Виктория Бекъм: В училище ме тормозеха

Опитва да научи дъщеря си Харпър да бъде добра
20 ное 2023 22:39, Дарена Найденова
12
Виктория Бекъм: В училище ме тормозеха
Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм е решила да възпита дъщеря си да бъде мила и добра с всички, независимо от тяхното положение в обществото, полова идентичност, сексуална ориентация или расова принадлежност.

Преди няколко дни известната дизайнерка сподели серия от снимки с 12-годишната Харпър, за да отбележи Седмицата против тормоза. Дуото майка и дъщеря позира за две изображения, усмихвайки се широко към камерата. В придружаващото видео, Виктория сподели своята лична среща с тормоза, продължавайки откровенията си в описанието.

"Бъди най-милият в класната стая! Много съм горда, че отглеждам силна и любяща дъщеря!", написа Виктория в описанието.

"Докато растях, бях тормозена в училище и затова често казвам на Харпър колко е важно да бъде добра и да помага на всеки, който някога е бил тормозен, особено ако има едно малко момиченце, само на площадката, защото преди време това е била нейната майка", допълва дизайнерката.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Виктория Бекъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
фюуут преди 5 месеца
Айде и тази подхвана спомените.Тя да се благодари,на пиленцето което кацна на рамото и.
7
1
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 5 месеца
Като порасна и се разхубави, тормоза е станал повече и по-груб май!
6
0
 
6
 
! Отговори
До номер 6 преди 5 месеца
Много ми хареса коментарът ти, точно така е. Навремето целият клас ме тормозеше с години и досега си нося последствията, може би никога няма да се изличат напълно. Когато това се случва в най-чувствителните години, отпечатъкът е за цял живот. За съжаление всички - родители, учители - виждаха, но никой не правеше нищо.И досега не мога да се отърва от мисълта, че съм нещо дефектна и не като останалите.
5
0
 
9
 
! Отговори
мдамм преди 5 месеца
в училищата, по казармите (любима тема на поколения ***), винаги е имало тормоз. най-комплексираните, най-големите бекове са избивали и ще избиват комплекси. това че баща и майка им са алкохолици, пропаднали, пребиват ги вкъщи и тн, не означава че трябва да предават агресията си нататък. но все пак в това общество винаги има ще има ***, така че подавайте сигнали, не мълчете, всеки ще си получи заспуженето срещу отношението което показва.
4
2
 
8
 
! Отговори
Един преди 5 месеца
Аз също бях свит и дребен и няколко човека ме тормозиха. По принцип не вярвам в кармата, но двама от тях са вече мъртви. Единият си тегли въжето , а другия в катастрофа. *** големи.
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жената е на 50, какво ни занимавате с истории от преди 40 години? 2023 не е 1983 г или когато там е била избягвана от другите деца на детската площадка. Така, че хайде няма нужда от сълзливи истории от миналия век. И мен ме тормозеха и какво? Завърших и продължих напред, не съм се тръшнала за нещо си от преди 20 години.
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И тая гракна. Сигурно си го заслужавала.
1
4
 
4
 
! Отговори
Itso преди 5 месеца
Кой ще съдим сега за тормоз?