Белгийската полиция благодари с... купичка храна!

За котките, които снощи ни помогнаха, написаха униформените
Обновена: 23 ное 2015 15:28 | 23 ное 2015 15:20,
10
Белгийската полиция благодари с... купичка храна!
Снимка: Twitter

Белгийската полиция пусна в акаунта си в Тwitter снимка на купа с котешка храна. Купата е с логото на полицията, а отдолу е поместено съобщение: "За котките, които снощи ни помогнаха. . . Заповядайте!".

Така полицията се отблагодарява на гражданите, че спазиха призива да не се разпространяват в социалните мрежи данни за предприетата снощи антитерористична операция в Брюксел.

Още по темата

Полицията призова за "пълна тишина" в социалните мрежи и медиите, докато трае операцията, за да не бъде провалена. 

Хората откликнаха, като масово започнаха да споделят снимки на котки. Повечето от снимките бяха съвсем тематични - колажи, в които котки са се изправили до стената с вдигнати лапи или които държат нещо на прицел с насочено оръжие.

Имаше и снимки на котки по прозорците - намек за любопитните хора, които наблюдаваха от домовете си щурма на специалните сили, издирващи терористи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
15
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
След като още не е заловен издирвания терорист очакваме белгийската полиция да помоли белгийките масово да покажат котенцата си... Едно голямо браво за Белгийците които не позволиха социалните мрежи да бъдат злоупотребени от страна на *** които извършиха терористичните нападения в Париж.
3
0
 
24
 
! Отговори
Дедо ви преди 8 години
Имат чувство за хумор белгийските куки!
2
4
 
24
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Maй се оказа, че Брюксел е столица не само на Белгия и ЕС, а и седалище на ИД. ''ЕДИН ГРАД - ТРИ СТОЛИЦИ'' - новото лого на Брюксел.
1
5
 
8
 
! Отговори
Ко каза? Ко? преди 8 години
"Така полицията се отблагодарява на гражданите, че спазиха приха униформените взива й да не се разпространяват в социалните мрежи данни за предприетата снощи антитерористична операция в Брюксел."