Лейди Гага преживяла срив преди половин година

От мъка била готова да се откаже от музиката
12 сеп 2014 20:39,
26
Лейди Гага преживяла срив преди половин година
Лейди Гага Снимка: БТА

Лейди Гага разказа, че преди половин година е била готова да се откаже от музиката, когато албумът й "ArtPop" предизвика много критики, съобщи Контактмюзик.

От кризата й помогнал да излезе Тони Бенет. "Преди шест месеца не исках да пея повече. Бях толкова тъжна. Не можех да спя. Чувствах се като мъртва", каза 28-годишната певица пред сп. "Парейд".

Тогава Тони Бенет я кани да запишат албума "Cheek to Cheek". Лейди Гага вярва, че той е спасил живота й, не само кариерата й.

"Всеки ден казвам на Тони, че ми спаси живота. Той искаше само приятелството ми и гласа ми", каза Лейди Гага. Тони Бенет е хвалил много младата си колежка. Той е казвал, че иска отново да работи с нея, защото се разбират отлично и се възхищава на таланта й, както и че с него тя въобще не е ексцентрична.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: кариерасривЛейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 милиона продажби не са малко...
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Говорете си, но от времето на Мадона и на Майкъл, никой не е правил толкова голям удар в музикалната индустрия. Тя циментира името си в поп културата на 21-ви век, а и е едва на 28 има доста време да пожъне още много успехи... АРТПОП ми допада, ако вземем под лупа всяка нейна песен индивидуално, ще видим, че музиката и е на същото ниво като преди 4 години. Проблемът е, че албумът няма единна нагласа, стил и тн. и става много шарен + лошата организацията след уволнението на мениджъра...
14
1
 
9
 
! Отговори
Mary Jane Holland преди 9 години
До ХъниБуБуМного точно казано! Повечето тук са тесногръди *** селяни повтарящи едно и също! И аз много съжалявам за ARTPOP.. всяка песен в албума е уникална и ако албумът беше започнат с новия и мениджър, то тогава би бил истински хит! Лошото е, че албумът нямаше почти никакви промоции, само 3 сингъла и 2 видеа...Поне сега тя отдава последна почит на албума с уникалното шоу artRave, на което аз съм щастливец да присъствам!
13
1
 
11
 
! Отговори
Mary Jane Holland преди 9 години
До TulskiАлбумът е наистина уникален, но за съжаления бившият и мениджър я разочарова... Важното е, че сега тя е готова да продължи напред и е щастлива!
12
3
 
3
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
значи да очакваме да видим "прераждането" на lady gaga. поздрави от "radio gaga". :-)
11
7
 
6
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
При положение, че музиката отдавна се е отказала от нея най-логичното нещо би било е и тя да се откаже от музиката.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лейди Гага, Стефани или Стефке по нашенски, остави го тоя ArtPop, талантлива си, върви по пътя на Тони Бенет, пари много там няма да направиш, но това е истинска музика.
9
6
 
15
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 9 години
Както винаги коментарите в този сайт са потресаващи! Мижитурки коментират световна звезда и пишат простотия след простотия... Имам чувството, че тук има само необразовани ***. Иначе по темата... да наистина е така. Както се спомена надолу ARTPOP не пожъна успеха, който тя очакваше, но причината не е албума, а мениджъра на Гага. Просто с няколко думи не става за нищо. Трябва й човек, който наистина ще прави нещо, защото албума е невероятен и възможности за хитове се пропуснаха ей така...
8
12
 
13
 
! Отговори
разбирача преди 9 години
то па... една музика.. ум да ти зайде..
7
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готина еврейка....много искам да я ....
6
11
 
8
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Ако Стефания изтрезнее и се изкъпе, може да опърди кочана, даже е хубавка без грим...
5
8
 
9
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Да си сложи едни силиконови мици.. съвсем се е опущила, горката..
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гледах клипа. изобщо няма нищо общо с предишните и простотии. добре че я е вкарал човека в правия път.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе щом Тони Бенет се е хванал за нея, начи нещо е видял. едва ли би си плюл на сурата певец от неговия ранг. той е достатъчно богат човек и не би го правил основно за пари.
2
7
 
12
 
! Отговори
мистър преди 9 години
Лейди ГУГА само я не сам я минал.....
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Висят и си.ите.