Взели книжката на Семерджиев заради дрога преди месец

През 2014 г. останал пак без книжка, но заради алкохол
206

Издирваният Георги Семерджиев за тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха две жени, е бил хванат зад волана след употреба на дрога.

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, съобщава "24 часа".

Той е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Още по темата
Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство.

През 2014 г. пък му е взета книжката заради алкохол. Именно тогава си извадил швейцарската.

Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.

35-годишният Георги е обявен за общонационално издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
28
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Като го хванат ще се окаже, че е много болен, че нищо не помни, че не е близвал алкохол и смъркал наркотици, че има нужда от лечение и понеже няма шанс да се укрие, ще го пуснат с условна... От там през границата и това е. А на момичетата - светла им памет...
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков, вземи свърши малко работа, недей всеки ден да говориш лъжи само по телевизиите!
23
2
 
17
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
И да допълня. И да го хванат, пуснат ли го под гаранция, тоя веднага ще се качи да кара пак мъртво пиян и друсан. Не го интересуват книжки, правила. Нищо. Ако не го държат в ареста, ще кара и прави поразии пак. Наркоман, вероятно наркопласьор с протекции. Не го интересува нищо. Няма нищо в главата.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази снимка му е от преди 10-12 години. В други сайтове има по-актуална, барабар с татуировките на кръст по лицето и пръстите.
21
0
 
9
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
До МнениеПредполагам , че е вече в Сърбия
20
2
 
13
 
! Отговори
Веско преди 1 година
До Анонимен 1 . . . . Като сме афектирани почваме да мислим със задни части май! Не се казва без книжка, а без правоспособност. Щото може да го изтълкуват и като е забравиш да те накажат. И пак има форсмажор, ако примерно трябва да спасиш нечии живот, а няма друг шофьор или спешна евакуация по някаква причина. Виж да се качиш на каквото и да е МПС пиян или дрогиран трябва да е опит за убийство. Май и за каруци трябва да се прилага.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как става така, отиваш в Швейцария и си вадиш нова книжка!!! Тогава да отиват и в Гваделупа и да си вадят книжки.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Българин" си е чиста обида навсякъде из съседните ни държави, разбрахте ли вече защо.
17
0
 
17
 
! Отговори
селянин преди 1 година
ако някой се чуди що не сме се класирали на голям финал от 27 години ето ви причината
16
1
 
18
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове. Перуката президент пожизнено . Осана
15
2
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Ако беше някоя хилава женичка Гешев вече да я беше сплашил. Искам да видя този Семерджиев дали е от опг-то на каскета и сийките, че много подозрителен профил има. Всички негови телефонни номера и карти на автомивката му да бъдат анализирани. Гешев и сийките са опг и утре част от тях ще бъдат прибрани
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У нас само жертвите са виновни, че са били на неточното място.... Не може да го хванеш с наркотици и само да му отнемеш книжката... то е елементарно, че след толкова санкции пак ще се качи и ще кара, пак ще се друсса като парцаляк и ще направи някоя миззерия. Слабоумни институции и депутати. Няма желание за промяна и това е.
13
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джип с дрогиран шофьор с 50 нарушения лети с 200км/час в центъра на София, но там МВР и КАТ няма. За сметка на това по кварталните улички зад някой контейнер дебне патрулка за неправилно излизане от гаража
12
20
 
0
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Книжката кола не кара! А относно дрога или алкохол ,аз някакси се чувствам по уверен зад волана примерно на 3-4 ракии.
11
1
 
11
 
! Отговори
Автоинструктор преди 1 година
Поредното доказстрлство че книжката не кара колата
10
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Студентски град трябва да се закрият всички чалготеки.Там е развъдник на наркомани,а не място където трябва да се учи.В никоя друга държава няма такова място!
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление, без реформите в съдебна система, тоя другия месец пак ще гази хора из София. В нормална държава отдавна да мие наровете. Два живота погубени
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такава ''държавност'' имаме ние. После македонците що в момента подпалват Скопие само и само да не ги нарекът ''българи''. Абе разбирам ги изцяло да ви кажа.
7
1
 
42
 
! Отговори
э преди 1 година
Полицията спи в патрулки , а прокуратурата и съдът както обикновенно с култовото : нема данни. Нужни са реформи с хирургическа точност. Достатъчно с тюфлеци и посредствени професионалисти.
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв примерен гражданин. Много време е изтекло от създаването на правото като наука, но с такива екземпляри някак си ненужни ми идват всички процедури със следствие, фела по 10г и тн. Затвора дава възможност на хората да размислят и да се поправят, този е изпуснал и последния влак за поправяне