Земан направи поредно критично изявление по адрес на мигрантите, които идват в Европа от Близкия изток и Африка, по-конкретно към онези, които изповядват исляма.

Носенето на бурки "ще ни лиши от красотата на жените, тъй като те ще бъдат забулени от главата до петите", каза Земан по време на разговор с работници в кланица в Лехотице, Източна Чехия, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че за някои жени това, че ще бъдат скрити, "би било предимство, но те са малко".

Мигрантите мюсюлмани ще спазват ислямското право, шериата, а не чешкото законодателство, заяви Земан. Той посочи, че "неверните жени ще бъдат убивани с камъни, а ръцете на крадците ще бъдат отрязвани".

Чешкият президент призова за затягане на миграционната политика на Европейския съюз.

През август Земан прикани мигрантите да спазват законите на Чехия, която в момента е предимно транзитна страна към Западна Европа, припомня АФП.

"Никой не ви е канил тук. И тъй като сте вече тук, трябва да спазвате нашите правила, така както ние спазваме правилата, когато идваме във вашата страна. Ако това не ви харесва, си тръгвайте", каза чешкият президент в интервю за местен вестник.

Вчера чешката полиция съобщи, че е прехванала през първите 9 месеца на годината 7201 мигранти - над два пъти повече в сравнение със същия период миналата година. 1115 души са поискали убежище в Чехия от началото на годината.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
ще ни лишат.. преди 8 години
и от грозотиите също
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ТОЧНО ГО Е КАЗАЛ!!! ИЛИ ПРИЕМАШ ЗАКОНИТЕ НА ЕДНА СТРАНА ИЛИ НЕ... ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА КОГАТО ПРАВЕШЕ РЕПОРТАЖИ В АФГАНИСТАН ИЛИ НЯКЪДЕ ИЗ БЛЮИЗТОК ВИНАГИ ХОДЕШЕ ОМОТАНА КАКТО И ТЕХНИТЕ ЖЕНИ ТАМ...ПО ПРИНЦИП НЕ МОЖЕШ 2 РАЗНИ ПОЛЮСА ДА СЪБЕРЕШ В ЕДНО...
31
0
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 45.Ще вземе 3 и 4 жена,ако има пари.Ако няма ще *** дедовия.Точно това ми разправяше една мед.сестра работила в Либия.Вика: сред младите мъже е много разпространен хомосексуализма.И не защото им харесва,а защото ако нямаш пари да платиш на бащата-нямаш и жена.И казва,остават без жени по бедните и ги гледах как се заключват в някоя стая на болницата и...
30
0
 
20
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До МаафЯ в Саудитска Арабия. .Катар. ..Оман ..да отидат жени с минижуп. ..Веднага ще ги арестуван. ...Дори Меркел като ходи си слага бурка на главата...дори и жената на американския президент там е с бурка. .Няма къси поли..деколте...Защо ние да се интегрираме в нашите си страни..защо да им строим джамии..Има нещо объркано в случая...Гостенин а да ти нарежда с какво да го гощаваш. ..Политиците ни предават. .. .
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 37. Ти откъде знаеш, че арабките са много по-красиви? Че то нищо не се вижда. А ако си виждал много( за да имаш такива заключения) значи те гледат когато смогнат, да се покажат цялостно на който и когато могат, така ли?
28
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забулените жени сексуално са много привлекателни според мен.
27
0
 
35
 
! Отговори
тия мърли преди 8 години
не си измили косите ,не си опрали гащите и се омотали за да се правят на интересни,гледал съм ги как си въртят очите ,нормалните жени ряпа да ядат,а тая кокошка на ердоган дето ходи омотана,само ако знаете фереджето и колко е скъпо -така ,че въобще не им вярвайте на тия кози
26
0
 
50
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименНай накрая един нормален политик...Огледална политика..дали европеец а има право са ходи в църква в Саудитска Арабия. .Катар. Оман. ..Може ли да е с минижуп. ..без кърпа на главата...с бански на плажа или по монокини. ..Никой не ги е канил.Са спазват нашите обичаи а не ние техните.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 22Освен бурките е измислен и кючека. Като го оженят момъка по сметка за жена която не евиждал и се окаже грозна как ще докаже нейната честност в първата брачна нощ? Затова се канят кючекчийки (бедни жени) които да разпалят младоженика, че да свърши работа поне веднъж.После, ако жената не му харесва се жени втори, трети, четвърти път. Ето това е доказателството, че арабките са грозни. Само някои от тях са хубави.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като някакъв непълнолетен.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В единия случай "не пожелавай жената на другия..." мъжът е отговорен за решенията си, в другия "жената да се убие с камъни" - не, мъжът е безотговорен.
22
2
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Може да са ....не знам. Знам само, че са много космати. Затова не си падам....Верно- щавят се, ама те космите избиват за два дни и не стават.
21
7
 
5
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз пък....най-харесвам неверните жени! Направо са ми голяма слабост!Няма нищо по-хубаво от една неверна жена, особено ако е красива. Първо гледам да я набутам в леглото, пък после се замислям за морала......ако изобщо се сетя за него де.
20
2
 
27
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
МАРИЯ вместо ШАРИЯ!Който не е виждал как се къпе арабка в морето- нищо не знае. Голям майтап!Мисля, че проблема с тези не е нито в религията, нито в липсата на обучение или възпитание. Просто горните етажи за им празни! За нищо не стават- това е проблема.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Библията също е казано не прелюбодействай и не пожелавай жената, нито дома на другия, защото е грях, тръгваш по пътя на грешката и да не се чудиш после какво стана.
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже жените тук имат равни права с мъжете, ще се наложи и неверните мъже да бъдат убивани с камъни.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ако има адамова ябълка, значи е мъж. Ох... ще се наложи да заговориш човека зад палатката, за да разбереш.
16
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До PegidaНие,българите,не сме европейци,ние сме тарикати!И при това бая страхливи!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
EDNA GENA PO OCITE SE POZNAVA,SHTOM I MNOGO SHAVAT ZNACI OT OTBORA E NA GENITE S LEKO POVEDENIE I MUSULMANKITE SA TAKIVA... SBOGOM.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MUSULMANITE VAN OT EVROPA.