Ставате ли за съпруга? Проверете де!

Вижте кои са качествата, които ще ви отведат до олтара
Обновена: 23 ное 2011 18:01 | 23 ное 2011 18:01,
91
Ставате ли за съпруга? Проверете де!
Снимка: архив, Reuters

Ако все още сте неомъжена, но мечтаете да се видите в бяла рокля, сега е моментът да проверите дали всъщност имате качествата да се превърнете в перфектната съпруга.

1. Способна сте на компромиси

Едно от най-важните неща в брака, което ще ви спести много излишни драми и нерви, е способността да правите компромиси. Със сигурност има ситуации в брака и съжителството, когато двама души са изнервени, на ръба на скандал или дори пред раздяла. Тогава на помощ идва това ви качество да правите компромис със себе си в името на вашата голяма любов към човека до вас.

2. Обичате домашния уют

Не е необходимо да сте скучна домакиня, която само чисти и готви, а по-скоро да се радвате на домашния уют и топлината. Стоенето вкъщи, с любимия човек, може да бъде най-прекрасното нещо на света. Готова ли сте?

3. Готвенето не е мисия невъзможна!

Ако обичате да готвите и го правите с удоволствие, а не насила, то вие притежавате едно от най-важните качества да се превърнете в идеална съпруга.

4. Умеете да изслушвате

Невероятно и много важно качество за успешен брак, е да умеете да изслушвате любимия. Да го предразположите да ви сподели проблемите или притесненията си. Да сте не само съпруга, но и добър приятел.

5. Уважавате чуждото мнение

Условие за бъдещ успех на връзката ви е качеството да уважавате и друго мнение, освен вашето собствено. Това е основна предпоставка за успешно бъдещо съжителство с мъжа до вас.
 

Още съвети в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: съпруга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
5
 
! Отговори
една жена на 50 и... преди 12 години
Така че всеки човек има право да направи своя свободен избор и избора му зависи от това какви са според него ценностите в живота.Мога още да пиша в този контекст,но не искам да се впускам в подробности.Желая късмет на всички.
85
0
 
5
 
! Отговори
една жена на 50 и... преди 12 години
Но ако наистина има любов,разбирателство,уважение съвместния живот продължава и с всеки следващ ден става по-красив,по-интересен.А г-жа Чешмеждиева е спряла във времето от преди 100 г.Децата са наши деца,даже и като остареят / клише,но е истина / . Но това не дава право на нас,майките,да искаме невъзможното от тях.Децата ни порасват и всеки поема пътя си.Винаги следващото поколение е по-напред от предходното.И ние,по-възрастните колкото и да се стремим,не можем да вървим в крак с младите.
84
0
 
5
 
! Отговори
една жена на 50 и... преди 12 години
Прочетох всичките коментари и си позволявам и аз да напиша моя.Много от коментарите ме разсмяха.Според моето скромно мнение - за всеки мъж съществува подхояща жена,както и за всяка жена съществува подходящ мъж.Друг е въпроса дали всеки има щастието да срещне подходящия човек.В повечето случаи,когато се срещнат мъж и жена и да кажем,се влюбят,никой не мисли за всички тези неща,които са написани в статията.Всичко се вижда след като вече сме женени.При повечето двойки се получава така.
83
2
 
2
 
! Отговори
Един Човек преди 12 години
Чалга културата е отговорна за синдрома който описва г-жа Чешмеджиева. Идеала за мъж и жена там са мутра и "лека жена".Партньор/ка който:1 не е способен/способна да приеме че може да има друго мнение освен тяхното 2 желанието да се наложи е по-силно от разбирателството3 нехае за чистотата в домът и неможе от време на време да изненада любимия като сготви примерно.То такива просто НЕ СТАВАТ ! Отнася се за двата пола.Който му се живее с кавги и мръсотия нека се жени за такава.
82
1
 
4
 
! Отговори
к,ви са тия работи! преди 12 години
Иначе, като цяло съм много работна, нежна и разбираща жена!
81
2
 
11
 
! Отговори
к,ви са тия работи! преди 12 години
Аз три пъти съм се омъжвала не готвя, не пера не чистя, като се прибра от работа краката на масата барабар с обувкитер чета списанието за деня! След, това започвам процедурата по външиня си вид, кой е не изпран и не изгладен да се оправя. Гладен бил, сготви си какво чакаш на мене. Кой яде да си мие чиниите и да си вдига масата. Мръсно и разхвъляно му било, оправяй си дрехите и си оправяй леглото, забърсвай, след себе си, като ти се вижда прашно, като нацапаш пусни си една прахосмукачка, изпери!
80
0
 
5
 
! Отговори
:-))) преди 12 години
Добре се смях с Вас! 60, 62 коментар :))) "Парен каша духа"! Втори път, много трудно се лъжеш да сключваш брак, сериозна връзка, съвместно съжителство възможно е! Но, за много хора, изобщо не e ясно, що е това брак и обстоятелствата, около него!
79
2
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 12 години
Зле сте момичета ако госпожа Чешмеджиева 72 ви стане Свекърва,ама много зле...
78
0
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 12 години
Колега, дай верния отговор на задачата, че много хора не стигат до вярното решение :)
77
2
 
11
 
! Отговори
До г-жа Чешмеджиева преди 12 години
На майката й трябват 20 години за да направи от сина си мъж. На жената й стигат 20 минути за да направи от него ***.
76
0
 
0
 
! Отговори
шашко преди 12 години
до 74Имате грешка в определението за моя пол,но не се обиждам.
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Категорично НЕ! Аз лично не ставам при така поставените условия.
74
0
 
5
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
За мен живота е решение ,а не компромис/особено със себе си/.
73
0
 
6
 
! Отговори
HeyJude преди 12 години
То само правописа на г-жа Чешмчджиева да видиш и разбираш, че тя не живее в тази реалност...
72
4
 
24
 
! Отговори
До г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Личи си че Господ не те е дарил с момиче и сега много завиждаш. Или те гони критическата и сега само злобееш по младата си снаха. Алоооо Бабе не живеем вече в 60 те години. Вече ги няма тези митове че жената трябва да е робиня на такива като тебе и синчетата ти и преди да убиждаш младите момичета погледни първо себе си. Вече жената работи наравно с мъжа и не е нужно да му е слугиня. По-добре ела на себе си и започни да живееш в 2011 г. защото заради такива свекърви като тебе се развалят бракове.
71
1
 
4
 
! Отговори
Х преди 12 години
Заради такива като теб има статии със заглавие "1/3 от жените избират неподходящия мъж съзнателно" :)
70
1
 
10
 
! Отговори
шашко преди 12 години
Изброените качества ,освен готвенето,според мен важат и за мъжа.
69
28
 
9
 
! Отговори
Г-жа Чешмеджиева преди 12 години
За сажаление много малко жени днес стават за съпруги.Като гледам младото поколение и се отчайвам направо.Момичетата са едни простовати уроспий но със самочувствие до небето.Похендрели се на токчетата топирали косите и цигарата в устата,кой като тях.Едно време сме си градили къщите кермидка по кермедка и синове отгледахме като аслани сега разни пикли да се гаврят с момчетата ни.Снаха ми в събота очите не си беше измила ама иначе изкала на 3д кино да ходела.А кой ще й готви,кой ще опере пражките?!
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
напълно съм съгласна с коментара на Хехе (N 69) и аз мисля така. а номер 70 ме разсмя рано сутринта с т.5 хахха :)
67
2
 
32
 
! Отговори
Stoian преди 12 години
‎5-те тайни на перфектната връзка.1. Важно е да имаш жена, която помага вкъщи, готви от време навреме, чисти и има добра работа.2. Важно е да имаш жена, която има чувство за хумор, забавлява те и те разсмива.3. Важно е да имаш жена, на която можеш да имаш доверие и която не те лъже.4. Важно е да имаш жена, която е страхотна в леглото и на която й харесва да бъде с теб.5. Но най-важното е тези четири жени да не се познават помежду си :)