Какъв е мъжът Скорпион в секса и любовта?

Мъжът Скорпион е верен на половинката си
28 дек 2016 23:00, Михаела Лазарова
11
Какъв е мъжът Скорпион в секса и любовта?
Снимка: Reuters

Той е ненаситен в секса, спонтанен, голям ухажор и винаги готов да опита нещо ново. Мъжът скорпион е един от най-големите джентълмени в зодиака. Винаги разбира нуждите и желанията на жената до себе си. Въпреки че може да е болезнено ревнив, той винаги ще е силно желан. Ето какво още не знаете за този персонаж.

Мъжът Скорпион може да изглежда неемоционален, твърде спокоен и на моменти студен. Подобно на всички водни знаци, той е много по-приспособен към собствените си емоции. За да не губи контрол, не извежда на показ чувствата си.

Скорпионите не обичат да губят контрол върху себе си и ако все пак това се случи, го правят скрито от всички. Въпреки това, когато се намират в сериозна връзка, ще могат да ви разкрият тяхната мощна и страстна същност, която ще промени живота ви.

Мъжът Скорпион е грижовен, чувствителен и всеотдаен любовник, но на моменти реагира малко собственически. Това обаче е само начин той да изрази любовта си към половинката. Представителите на силния пол родени под този зодиакален знак, обикновено се считат за най-съвместими с Рибите и Раците.

Невъзможно е да се устои на магнетичния чар на Скорпиона. Той е интензивен, а неговата интуиция и страст го превръщат в съвършения любовник. Сексът всеки път е загадка, защото той обича разнообразието и романтичните изненади. Класическите секс пози са приятни за него, но ако искате определено да го впечатлите, ще трябва да вложите повече въображение между чаршафите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече сме в Козирог.
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът скорпион в леглото ли? Прехвален е!
4
1
 
1
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Пълни глупости , само Мишето да кажа , че изглежда добре на снимката !
3
2
 
4
 
! Отговори
Граовец преди 7 години
И трите дедо попе,и трите...:-) :-)
2
9
 
4
 
! Отговори
Леа преди 7 години
Невероятно мек. Дори след соло на кларинета.
1
5
 
10
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Невероятни