Атентаторите от Брюксел - погребани под фалшиви имена

Така няма да се привлича вниманието на последователи
16 юни 2016 21:24, Петя Славова
8
Атентаторите от Брюксел - погребани под фалшиви имена
Снимка: архив, Reuters

Двамата терористи, които се взривиха на летището в Брюксел на 22 март, са били погребани по-рано тази седмица под фалшиви имена, съобщават местни медии.

Още по темата

Отбелязва се, че тленните останки на Наджим Лашрауи и Ибрахим Бакрауи, които приживе бяха жители на Брюксел, са положени в гробище в белгийската столица, пише БТА.

Местните власти поясняват, че по същия начин и в същия парцел преди време са били положени останките на двама от атентаторите, ударили Париж през ноември миналата година.

Причината надгробните плочи на четиримата атентатори да бъдат с фалшиви имена е стремежът на властите мястото да не привлича поклонници и последователи. Властите отбелязват, че същевременно спазват правото на всеки да бъде погребан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Garibaldi преди 7 години
Естествено, че ще са фалшиви имената. Точно както са фалшиви самите "атентати".Браво на службите, защото сами си издават схемите. Сега всичко си идва на мястото и се разбира, че по този начин могат да извадят без проблем смъртни актове на действително починали хора!
2
0
 
1
 
! Отговори
men преди 7 години
на прос язик, нема атентати, нема атентатори, нема тела, нема жертви, нема гробове. или както казват другарите от бриксел, има гробове ама с чужди имена. да се смея ли, да се търкалям от смях ли, да умирам от смех ли, или да плача?!? другарите от бригсел какво мислят по вАпроса?
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спазили ли са им традициите - да ги изсипят от чаршафа в рова, или трябва чрез бъбречно филтриране на остатъци от бира да им разведряват религиозното спокойствие