Анализират шум от пилотската кабина на А321

Засега не е ясно дали падането му е заради атентат
Обновена: 7 ное 2015 22:56 | 7 ное 2015 22:45, Веселина Йорданова
75
Анализират шум от пилотската кабина на А321

Египетските разследващи обявиха днес, че са декодирали черната кутия, съдържаща запис на разговорите в пилотската кабина на руския пътнически самолет, паднал на Синайския полуостров, предаде ДПА. В последната секунда на записа се чува "шум", който ще бъде изпратен за анализ.

Още по темата
"Специализирани лаборатории ще проведат спектрален анализ, за да установят естеството на този шум", каза ръководителят на разследващата комисия Айман ал Мокадем.

Британски и американски представители, цитирани от медии, предположиха, че катастрофата е била причинена от бомба в самолета. Руските власти са сдържани да разпространяват каквато и да било теория преди официалните резултати от продължаващото разследване.

Ал Мокадем посочи, че комисията му засега не е получила актуална информация или доказателства в подкрепа на подозренията за бомбен атентат.

"Комисията призовава източниците, на чиито думи се позовават подобни съобщения, да ни предоставят всяка информация, която може да ни помогне да изпълним задачата си", каза той.

По думите му комисията все още е във фаза на събиране на доказателства.

Лошото време възпрепятства пътуванията до мястото на катастрофата от сряда, но се планира отломките да бъдат транспортирани в Кайро възможно най-скоро за детайлно проучване с помощта на специалисти по металите.

Разпиляването на отломките в обширна област с радиус над 13 км, отговаря на сценария за разпадане на самолета по време на полета, но първоначалните резултати все още не позволяват да бъде идентифицирана причината, каза Ал Мокадем.

Той посочи, че по разследването работят 58 експерти, от които 29 са от Египет, а останалите - от Русия, от Франция (където е проектиран самолетът), от Германия (страната на производство) и от Ирландия, където е бил регистриран. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E, нали след падането на самолета Египет веднага обяви, че пилотите искали аварийно кацане. От тогава тази партенка не я чуваме. Сега са се спрели единствено на "шум от пилотската кабина на А321" който трябва да докаже удобната за Кайро и Москва "техническа неизправност" !
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
двама руски наемници са убити край латакия към 23 наше време показват главите и документите им както и новата екипировка ратник
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига ривахте ***, га падаха близнаците се кефехте. Трябва да изпитате собственото си лекарство, още ще падат. Това е само началото. P.S.Моля не давайте адреса ми на ДАНС
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 36 добре ги работят брадите а и хубаво си заработват що да гладуват при путин явно в халифата е по годино след като са там ха ха ха
4
3
 
4
 
! Отговори
Контрарашън !!! преди 8 години
Алоу,селските *** пръчки!!!Аре бре жалкарчета-вече 2 часа ви чакам да дойдете барабар с дансаджиите бре!!!Ония опъвача на четири ще го сгъна бре,шушляци миризливи бре!!!Немат пари да пръднат а тръгнали за СОФИЯ бре!!!Ха ха ха!!!Бууууухахаха!!!
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
повече от 400 рускини работят по гръб в Раака
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заплатите в ислямска държава са по високи от тези в москва
1
3
 
4
 
! Отговори
Контрарашън !!! преди 8 години
С нетърпение очаквам смелите момчета от ДАНС тая нощ да нахлуят в апартамента ми изпълнявайки аламинут призива на некакви селяци бре!!!Ха ха ха!!!Бууууухахаха!!!