Нина Добрев замени актьора Глен с писателя Гари

Тя е забелязана в компанията му на ресторант, хванати за ръце
30 ное 2017 20:52, Петя Славова
11
Нина Добрев замени актьора Глен с писателя Гари
Снимка: Instagram

Нина Добрев може би се е разделила с приятеля си Глен Пауъл. Миналата седмица актрисата бе забелязана в компанията на писателя Гари Мантуш.

Актрисата и публицистът излизали от ресторант и се държали за ръце. Това поражда слуховете, че звездата от "Дневникът на вампира" се е разделила с гаджето си.

Оказва се, че в отношенията на актьорите наистина има разрив. Според E! News двойката е направила пауза в романтичната си връзка.

"Официална раздяла не е имало, но всеки от тях има свой живот. Нина е заета в нов проект, сега графикът ѝ е много плътен. Те практически не се виждат", отбелязва източник пред изданието.

Друг техен познат също коментира връзката им: „Те се виждат от време на време, но чувствата им са охладнели, заради многото им ангажименти“. За връзка между Нина и Глен се заговори през юли.

По-рано звездата от "Дневникът на вампира" се срещаше с друг колега – Остин Стоуел от "Мостът на шпионите". Двамата се разделиха заради професионалните си ангажименти.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Нина ДобревГлен Пауъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Lulin sf преди 6 години
A pa vie vsichki komentatori ste adskite heitari i zagubenqci. Biite po edna i lqgaite
9
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Започвам да...премествам,баавно и полека.
8
2
 
9
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До Додо: Прав си Доде, тя е била българка, но вече не би, което си личи по доброволното обезобразяване на фамилното й име. Тъжно, но може би така е по-добре! Ние българите сме горд с произхода и името си народ и такъв вид шкарта по-добре да се отроди! Майна Найна Добрефф. Пфу! Язък.
7
2
 
20
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Поредната проебaна и разхлoпана жертва на фалшивия, поръсен с кокаин и сатанизъм холивудски блясък девойка, която за съжаление е била Българка! Вместо да е родила и да гледа поне 2 деца (за човек с нейните възможности), тя се перка като козa с различни мъже... и тълпата *** си пълни жълтите стотинка дойко издания, докато и ръкопляска! Жалкост........
6
0
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Даай Нинче жасай сега е времето да ти дрънчат манерки в дупарата. Като поувехнеш и ти висне гъзаКат музеен байряк никой нема да те води на кино
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо тряше Нейна Джейбриъв да се кръсти-та ептем да скъса с бг корена.Кво ся тва нейното ,никакво едно такова,леко редко.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Нина Добрев,а не Нин Добрев.По благозвучно е.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога е моя ред?
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тя като нашенските плеймейтки не обича да преспива 2 пъти с един и същ
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо много модерно стана да се разделят заради "професионални ангажименти".Грубата истина е, че който иска - ще намери време. Просто си се поприпляскават по няколко месеца, омръзва й, а на нас ни надуват главите колко им бил плътен графика. Алоу, какво толкова работите? Космонавти ли сте, търсите лекарство за рака или сте учени разработващи пътуване между вселени?Опенхаймер е имал време за жена си и поне двайсет извънбрачни връзки - докато е разработвал атомната бомба. А нек`ви позьорчета...