Наджим Лакрауи е третият издирван за ада в Брюксел

Той е мъжът, създал бомбите, които окървавиха Брюксел и Париж
23 мар 2016 10:17,
72
Наджим Лакрауи е третият издирван за ада в Брюксел
Снимка: Twitter

Издирваният оцелял от вчерашните атентати в Брюксел е Наджим Лакрауи, съобщава "SkyNews". Той е третият идентифициран атентатор освен братята Халид и Брахим ел Бакрауи, които се взривиха и отнеха живота на десетки души в Брюксел.

Още по темата

Охранителните камери са заснели предполагаемите атентатори малко преди взривовете на брюкселското летище "Завентем". На снимките се виждат трима мъже, а двама от тях носят ръкавица на едната си ръка. Според експерти това вероятно им е помогнало да скрият детонаторите на бомбите или на коланите с експлозиви.

24-годишният Наджим Лакрауи е издирван от властите и е заподозрян, че е създал експлозивите, използвани и при парижките атентати. Негово ДНК е било намерено на коланите с експлозиви, използвани в зала "Батаклан" и пред "Стад дьо Франс".

Разследващите обявиха в понеделник, ден преди атентатите, че Лакрауи е пътувал през септември до Унгария със Салах Абдеслам, основният заподозрян за парижките атентати. 

Припомняме, че при кървавите атентати вчера в Брюксел загинаха 34 души, а ранени бяха над 250 души.

Всичко започна около 8 часа с два последователни взрива на брюкселското летище "Завентем". Малко по-късно на централната метростанция "Малбек" в центъра на Брюксел също се взриви бомба.

Целият транспорт в Брюксел беше блокиран, метрото и влаковете не се движеха.

Групировката "Ислямска държава" пое отговорност за атаките, като обвини Брюксел, че атакува исляма и ислямските народи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
до 42 преди 8 години
Какво си разбрал -я пак повтори всичко е пари ли ? Бравоо. Да си чувал нещо за Вяра,Надежда,Любов ? Не се вживявай толкова в ролята на мъд(е)р финикиец.
35
1
 
2
 
! Отговори
Do 37 преди 8 години
Разбира се, че не сме ги видели, и слава богу. Хора като вас още не са разбрали, че снимки на жертвите на терористичен акт НЕ ТРЯБВА да се показват в медиите, и с право. Никой не заслужава да гледа откъснатата глава на детето си тук, нито да бъде запомнен така, след като си е отишъл.
34
4
 
2
 
! Отговори
тъжно преди 8 години
Дори и след тази трагедия троловете на Русия не спират да злобеят и да хвърлят кал. Разбирам ,че всичко е пари , но нима троловете на Русия в Полша например не получават пари? т.е. много продажен е нашия народец...уви, за пари е готов да се радва на смъртта, да плюе срещу ЕС, който е единствената ни надежда от блатото в което сме- ЕС, да преиначава очевидното, че не ЕС , а ние БГ сме дали повече пари на Европа. Парите са пари навсякъде, но защо в Румъния няма толкова...лиз..ачи, а в БГ има.
33
2
 
7
 
! Отговори
Мохамед Ата преди 8 години
Надявам се този път терористите са си изпили гинко билобата и не са си забравили личните карти във колата
32
2
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Ако не са те изтрили вече ще ти кажа че най -голямата фалшификация е ИД пое отговорност. КЪДЕ,КОГА в кой сайт . А бе гадна работа.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво очаквате от европейските антитерористични спец части? Нали ги виждам тука в Париж по улиците, 18-годишни деца, на които са им бутнали по един автомат в ръцете! Нелепо е! Добре се знае каква слава имат и белгийската и френската полиция - кръгли нули! Но да имаш информация и да не вземеш конкретните мерки означава също че атентатите стават с благословията на европейски структури, които си затварят очите и ушите, вярвам под нечия заповед!
30
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Над 200 ранени и 11 загинали във Брюксел,някой видя ли ги ? Някой видя ли ареста на Абдесалам?Някой видя ли снимки на загинали и ранени от атентатите във Париж и Шарли ???Никой нищо не е видял ,всичко е порнография като снимката горе,взривове да,но контролирани от службите,имаше и двама трима ранени от стъкла,другото е пълна лъжа и набедени араби
29
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ДНК -това е фалшиво. Набеждават хора които не им изнасят и почва гонитба. Тази снимка е фалшива и всичко в Европа е фалшиво и парите им са фалшиви и законите. Почнала е война между хората и евро-търтейте в Брюксел . Днес а бе доста коментари сте изтрили бе прасе..а мамини
28
2
 
2
 
! Отговори
До ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Разполагат а апаратура да преброят колко мишки цвъркат в Париж, а страна която е в еди коя си степен за опасност от тероризъм, не могат да опазят, ДНК имат и кво ли не, но само до там. Те са голяма клетка вс камикадзета, да се проследят един по един, свързани са - то се вижда, от един заловен,чрез неговите контакти толкоз да не може да стигнеш до другите му братя.. айде.. Прави се един публичен арест .. И? .. БУМ . ПАК . А ПОСЛЕ КОЙ?
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дошло е време за нов Хитлер.
26
4
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Стига с тая Русия бе братче. Тя е по-невинна от САЩ в тази цяла арабска тарапана. Освен това руските служби са предупредили, че двама от атентаторите са тръгнали от Русия към Белгия. Да ги следят. Какво са направили белгийските смешници? Нищо! Изяли са по една брюкселска зелка и сега симулират дейност с кучета и автомати. След дъжт качулка! Тоя докато го издирват, следващите ще се организират. И до кога? Докато народът не викне следващия Хитлер на помощ!
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Криптоислямистите ги цепят на 5 както куфарите са 5,и ги кандардисват.че са 5 по 5 без спирачки.
24
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците са в дива радост заради атентата в Брюксел.През националиста Жириновски та до последната вата - всичко е във възторг.Ето до там ги докара "бореца за християнски ценности" путин
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прикривайки истинските терористи а това са правителствата на ЕС и техните тайни служби,медиите постилат почвата за нови убийства.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли качеството на снимката е толкова лошо ?!? Че то вече и най-ефтините китайски камери са с висока разделителна способност..Това качество е под всякаква критика....Просто ми е чудно ....Нещо не ми се връзва..
21
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците са в дива радост заради атентата в Брюксел.През националиста Жириновски та до последната вата - всичко е във възторг.
20
2
 
19
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Негово ДНК е било намерено на коланите с експлозиви, използвани в зала "Батаклан" и пред "Стад дьо Франс". - ако това е вярно със сигурност може да се твърди, че политиците и службите в ЗЕ или са за разтрел или са за лудницата. Не ми го побира акъла как така имат ДНК знаят кой е и не са го открили още веднага. А и още как така имат ДНК на терористи та и знаят на кога е ... това звучи много смехотворно !!!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
типични имена от египет или по-скоро саудитска арабияяяя.
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терористите трябва да ги търсите в САЩ - ЦРУ и Белия дом..
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го търсят при петте му лели в Брюкселския квартал! А въпрос: Хората, които окриваха онзи Аабдула Будала, аресувани ли са и ще бъдат ли съдени за съучастие в терористичен атентан, който е причнил смъртта на стотици? Или ще продължаваме да ги интегрираме. Защото с тази политика пак ще стигнем до лагери като преди 70 години!