Година след катастрофата: Кристин за трудностите и вярата

Моделът споделя, че вече умее да прощава
13 мар 2019 17:45, Иванка Гъркова
14
Година след катастрофата: Кристин за трудностите и вярата
Facebook

„Днес става една година от инцидента. Най-тежката година за мен и за близките ми. През тази една година научих много, но най-вече, че да обичаш себе си и Господ и да не спираш да вярваш, това те прави човек. Господ дава трудности, за да може да оценим хубавото и най-малкото в живота, да докажем вярата си в Бог“. Това написа Кристин Илиева във Facebook по повод катастрофата, която претърпя на 12 март 2018-а заедно с приятелката си Дивна. 

Моделът сподели с последователите си, че нито в един момент не е спирала да вярва, че ще се оправи. По думите ѝ, това е станало, защото се научила да прощава и да бъде по-борбена и търпелива след инцидента.
 
„Много, много неща се промениха в мен, само и единствено към добро. За всяко едно нещо в живота си има цел, било то лошо или добро. Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, за да го оцените чак тогава. Бъдете благодарни за всеки ден. Аз все още се възстановявам и се боря всеки ден, но съм горда със себе си докъде стигнах и през какво минах. Винаги ще има и добри и лоши дни, но сами избирате как да живеете живота си“, продължава изповедта на Кристин.
 
Момичето, което в момента събира средства за лечение, благодари на своето семейство и приятелите за подкрепата. Въпреки че вече е на крака, тя трябва да претърпи още няколко операции, за да може да ходи нормално.
 
„Будя се и избирам да бъда щастлива. А това препятствие ще го превърна в едно приключение“, казва Кристин.
 
Междувременно певицата Дивна, която предизвика катастрофата, подготвя благотворителен концерт, за да помогне на Илиева за възстановяването.

14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
омГош преди 1 година
До Discovery

Какви са тия Омг-та, бре, - взехте диалекта от американските гета и сега възкликвате като типична американска кифла! Модерно е да си порстолюдие, а?
12
2
 
2
 
! Отговори
аман преди 1 година
хората не помагат на такива,които сами не си помагат,няма как,много павици,актриси,се потрошени ни ги показвате,бременни,в развод и ,,успели,, жал ми е за момичетата,но мутренска анархия,но Бог
11
1
 
2
 
! Отговори
аман преди 1 година
покажете некои не от вашите ,,любимки,, павици го раздават,да се хванят да работят,не да цицат като техните спонсори
10
3
 
4
 
! Отговори
оправяйте се преди 1 година
много прилично са се облекли момиченцата,не се интересуваме
9
2
 
1
 
! Отговори
,,трудности във вяра преди 1 година
ако бяха някои не обработени нямаше да ни ги показвате има още хляб в тях затова,иначе не ви пука,цицайте безплатно народа да пкати за греховете ви чичкопаричковци
8
3
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 1 година
До до 5 от 3к заплата
Омг... ти чуваш ли се кво говориш. Да ме прощаваш, но си си типичен нереализиран компплексар. Обвиняваш жените, че не ти обръщат внимание, щото изглежда нищо не можеш да им осигуриш и ги изкарваш тях виновни. Нямало да й се случи "ако", я й се случи, я не, я нещо по-лошо стане. То честното момче е гаранция, за живот без сакатлъци...
7
3
 
4
 
! Отговори
аз преди 1 година
Дано се оправи напълно момичето,а гандните медии бяха писали че е без крак!егати
6
7
 
7
 
! Отговори
до 5 от 3к заплата преди 1 година
Ако се беше качила при някое честно, трудещо се момче с Шкода Филиция или нека да е Октавия, това нямаше да се случи, но Дивна е бързала да закара Кристин към адрес на платежоспособен куреносец и ето ти беля!
5
8
 
7
 
! Отговори
Discovery преди 1 година
Въххх и коментарите... единия се комплексира, че е беден и мисли жените за ковври, щот търсят финансова сигурност в мъжа, другия дрънкя глупости, третия хептем глупости... да не ви се случва на вас подобно нещо
4
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Изобщо не ни занимават тия ...
3
5
 
17
 
! Отговори
19 см преди 1 година
Бих дал пари само ако ги видя вкопчени на 69 и издаващи нечленоразделни звуци, материализиращи физическата наслада, които една на друга си причиняват!
2
2
 
20
 
! Отговори
Остра плесница преди 1 година
А Кристин умее ли сега да прави 180 градуса разкрач пред платежоспособни чичаци, за да може да поддържа високия стандарт, който демонстрира в социалните медии чрез снимки / клипове? Или да събираме пари за операцията й?
Дали същата би се вклюбила в бедно момче, каращо Опел Астра от 1998 год производство?
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като и знаем "таланта" на Дивна ,я събере 50-60 лв. я не събере!