Нови филми - как Ана де Армас се превърна в Мерилин Монро?

Вече може да гледаме „Блондинка“
4
Нови филми - как Ана де Армас се превърна в Мерилин Монро?
БГНЕС

Когато от Netflix пуснаха първия трейлър на „Блондинка“ това лято, целият свят полудя от поразителната прилика между Ана де Армас и Мерилин Монро.

 
Дългоочакваният филм на Андрю Доминик, който вече може да се гледа в стрийминг платформата, е базиран на едноименния роман от Джойс Карол Оутс и изследва самоличността на проблемната звезда, нейната сценична персона и истинския ѝ живот под името Норма Джейн. Новините около проекта бяха толкова противоречиви, колкото самата Монро. „Блондинка“ влезе в заглавията още преди премиерата си, след като от Netflix го забраниха за лица под 17 години заради сексуално насилие и вулгарен език.
 
Като оставим настрана шума в интернет, филмът предоставя натрапчиво мрачен и личен поглед към емблематичната холивудска звезда, благодарение в не малка степен на Де Армас, която успешно се въплъщава в Монро. Целият процес по влизането в роля е отнемал близо 2-3 часа всеки ден. Ръководителите на „Грим и прическа“ Тина Керуин и Джейми Лий Макинтош споделят пълните подробности за това как от Ана се е получила Мерилин.

Проучването на снимки
 
След като прочели сценария, хората от екипа се заемат с работа, за да разберат кой от емблематичните образи на Монро трябва да пресъздадат. Като се има предвид, че в интернет има стотици снимки на звездата, Тина и Джейми прекарват дни преди старта на снимките, за да изучат 36 изображения само на една визия на Монро, за да избегнат риска от грешки и да направят всичко както трябва. Въпреки това е било важно прическата и гримът на Де Армас да не изглеждат така, сякаш актрисата носи маска на Мерилин.
 
„Едно от първите неща, които Андрю ми каза, е че не мога да сложа грима на Мерилин върху Ана. Трябва да преобразя Ана в Мерилин“, казва Керуин пред InStyle. Именно затова тя търси малките детайли, с които да подчертае чертите на актрисата, но в същото време да накара зрителя да мисли, че пред него стои Монро.

Още за новата роля на Ана де Армас ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Ана е красавица. Особено в Blade Runner беше невероятна.
1
4
 
5
 
! Отговори
Може би една от преди 1 година
най-красивите жени в света в момента.