Адел показа новия си дом

Певицата се появи във видео на Vogue
26 окт 2021 20:05, Дарена Найденова
6
Адел показа новия си дом
БГНЕС

Ако смятате, че през последните месеци чувате и виждате само Адел, не се лъжете. Изпълнителката завладя отново света, след като се завърна на музикалната сцена след шестгодишно отсъствие. На 15 октомври излезе сингълът Easy on Me, който е част от новия албум „30“, чиято премиера е на 19 ноември. Преди това Адел застана на кориците на американския и британския Vogue, създавайки история като първия човек, който го прави за един месец.

Интересът към звездата обаче не спира дотук. Тя беше поканена на множество интервюта, направи първото си включване на живо в Instagram, отговаряйки на всички въпроси на феновете, а сега се включи в популярната поредица „73 въпроса“, които всъщност бяха цели 95, на списание Vogue. За видеото Адел покани екипа на изданието в дома си в Лос Анджелис, показвайки както на тях, така и на целия свят малко от мястото, на което се криеше в последните години.
 
За разлика от повечето видеа от поредицата, това не започва с отваряне на входна врата към огромно имение. Адел избира да покани екипа на Vogue в типичното си ежедневие и стартира всичко от колата си, от която изнася покупките съвсем сама. Няма охрана, няма прислужници, няма икономи. Изпълнителката може да се справя в живота без помощ и иска да покаже това на всички ни. Тоалетът ѝ за магазина също не е съставен от дизайнерски дрехи, а е просто черен анцуг.
 
„Като типична британка аз нося анцуг на 32 градуса“, шегува се звездата.
 
Видеото с Адел, заснето в новия й дом, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и кой точно се интересува от новия дом на тая ?!
5
3
 
3
 
! Отговори
Умен човек преди 2 години
Адел във всяка стая трябва да има по една тоалетна. Кухня, всекидневна, веранда, коридор. Навсякъде!!! Яде торти, дриска, яде торти и дриска. И отвреме на време вие като вълк.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Велика! The One And Only е любимата ми песен.
3
2
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Боже,избави ни!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 бани и 5 к енефа
1
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко бани и *** има