7 неща, които трябва да имате предвид за мъжа Водолей

Преди да се влюбите в него
28 яну 2017 16:16, Теодора Драгоева
6
7 неща, които трябва да имате предвид за мъжа Водолей
Джъстин Тимбърлейк е роден на 31 януари; Снимка: Reuters

Повечето мъже от зодия Водолей са срамежливи, скромни, но и ексцентрични. Те обичат да прекарват свободното си време сами. Но това не означава, че те не са добри в романтичните отношения. Мъжете от тази зодия са грижовни и любящи, макар да не знаят как да изразят емоциите си.

Мъжът Водолей първо трябва да изгради своята вътрешна сигурност и увереност, преди да може да създаде стабилна връзка. Връзката с такъв мъж винаги е трудна в началото, защото той отваря душата си към своята партньорка, но постепенно.

Ето и 7 неща, които трябва да имате предвид за представителя на тази зодия, преди да се влюбите в него и да започнете да си градите общи планове:

1. Той ще ви съди по думите
За разлика от представителите на другите зодиакални знаци, мъжете Водолеи са най-непредвидимите. На тях им трябва много малко време, за да се доверят на някоя жена и точно обратното – могат да се разочароват от нея в рамките на няколко минути. Затова внимавайте какви думи използвате пред този мъж!

2. Мъжът Водолей е семеен мъж
Този мъж обича да остава сам, но не обича самотата. Той има нежно сърце и с готовност показва своята загриженост към половинката си, във всеки аспект на живота. Той може да не афишира бурно любовта си, но в действителност е безнадежден романтик, чието сърце принадлежи на една-единствена жена!

3. Той е внимателен с парите си
Повечето мъже от зодия Водолей са много внимателни по отношение на финансите си. Тези мъже са умни и винаги усещат кога една жена е твърде меркантилна и се интересува повече от парите им, отколкото от личността им. Този мъж е готов да харчи средства за приключения и хубави емоции, но трябва да е убеден, че си заслужава. Не можете да правите Водолея на глупак, когато става дума за пари!

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
7
 
! Отговори
Мъж Водолей преди 7 години
Ние Водолейте сме природно красиви, освен това знаем как да се отнасяме с една жена. Елегантни сме, сводолюбиви сме и добри.
4
1
 
6
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Няма по-загубени души от тези, които делят хората на "зодии".
3
1
 
5
 
! Отговори
не водолей преди 7 години
Според мен всички трябва да си мерят приказките. Хора, които имат възможност да избират, а остават при екземпляр, който се опиянява от своята чепатост, са чиста проба мазохисти.
2
8
 
6
 
! Отговори
Вече писах коментар преди 7 години
за мъж "Водолей", въз основа на лични наблюдения. Няма да повтарям, ще припомня само обобщението - висшист, но когато се втурне за се облагодетелства за сметка на някого (а това се случва постоянно, такава е нагласата му), върши глупости, заслепен от алчност. Често му се случват неприятности, защото бързо го разобличават, но той не си взима поука. На два пъти се случи да дръпне от ръцете на двама различни човека разписка, която им е дал срещу взети назаем пари, и да побегне.Дадоха го на прокурор
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скромен водолей, такова понятие няма. Особено мъж.