С бебе на 55: Бриджит Нилсен. Как ли се справя?

Пред USA Today тя е категорична, че сега се чувства по-уверена
1 дек 2018 14:15, Екип на Tialoto.bg
34
С бебе на 55: Бриджит Нилсен. Как ли се справя?
Reuters

Бившата съпруга на Силвестър Сталоун - Бриджит Нилсен, забременя на 54 години и роди дъщеря. Тя призна, че сега е по-лесно за нея да отгледа бебе, отколкото в по-млада възраст. 

Новината за бременността предизвика доста коментари, включително и сред лекарите. Противно на всички предупреждения и страхове на свързаните с медицината, Бриджит ражда здраво момиче, което носи името Фрида. Това е първото й общо дете със съпруга й Матиа Деси, за когото е женена от 2006 г.
 
От предишни тя има четирима сина. В интервю пред USA Today тя бе категорична, че сега се чувства по-уверена, отколкото когато е поела в ръце първия си син.
 
"Родих първото си дете на 20-годишна възраст и абсолютно не знаех какво да правя и как да го направя. Хората, разбира се, не ми вярват, но съм абсолютно убедена, че сега ми е много по-лесно да отгледам бебе", споделя Нилсен.
 
"Сега съм много по-отговорна при отглеждането на дете, вече имам голям опит", допълва тя.
 
Мнозина обаче все още се съмняват, че Фрида ще расте като щастливо дете. Независимо от финансовите възможности на своята майка. 
 
Нилсен стана популярна с участието си в "Роки IV" и "Кобра" заедно със Силвестър Сталоун, за когото се омъжи през 1985 г. Датчанката има и успешна кариера като модел, позирала е и за Playboy.
 
Тя е известна с бурния си личен живот. Зад гърба си има пет брака, проблеми с алкохола и наркотиците, и открито заявява афинитета си към пластичната хирургия. 
 
Още новини за звезди четете Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Иначе рекорда за инвитро бе 75 г. За двойка в Индия където е въпрос на семейна чест да имаш поне едно дете. Та лелята си е направо млада, има още хляб в нея.
31
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Доста хора (включително и аз) сме гледани от бабите си по различни причини. Да и е живо и здраво , и да го обича. И най-вече да и а сили да го гледа.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе всичко става в тоя живот - познавам едно семейство дето си имаха две големи деца и даже внуци от едното и им се пръкна бебе. Мислела е че е в климактериум и не са се пазили с мъжа си. Роди към 50-те може би да беше и си изгледаха детето - студент е вече. Одумваха ги малко из махалата ама голям праз - детето е живо, здраво и добре възпитано.
29
3
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
Щяла да е по-птговорна майка на 55год?Щом сега се е заела да поправя грешките от младостта си?-горкото дете.До 20годишно ,трябва да ,,дишашвъв врата на едно дете и после го оптускаш *** полека.А тая Нилсен ще е на черешата след 7-8,години.Въобше ,кой им дава да раждат на тия години.Против природта е.
28
0
 
7
 
! Отговори
23,няма да разказвам преди 5 години
подробно историята на професор от онези, които покрай институтите, в които работят, успяха да направят големи пари, регистрирайки свои фирми. Той пък заряза съпруга с тежко заболяване и с две деца, които още учеха. Отдели се, купи огромен апартамент и се знае, че са му останали неколкостотин хиляди на банков влог. За него пък се лепна колежка, която е малко над 60 г. И понеже й се роди внучка, да не пречи там,направо се пренесе при него, тя му харчи парите.Та не ми говори за дърти к., ловки са!
27
0
 
10
 
! Отговори
Пак до 23 преди 5 години
Друга, мед.сестра на 48 г., ожени сина си, прехвърли му жилището си и се лепна за вдовец под 60 г. Този вдовец и покойната му жена бяха работили в чужбина и бяха купили два апартамента , един до друг, като единият е на името на сина им. Мед.сестрата успя да убеди вдовеца да замени единия апартамент за друг, в непрестижен квартал, но съседен на този, който беше приписала на своя син. И на всичко отгоре, новопридобития апартамент вдовецът прехвърли на нейно име.Та, внимавайте със застаряващите к.
26
0
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Ти не си виждал, но една такава, след като омъжи и двете си щерки и прехвърли на тяхно име своя апартамент, успя да разведе архитект, чиято жена беше по-млада от хитрушата. И архитектът издейства разрешение на раздели своя тристаен апартамент така, че да се получат два едностайни. В единия живее той с новата си жена, а в другия - предишната му жена със собствения му син студент. значи, лиши сина си от жилище, но осигури такова на хитрата лелка!Знам и други стряскащи случаи.
25
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Все едно баба му го гледа!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Може е да е ималаОвулация може да предизвикат, но читава яйцеклетка не могат да извадят на тия години, особено след като е имала проблеми от дълго време.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Само да попитам, случайно баща ти да е останал с *** на +45? Или са се развели в тоз момент?
22
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой го интересува? Бриджит ни е интересувала от 21 до 36 години преди днешна дата. Т.е. когато е била на 18-33години. След това вече е бита карта. Хич не ни вълнува на 38 години какво става с Бриджит, камо ли на 54 години. Минала-бешала. И всичките дами, които си мислят, че имат всичкото време на света и ще са все така вървежни и търсени на 35-40години както когато са били на 20-25, то .... объркали са се. А пък търсена жена на 45+ години.... Такова чудо не съм виждал.
21
1
 
5
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Ха ха, за фурните не бъди толкова сигурен. Някои са твърде горещи дълго време след като вече не могат да зачеват. Доколкото знам, жените, които забременяват по естествен път над 50 г. без да са очаквали това, са твърде малко, нищожен брой.Хормоналното стимулиране не знам доколко е препоръчително.Имах колежка, която се омъжи на 40 г. и на 42 г. роди, след като беше забременяла по естествен път. Говореха, че малко преди да се омъжи, решила да предприеме хормонално стимулиране, не знам подробности
20
0
 
7
 
! Отговори
Може е да е имала преди 5 години
замразени собствени яйцеклетки.Възможно е и чрез хормони да са предизвикали овулация, неотдавна публикуваха материал, че в някои клиники могат да предизвикат това и у женинад 65 г. Но не знам дали не е рисковано за здравето им. Ако са избрали този метод, не ми се вярва да е чакала да забременее по естествен начин. Сигурно чрез пункция да са извадили узрели по този начин яйцеклетки и да са отделили годните за оплождане.Но ако е предпочела донорска яйцеклетка, не мога да разбера защо го правят?
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно като фурната и е изгаснала как го е опекла. След 50 години жените спират да призвеждат яйцеклетки как е заплодена. Сигурно инвитро по друг начин няма как да се получи. Този свят се побърка. Има големи синове а бабето решила да гледа бебе.
18
1
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
1. Бригите, а не Бриджит.2. Омъжена, а не женена.3. Става популярна с "Червената Соня" с Арнолд Шварценегер.
17
3
 
21
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
големи професори през живота си една тухла връз тухла не сте сложили...възпитавате гаменчета...но акъл сте тръгнали да давате и да съдите някой който за разлика от вас е и известен и има мангизи...злобни завистливи ***...
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Детето е или от донорска яйцеклетка или от замразена преди години нейна такава. По-вероятно е от донорска (сама казва, че е правила опити дълги години), но малко жени го оповестяват публично.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз беше яка в филмите от края на 80-те ... особено в ченгето от бевръли хилс 2
14
0
 
23
 
! Отговори
Име фамилия преди 5 години
Е кво се правите ,че не знаете как се справя . Има ли жив човек ,който ако разполага с нейната банкова сметка да не може да се справи? Голяма статия... някой да не би да я видя вънка на чешмата да пере в легена пелени?
13
9
 
4
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 5 години
Ужас и то голям!