Трансформация - как отслабва Megan Thee Stallion?

Певицата продължава борбата с килограмите
12 май 2021 21:45, Иванка Гъркова
29
Трансформация - как отслабва Megan Thee Stallion?
БГНЕС

Американската хип-хоп певица Megan Thee Stallion е една от многото известни личности, които използваха пандемията и липсата на работа месеци наред, за да влязат във форма. За няколко месеца тя успя да отслабне доста и в началото на април показа своя напредък. Благодарение на Тимъти Бут и неговата програма „Hot Girl Bootcamp“, 26-годишната изпълнителка отново е във форма.

Макар да ви се струва, че Меган е пълничка, разгледайте по-старите ѝ снимки и ще откриете разликата – тялото ѝ е доста по-стегнато от преди, което се дължи на усилените ѝ тренировки, стартирали през януари 2021-а. В Instagram тя споделя серия от видеа и кадри за своя тренировъчен режим и говори открито за трудностите, с които се е сблъскала.

Как отслабва Megan Thee Stallion ?
 
1. Смути преди тренировка
 
В един от клиповете виждаме певицата в самото начало, когато се тегли и мери, после започва различни упражнения с тежести, които я карат да се поти обилно. А по думите на инструктора ѝ, за да постигнете това, което има тя сега, ви трябва нещо повече от мотивация – промяна в хранителните навици.
 
За да има достатъчно енергия за тренировките, Бут ѝ приготвя смути, в което има бадемово мляко, банани, зеленолистни зеленчуци и плодове. Затова тя никога не отива в залата, без да го е изпила.
 
Бут обяснява, че е важно тялото да има достатъчно хранителни вещества, за да се натоварва. Енергийните и възстановяващи напитки за мускулите след това, също са много важни.
 
2. Здравословна закуска
 
За да премахне коремчето и паласките, Меган не може да яде каквото и да е. Вместо да яде тестени изделия за закуска, тя ги заменя с плодове като боровинки, ягоди, банани и малко гранола, които обърква с кисело мляко. Разбира се, следи стриктно количеството.
 
3. Вечеря – богата на протеини
 
Независимо колко е тренирала, изпълнителката задължително завършва деня си с някакъв протеин под формата на месо, съчетан с гарнитура от салата или задушени зеленчуци.

Още за режима и трансформацията на звездата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Има секси тяло преди 2 години
Чакайте бе-вие наричате тази жена "пълничка"?????Че тялото й е ПЕРФЕКТНО!За ТАКОВА тяло жените тренират!Има месести бедра и оформен ***!Има страхотна женствена фигура
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма какво толкова да поддържа-има оформено хубаво тяло и това е.Просто.Но иначе е вулгарна ***.Bye.
9
0
 
0
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 2 години
Стана ли ви зелето?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да не се свърши.Имаше една съседка много хубава с извивки и взе че остлабна и вече не ни кефи така много на нас мъжете от блока.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходеща реклама на ГМО и американската демократизация.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отслабва с фотошоп, чиста работа и едно пръстенче в коремчето за добавка, белким я познаят, като иде някъде на живо!
5
0
 
3
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
От тези 22 млн, едно 99% са на тийн възраст и още не могат да усетят и разберат истинската музика, а се влияят какво им пускат приятелчетата. И аз за първи път разбрах за тоя фет ес от статията, а ако си пусна нейна "песен", сигурно ще я спра след 3-тата секунда :D
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъз манджамарка яко напращяла.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази има над 22 млн последователи, а я чувам за пръв път. Какви звезди, какви 5 лева...
2
1
 
7
 
! Отговори
Пича преди 2 години
Дзвер , дзвер ама няма да и простим !
1
0
 
7
 
! Отговори
Божков от Дубай преди 2 години
cocaлка