Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук

Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г., каза журналистът
12 апр 2024 10:44, Елка Василева
292
Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук
Снимка: архив, БГНЕС

Руски агенти използват ново оръжие, което чрез звук може да приспи цял град. Това разкри разследващият журналист Христо Грозев пред Нова тв.

Още по темата
„Има случаи, в които редица американски дипломати се оплакват от еднакви симптоми. Оказа се, че група руски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно се успели да миниатюризират въпросното оръжие и да го използват. Вълните му причиняват тремор на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за пазене на равновесие и концентрация”, обясни Грозев на фона на разследването по т. нар. „хавански синдром”.

По думите му у нас също са идвали руски агенти.

„Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г. заедно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богат руснак със собствен имот на Черноморието - Булат Ямбурисов, е един от помагачите им", поясни Грозев.

Той допълни, че другата седмица Университетът във Флорида ще демонстрира с експеримент как акустичното оръжие действа на мозъка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
3
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Почвам да се обърквам. Според едните афроатлантици руснаците са изостанали технически и културно и т.н. Както каза нашия премиер Киру Украинеца: Русия е една бензиностанция с ракети. Според другите афроатлантици руснаците са овладели и прилагат техники и оръжия, за които западняците дори не са и сънували. Кое от двете е вярното?
201
4
 
12
 
! Отговори
Свирката на Путин преди 1 месец
Путин има *** подобна на кучегона ,само че неговата е НАТОгон . Като свирне с нея и натовците откачат !АХХАХАХА
200
7
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Ице, специално за болния ти мозък е проектирано това нещо, така че като ръсиш глупости да те приспива
199
3
 
1
 
! Отговори
звук преди 1 месец
може да си го изтеглите през приложение в интернет. трябва да сте на поне 3 метра вблизост до целта. след това може да подписва всякакви документи
198
4
 
13
 
! Отговори
Баба Гошка преди 1 месец
Е как може тъпите братушки, да измислят супер оръжие, а даже да го "минитюизират" и да го използват срещу добрите ЕвроАтлантици ?!?!? Нали всички уродливи НАТО-вци ни казват, че руснаците живеят още в землянки и си правят чай със самовар, във външната тоалетна :-) Чичо САМ и УкрЕвропа Д.Г.Д., Сармат лети много бързо
197
4
 
16
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
АНС , американската агенция за национална сигурност след години разследване заключи че няма данни за външна намеса , ама наш Ристьо е намерил хаха
196
4
 
14
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Най-добре е лекарите да приспят Грозев и да ни отърват от това недоразумение
195
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грозев, показаха ти като ти взеха лаптопа! Внимавай с прозорците!
194
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
бех чувал за тоя титаничен "разследващджурналист",но едва сега видях какво представлява..-..Няма да напиша "пълно куку",а само това:-Много е напред с фантазирането..Разбира се,не го виня !...Все още няма измислена ваксина срещу тежката зараза,наречена "Руски шпиони"..
193
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, хубав ден!
192
5
 
16
 
! Отговори
доктор Иванов преди 1 месец
Това ново оръжие сега тука с нас в стаята ли е?
191
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Терористите от Крокус хванаха тремор и сега ги лекуват
190
4
 
20
 
! Отговори
Ей преди 1 месец
Тоя христю, спирка няма!
189
5
 
23
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 месец
Това нищо не е. В момента Путин не е на тази планета, а се намира в много далечна галактика и получава заповеди от зли извънземни чудовища които искат да ни завладеят и да ни превърнат в безмозъчни същества като ни изсмучат мозъците както във филма Война на Световете.Освен това Путин чете мислите на целия запад затова печели войната. И тук му е голямата грешка защото като ни изпият мозъците няма да може да ни чете мислите защото няма да има такива. Само тогава може да загуби войната !
188
6
 
26
 
! Отговори
МАЧКАЙ ВОВА!! преди 1 месец
Оня ден на слънчевото затъмнение имаше масова истерия в САЩ. Американците се презапасяваха с храна и се криеха из мазетата. Като им знам психичното състояние ,какво ли си мислят за Путин и Русия след всички тези хвалби и конспиративни теории. Може би е безсмъртен свръхчовек,всевластен бог или зъл извънземен .АХХАХ Е така се печели страх и уважение !! Мачкай ВОВА !!!
187
4
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Този психясал индивид явно е под въздействието на въпросния " Тремор на минор" , а по-вероятно на ТРЕ-вицата на Зеленски. Само малки зелени човечета с петолъчка на шапката му се привиждат.
186
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пич кажи за веселета вдовица ти, бръсната ли е, у допенциту пуска ли, засуква ли тромбоните, гъделичкаш ли и сливиците и т.н. кво ни вълнуват нас българите оръжията на путин. да му мислят дойчистанците, паляците, румънескуфците, каубойците, туршалягите и те по някое време. ние с и без оръжие до 20на години сме приключени.
185
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Христо май е бил изложен на много звук последно време.
184
1
 
12
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
До 181Май си прав за Путин-щом му приписват всички тия неща,значи е поне полубог!А,забрави да споменеш,че ги прави дори от фризера,където лежи дълбоко замразен!Евала,това никой друг не го е правил досега!
183
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами Русия да го използва и да приспи Киев тогава. Тоя Грозев сериозно трябва да се прегледа за шизофрения.