Чувствате ли се закопчани в оковите на монотонната си работа?

Предлагаме ви няколко съвета какво да направите, за да се отлепите от дъното
3 юни 2014 21:22, Мария Дуковска
5
Чувствате ли се закопчани в оковите на монотонната си работа?
Снимка: photl.com

Странно, но най-разочароващото време от кариерата на един човек е, когато всичко върви добре, но монотонно. Няма големи кризи, от които да се излиза, но в същото време няма и нови възможности. Всичко се движи според статуквото. В такъв период човек започва да усеща липса на енергия и да действа на автопилот. Той знае, че има списък от задачи, които трябва да свърши и ги върши.

Също така той има и списък с неща, които би искал да направи, но по някаква причина не намира време за тях. Какво го спира и какво трябва да направи, за да се отлепи от дъното? Ето и няколко съвета по темата, които ще ви помогнат отново да започнете да поемате рискове и да се „върнете в играта“:

1. Трябва да започнете да си задавате въпроса „Как?“.

Много хора се отказват от идеите и мечтите си, защото изпълнението им им се вижда твърде трудно или изисква нови способности и умения. Затова е важно човек да си зададе въпроса „Как мога да стигна там, където искам?“. Ако той се замисли малко повече, ще види, че винаги има начин.

2. Миналото никога не се повтаря.

Много хора действат според личния си опит и вярват, че ако нещо не се е случило преди, то няма да се случи и сега. Това е грешка в мисловния процес. Вместо да игнорирате минали неуспехи или да се обвързвате с тях, то поучете се от грешките си и следващият ви опит ще е по-успешен.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: офиспрофесияработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Основни елементи на дистопичното общество:Стереотипът на живот за масите е примитивен и безсмислен ("The Hunger Games", "In Time", "Idiocracy"). В съвременна България "културният живот" се ограничава до удовлетворяване на първични физиологични потребности и демонстриране на лъскави мобилни телефони и леки коли. Разговорите между хората се ограничават до обсъждане на стоки и техните цени и коментарии относно това какво са гледали по телевизията.
2
1
 
2
 
! Отговори
гяуро преди 9 години
Работата е за маймуните.
1
1
 
4
 
! Отговори
100 Мишовци преди 9 години
Правете дудуци !