Жените от кои 4 зодии са най-инициативни в леглото?

Кои се радват на най-голяма динамика в спалнята?
20 яну 2024 13:45, Теодора Драгоева
9
Жените от кои 4 зодии са най-инициативни в леглото?
Снимка: iStock

Що се отнася до областта на астрологията, има определени зодиакални знаци, които са известни със своите необикновени способности в спалнята. Не сте само вие, ако някога сте размишлявали върху влиянието, което звездите оказват върху качеството на вашите взаимоотношения. Нека се потопим по-дълбоко в интригуващото царство на астрологията и да разберем кои четири зодиакални знака са най-доминиращи, когато става въпрос за теми, свързани с очарованието и секса.

Тези от вас, които се интересуват от астрология, често се оказват привлечени от концепцията, че небесните тела оказват влияние върху различни елементи от живота ни, включително нашите преживявания в любовните взаимоотношения. Що се отнася до динамиката в спалнята, има няколко качества, които се открояват сред многото характеристики, които са свързани с всяка зодия.

А ето и жените от кои 4 зодиакални знака са най-доминиращи в леглото:

Скорпион

На първо място в списъка на доминиращите в спалнята дами са тези, родени под магнетичния знак Скорпион. В сексуалния си живот често жените от този страстен воден знак създават примамлива аура, която се характеризира с техния ненаситен, интензивен характер и по-дълбоката им емоционалност. Фактът, че жените от зодия Скорпион не се страхуват да изследват дълбините на интимността и че искат да създадат по-силна връзка със своята половинка, е достатъчна причина да считаме, че те са склонни да поемат инициативата в леглото. Като добавим и факта, че желанието им за ласки не познава ограничения, то това ги прави партньорки в секса, които ще бъдат помнени цял живот.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жените са дъски в леглого.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има ли значение чия е инициативата? Когато се обичат дават всичко от себе си!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак ли за куродървища става въпрос?
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Овца, Крава, злобна Скорпионка. И Лъвица. Лъвиците обаче са егоцентрични, искат да са център на вниманието, да им се отстъпва и да им бъде осигурен лукс. Е, дръжте си ги за вас тези, инициативните.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди време една везна ми събра очите. Почна като света вода ненапита и накрая беше.......и в порнофилм не се виждат такива изпълнения:-)))Но истинския шаш беше сутринта като ми каза "Тия неща и аз не съм мислила че съм способна". И се изчерви до ушите. Това вече съвсем ме слиса.....
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ала-бала. ако е дърво, може да е от всичките 12, все дърво си е.
1
3
 
14
 
! Отговори
А преди 3 месеца
мая общата коя зодия е :)