Вредните навици, с които проваляте връзката си

Пасивна агресия, а и подигравки... уж на шега
23 авг 2017 20:50, Илияна Николова
3
Вредните навици, с които проваляте връзката си
Снимка: maxpixel
Всяка личност е изтъкана от добри и лоши черти. Всеки от нас си има неприятни навици, с които подтиква партньора си към отдалечаване. Най-лошото е, че не си даваме сметка как бавно отравяме връзката си и я обричаме на провал. 

Кои са невинните на пръв поглед навици, които провалят връзката ви с партньора? 

Телефонът ви е по-важен от партньора
 
Ако сте забили нос в телефона си, чатите с някого непрекъснато, водите активен живот в социалните мрежи, но не и на живо с партньора си, връзката ви ще започне да „гние“. Най-малкото, човекът до вас ще започне да се чувства пренебрегнат, необичан, нехаресван, недостатъчно обгрижван. 
 
Публично подигравате партньора си
 
Има граници, които трябва да се спазват. Едно е да се шегувате взаимно със себе си или с връзката си пред приятели, но съвсем друго е когато шегите ви подиграват и злепоставят партньора ви. 

Непрекъснато пресмятате всичко в главата си
 
„Ще направя нещо, защото той го направи“, „Няма да дойда с теб, защото ти не дойде с мен миналата неделя“, „Само аз правя компромиси, крайно време е и ти да направиш“ - ако държите сметка за най-малките дреболии, смятате по точки кой какво е направил и  какво не е, изпадате в крайна дребнавост. Това сметкаджийство убива връзката и дразни много партньора.
 
Пасивно-агресивни сте
 
Всеки знае, че това е „тихият убиец на връзката“. Пасивно-агресивното поведение се отразява на непряката комуникация и обикновено е провокирано от ниско самочувствие, несигурност, отключващи пасивна агресия към най-близкия човек, в случая партньорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Откровено преди 6 години
За каква "връзка" говорите, бе? Има връзка между партньорски фирми, между конкурентни фирми и т.н. Отношенията между мъж и жена се наричат е..не, а не "връзка".Значи заглавието трябваше да е: "Вредните навици, с които си проваляте е..нето"
1
1
 
2
 
! Отговори
Разбирач преди 6 години
Когато си бъркате в носа, после бършете пръста си в кърпичка! Ако вместо това го облизвате, това може да отдалечи партньора Ви от Вас. Честно!