САЩ не искат лидерите на страните от ООН да пътуват до Ню Йорк

Идеята е от Общото събрание да не се разпространява COVID-19
18 авг 2021 10:33, Елка Василева
9
САЩ не искат лидерите на страните от ООН да пътуват до Ню Йорк
Снимка: архив, БГНЕС

САЩ призоваха лидерите на държавите от ООН да изпратят видеа и да не пътуват до Ню Йорк следващия месец за Общото събрание на организацията, за да бъде ограничен коронавирусът, предаде Ройтерс.

Нуждаем се от помощта ви, за да не се превърне това в събитие с високо разпространение на COVID-19, пише в писмо на американския представител в ООН Линда Томас-Гринфийлд до колегите ѝ от страните членки.

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш планира срещи на високо равнище по теми като климатичните промени и прехода към зелена енергия. Съединените щати настояват те да бъдат виртуални, предаде БНР.

Говорителят на организацията Стефан Дюжарик заяви във вторник, че организацията обсъжда ситуацията с американските власти и се очаква да има яснота в идните дни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Най-доброто решение е централата на ООН да се премести в неутрална държава.Досега САЩ финансираха ООН,но вече не желаят.Същевременно вече има кой да поеме финансирането,а може и на пропорционален признак.
5
1
 
6
 
! Отговори
неразбрал преди 2 години
Те нали са ваксинирани
4
1
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Иначе е време тия организацийки като оон и сзо да се закрият...
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нуждаем се от помощта ви, за да не се превърне това в събитие с високо разпространение на COVID-19, пише в писмо на американския представител в ООН Линда Томас-Гринфийлд до колегите ѝ от страните членки........Мхм, както РД на Обонго ли Линда?! Че последно време либерастията се объркахте кое наложихте самите вие като правила и не спазвате. Нюсъм и Пелоси, Обонго, Байдън, вече кой ли не демонстрира че правилата не са тях, а за простосмъртните?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"САЩ призоваха лидерите на държавите от ООН да изпратят видеа и да не пътуват до Ню Йорк" - Е що така да не пътуват,да ги пускат със сертификат за ваксинация и няма да " превърнат това в събитие с високо разпространение на COVID-19"
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и друг начин да преместят централата на ООН в друга държава по възможност неутрална, да речем Швейцария.