Селена Гомес топи килограми лежейки! Как?

Звездите луднаха по нов режим, горят до 1000 калории
31 окт 2018 20:15, Екип на Tialoto.bg
10
Селена Гомес топи килограми лежейки! Как?
Reuters

Много жени мечтаят да загубят поне още няколко килограма от своето тегло. И полагат различни усилия за това – от дълги разходки до изтощителни тренировки във фитнеса. Звездите не правят изключение, а и при тях добрата визия е задължение и част от имиджа. 

В борбата за перфектното тяло звездите опитват всичко – от тежък глад и изтощителни тренировки до използването на специални добавки и масаж за отслабване. Напоследък холивудските звезди залагат на нов метод за изгаряне на мазнини.
 
В Калифорния се откри уелнес център, който помага не само за отслабване, но и за подобряване на качеството на кожата. Процедурата е... лежане в леглото!
 
По време на тази процедура върху тялото се поставя апаратура, която използва инфрачервена технология. Лъчите проникват дълбоко в тялото, нагряват го и помагат за започване на процесите на изгаряне на мазнини и детоксикация на тялото.
 
Технологията с използване на инфрачервени лъчи при лечението на различни заболявания отдавна е известна. Но като метод за сваляне на килограми тя тепърва започва да печели популярност. 
 
Селена Гомес, The Weeknd, Манди Мур са само част от звездите, които вече се довериха на технологията "загуба на тегло в легло".
 
С една такава процедура се изгарят до 1000 калории.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реклама на пълни глупости.
7
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Истината е че взима разхлабителни.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не отслабване с лежане. Отслабване с жега. Как ли се отразява това на присадения бъбрек...
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някви скрити реклами ли са това? Селена бере душа в психиатрична клиника с опасност тялото и да изхврли трансплантирания и бъбрек, вие ми говорите за отслабване с лежане... жалка работа.
4
0
 
4
 
! Отговори
спиро преди 5 години
Така описаното може да се преведе на български като - слагат те в една фурна.
3
3
 
6
 
! Отговори
т преди 5 години
тоя мексикански трътлест дирник нищо не може да го стопидаваха по новините преди години една такава мексиканка, дето беше умряла от гладуване обаче дирника и си беше останал трътлес и тлъст генът си е ген - от човекоподобното човек не става !
2
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
1000 калории са всъщност 1 kcal. 1 яйце има 75 kcal, така че какво толкова горим? Буквално нищо. Макар че вероятно журналята пак са объркали и калориите са всъщност кило калории
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отслабването е лесно, а жени - елементарно.20-40 минути физическа активност на ден, да се поддържа 60-70% от максималния пулс, при 26-30 градуса температура на околната среда е оптимума. И ядене на по-малко калории, отколкото се изразходват с 5-10% разлика. Превес на протеините(40-50%), леко на въглехидратите(30-40%) и полека с мазното(0-20%). За три-четири седмици сте чук, че и коремна преса сте изкарали.А тука чудеса, процедури, незнам си какво...